<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=135298703709534&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Syyskuun 27.-29. järjestetään alihankintamessut Tampereella. Alihankintamessut kokoavat yhteen teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät keskustelemaan muun muassa siitä, mitä digitalisaatio tarkoittaa teollisuudessa ja miten lean-johtamista voi hyödyntää muun muassa ihmisten johtamisessa. Tapahtumassa on mukana noin 20 000 teollisuuden ammattilaista ja vuoden 2016 pääteemoina ovat digitalisaatio ja johtaminen. 

Alfame on mukana keskustelemassa digitalisaation vaikutuksesta liiketoimintaan teollisuudessa ja esittelee uuden palvelun, Digisprintin, kilpailukyvyn lisäämiseksi ja kasvun kiihdyttämiseksi digitalisaation keinoin. 

Digisprintti-palvelu on liiketoimintajohtoinen kehitysprojekti, joka tuottaa viikossa uuden ratkaisumallin ja on riskitön tapa koeponnistaa digitaalisia toimintamalleja organisaatiossa. Samalla palvelu antaa asiakkaalle toimialan viimeisimmät suositukset ja toimii pikakurssinsa ketterään kehittämiseen. 

Tule tapaamaan meitä C-hallissa, osastolla 810. Ennakkoilmoittautumislomakkeen täyttämällä ja lipun tulostamalla olet oikeutettu maksuttomaan sisäänpääsyyn messuille.

Ilmoittaudu messuille! Lue myös viimeisin blogiartikkeli digitalisaation hyödyistä liiketoiminnalle.