<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=135298703709534&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Alfamen vahva integraatioiden palvelutarjonta täydentyy yhdellä maailman nopeimmin nousevista teknologioista, Dell Boomilla. Pilvipohjainen alusta mahdollistaa nopeasti toteutettavat integraatio- ja API-ratkaisut erilaisiin digitalisaatiohankkeisiin.

”Dell Boomi tukee kasvuamme, sillä ratkaisu täydentää tarjoomaamme ja vahvistaa jo nyt vankkaa integraatio-osaamistamme”, kertoo Alfamen toimitusjohtaja Janne Tirkkonen. ”Erityisesti niissä tilanteissa, kun asiakkaamme haluavat myös itse toteuttaa integraatioita graafisella käyttöliittymällä, on Dell Boomi erinomainen valinta.” 

Dell Boomi on yksi nopeimmin nousevista integraatioteknologioista maailmalla 

Alustan suosiosta kertoo, että maailmanlaajuisesti sitä käyttää jo yli 10 000 yritystä. Ratkaisu on muun muassa palkittu parhaana IPaaS-tuotteena (Integration Platform as a Service) vuonna 2019. Myös Suomessa kysyntää Dell Boomille on ollut, ja tähän tarpeeseen Alfame vastaa. 

Dell Boomi -integraatioalusta on pilvipohjainen, jatkokehitettävissä oleva järjestelmä, jonka erinomaisuus syntyy graafisen käyttöliittymän kautta. ”Varsinkin perusintegraatioita on nopea tehdä ja toteuttaa graafisella käyttöliittymällä”, kertoo Tirkkonen. ”Graafisesti konfiguroitava DevOps-toimintamalli mahdollistaa ajoympäristöjen nopean konfiguroinnin ja asennuksen, niin pilveen kuin omaan konesaliin”, täydentää Alfamen arkkitehti Jani Haglund.

Alfamesta sertifioitunut osaaja Dell Boomin käyttöön

Pilvipohjainen Dell Boomi istuu Alfamen osaamisportfolioon erittäin hyvin: talosta löytyy ennestään pitkä kokemus integraatioarkkitehtuurien ja -palveluiden toimittamisesta. Kokeneet integraatio-osaajamme ovatkin parhaimmillaan sertifioitumassa Dell Boomin asiantuntijoiksi. 

Mikäli haluat kuulla lisää Alfamen ylivoimaisesta integraatio-osaamisesta tai Dell Boomin soveltuvuudesta juuri teille, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä

Dell Boomiin voit tutustua lisää palvelun omilla sivuilla

Lisätietoja antavat ratkaisuhakkerimme:

Jaana_Angle_BW_SmallJaana Angle 050 465 8668

Lähetä sähköpostia

Jari-SaariJari Saari 050 470 0958

Lähetä sähköpostia