<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=135298703709534&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Alfame on valittu mukaan valtion hankintojen puitejärjestelyyn 2015–2019, jonka kohteena on IT-asiantuntijatyö. Alfame oli mukana useissa voittaneissa ryhmittymissä ja menestys osoittaa tuotannon laadun, tuottavuuden ja kilpailukykyisen hinnoittelun.

Valtion yhteishankintayksikkö Hansel tarjoaa asiakkailleen valmiiksi kilpailutetun valikoiman tuotteita ja palveluita. Puitejärjestelyillä hankinnat tehdään helposti ja saadaan hyödyt volyymieduista sekä hyvistä sopimusehdoista. Hanselin asiantuntijat ovat perehtyneet julkisiin hankintoihin, kilpailuttamiseen ja sopimusoikeuteen.

Tiivistelmä

Hansel on kilpailuttanut IT-konsultoinnin palvelut. Kilpailutuksen tuloksena on syntynyt 7 puitejärjestelyä, jotka koostuvat yhteensä 66 puitesopimuksesta. Kaikkiaan sopimuskumppaneina tulee olemaan 30 yritystä tai ryhmittymää.

Tarjouskilpailuun jätettiin kaikkiaan 248 tarjousta, 97 tarjoajalta. Tarjousten vertailussa hinnan nimellinen painoarvo oli 40 % ja laadun 60 %.

Tavoitteena on, että puitejärjestelyn sopimuskausi alkaa 1.6.2015.

Lue Hanselin tiedote: https://www.hansel.fi/uutiset/it-konsultoinnin-hankintapaatokset-ovat-nyt-lainvo


Alfamen rooli hankinnoissa

Alfame on mukana useissa voittaneissa ryhmittymissä. Alfame tarjoaa kokeneita henkilöitä vastaamaan projektien onnistuneesta läpiviennistä seuraavissa tehtävissä.

  1. Projektinhallinta ja integraatiopalvelut
  2. Määrittely- ja arkkitehtuuripalvelut
  3. Sovellus-/ohjelmistokehitys ja ylläpito
  4. Ratkaisukehitys ja ylläpito
  5. Testauspalvelut
  6. Tietoturvallisuus, auditoinnit ja varautuminen

 

Laadun pisteytyksessä arvioitiin asiantuntijoiden kokemusta, koulutusta, käyttöastetta ja kielitaitoa. Soveltuvuuden osalta oli vaatimukset taloudelliselle ja rahoitukselliselle tilanteelle, tekniselle suorituskyvylle ja ammatillisen pätevyydelle.

 

Hansel on valtion yhteishankintayksikkö

Hansel on valtion omistuksessa ja valtiovarainministeriön ohjauksessa oleva voittoa tavoittelematon osakeyhtiö, joka toimii valtion yhteishankintayksikkönä.

Lue lisää Hanselista: https://www.hansel.fi/hansel/hansel-lyhyesti/


Puitejärjestely on tapa tehdä yhteishankintoja

Puitejärjestelyillä valtion organisaatiot voivat hankkia tuotteita ja palveluita ilman omaa julkista kilpailutusta.

Lue lisää puitejärjestelystä: https://www.hansel.fi/hansel/mika-puitejarjestely/


Lisätietoja:

Ota yhteyttä puitejärjestelystä


Aiheeseen liittyviä:

Uutinen: Suomen paras julkishallinnon projekti

Case PRH Avoin Data

 

etusivu-palkittu-kumppani