<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=135298703709534&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Alfame on valittu Päijät-Hämeen kuntien Sharepoint -ympäristön kehittämisen puitesopimustoimittajaksi. Puitejärjestelyyn osallistuvat Päijät-Hämeen kunnat: Hollolan kunta, Heinolan kaupunki, Kärkölän kunta, Lahden kaupunki, Nastolan kunta, Orimattilan kaupunki, Padasjoen kunta sekä Päijät-Hämeen Liitto. Puitejärjestelyn kesto on kaksi vuotta ja hankintaan sisältyy optio 1 + 1 vuotta.

Puitesopimuksen valintakriteerejä olivat mm. projektisuunnitelman laatiminen sekä vision tuottaminen Lahden kaupungin Sharepoint ympäristön sähköisen työpöydän kehittämisestä. Saimme näistä hyvät palautteet: "Suunnitelmasta selviää hyvin innovatiivisuus uusien mallien ja ohjelmistojen käyttämisessä" ja "Visio oli hyvin selkeä ja ryhmitelty".

Sijoituimme ensimmäiseksi valtakunnallisesti merkittävien toimijoiden joukossa, iloitsee Alfamen myyntijohtaja Janne Tirkkonen. Alfame on valittu jo aiemmin KL-kuntahankintojen puitesopimustoimittajaksi ja tämä nyt solmittu sopimus vahvistaa asemaamme kuntien palvelutoimittajana.

Lisätietoja

Janne Tirkkonen
044 9062216
janne.tirkkonen@alfame.com