Saavutuksia, Johtaminen, Alfame työpaikkana

Taas on syytä juhlia! Kipusimme Great Place to Work -listauksessa kolmannelle sijalle vuoden 2021 poikkeuksellisessa tutkimuksessa. Tällä kertaa tutkimuksessa painotettiin organisaatioiden johtamistoimia koronakriisin aikana.

Lue uutinen

Johtaminen, Alfame työpaikkana

Alfame on jälleen yksi Euroopan parhaista työpaikoista! Nousimme Best Workplaces in Europe -listauksessa sijalle 36 keskisuurten yritysten sarjassa ainoana suomalaisena yrityksenä. Listaus perustuu Great Place to Workin tutkimusanalyysiin, jossa on edustettuna lähes 1,5 miljoonaa eurooppalaista työntekijää. 

“On mahtavaa olla noteerattuna tällaisella listalla, jossa kaikki organisaatiot ovat tehneet vakuuttavaa ja uraa uurtavaa työtä työyhteisöjensä kehittämiseksi. Tämä on hieno arvostus kaikille alfamelaisille“, toimitusjohtajamme Janne Tirkkonen kertoo.

Lue uutinen

Johtaminen

Nyt juhlitaan! Kiilasimme ykköseksi Great Place to Work -tutkimuksessa keskisuurten yritysten sarjassa. Voittava kulttuuri syntyy meillä arvopohjaisesta johtajuudesta, avoimesta viestinnästä sekä ketterästä ja itseohjautuvasta arjesta. 

Lue uutinen

Saavutuksia, Johtaminen

Osallistuimme tänä vuonna neljättä kertaa Great Place to Work® -tutkimukseen ja iloksemme voimme kertoa, että sijoituksemme listan sijalla nousi jälleen! Olemme nyt Suomen parhaiden työpaikkojen listalla sijalla 9.!

Lue uutinen

Saavutuksia, Johtaminen

Alfame osallistui kolmatta kertaa Great Place to Work® -tutkimukseen ja paransi jälleen sijoitustaan Suomen parhaiden työpaikkojen listalla ollen tänä vuonna sijalla 11.

Lue uutinen

Johtaminen

Lue uutinen

Saavutuksia, Johtaminen

Alfame on valittu jälleen Kauppalehden Menestyjät- ja Kasvaja-yritysten joukkoon.

Lue uutinen

Saavutuksia, Johtaminen

Alfame Systems Oy osallistui toista kertaa Great Place to Work -tutkimukseen ja nousi Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon. Great Place to Work Finland on jo 14 vuoden ajan koonnut listan Suomen parhaista työpaikoista. Tutkimus pohjautuu hyvän työpaikan määritelmään: Hyvä työpaikka on sellainen, jossa työntekijät luottavat organisaationsa johtoon, ovat ylpeitä siitä mitä tekevät ja nauttivat työtovereidensa kanssa työskentelystä.

Alfame on kasvanut vakaasti pitkään ja oli mm. viimeisellä Deloitte Technology Fast 50 -listalla sijalla 26. Taloudelista vakautta kuvaavat valinnat Suomen Vahvimmat ja Menestyjät -luokituksiiin. It-alan huippuosaajien liiketoiminta pohjautuu alan parhaisiin osaajiin ja toimintatapoihin, ja tällöin on hyvin suuri merkitys sillä, millainen on yrityksen työkulttuuri. Laadukkaita palveluita tarjotakseen on pärjättävä rekrytointimarkkinoilla ja työn mielekkyyden ja työssä viihtyvyyden merkitys on suuri.

Lue uutinen

Saavutuksia, Johtaminen

Alfamen tilikausi 1.7.2014 – 30.6.2015 osui liikevaihdon kasvun suhteen ns. nappiin. Kasvua kertyi 31,3 % ei siis liikaa tai liian vähän vaan juuri tavoitteiden mukaisesti hallitun sopivasti. Liikevoittomme oli 101 949 euroa. Henkilöstömäärä kasvoi tilikauden aikana 35 % ollen tilikauden lopussa 31 henkilöä.

Lue uutinen