<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=135298703709534&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tekes on julkaissut tänä syksynä mikro- ja pk-yrityksille suunnatun 5000 euron arvoisen innovaatiosetelin. Rahoituksen tavoitteena on kannustaa myös pieniä yrityksiä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita sekä mahdollistaa innovaatioiden suunnittelu ja kehittäminen. 

Innovaatiosetelin käyttökohteeksi soveltuvat esimerkiksi innovaatioprojektien valmistelut, erilaiset kokeilut, tuote- ja palvelukehitykset sekä innovaatiotoimintaan liittyvät testauspalvelut. Ehtona rahoituksen saamiseksi on käyttää sellaista ulkopuolista palveluntarjoajaa, joka tarjoaa omasta yrityksestä puuttuvaa osaamista tai asiantuntemusta. Setelistä löydät lisätietoja Tekesin sivuilta.

Digitalisaation keinoin kasvuun

Digitalisaatio tarjoaa lukemattoman määrän mahdollisuuksia innovaatioille – sen avulla liiketoiminnan laajentaminen kokonaan uusille alueille, prosessien tehostaminen ja kannattavuuden kasvattaminen ovat saavutettavia asioita. Usein ongelma kuitenkin piilee siinä, että tiedetään kyllä digitalisaation tuovan hyötyjä, mutta ei tiedetä miten. Mitä omassa liiketoiminnassa kannattaisi digitalisoida? Mitkä ovat tulokset, jos jokin tietty osa-alue digitalisoidaan? 

Meillä innovaatiosetelin käyttökohteeksi on suunniteltu valmis paketti, DigiSprintti, joka on tuottoisa suurpaineprojekti digitalisointiin. DigiSprintissä toteutamme konkreettisen suunnitelman digitalisoinnista laskelmien kera. DigiSprintin tuloksena näet selvästi, tuottaako digitalisointi hyötyä yritykselle ja kuinka paljon. Projekti tuottaa selkeän laskelman, millainen investointi digitalisointia varten tulee tehdä sekä takaisinmaksuajan sille. 

DigiSprintti on riskitön tapa nähdä konkreettisesti digitalisoinnin mahdollisuudet omassa liiketoiminnassa ja koeponnistaa uusia toimintamalleja. Rahoituksen ansiosta DigiSprinttiin saa erinomaisen tuen, jolloin jo suhteellisen pienellä panostuksella saa konkreettisen suunnitelman siitä, miten digitalisointia lähdetään toteuttamaan.

Innovaatioseteli

Miten haet innovaatioseteliä? 

Mieti ensin, millaista osaamista ja asiantuntemusta tarvitset. Sen jälkeen valitse palveluntarjoaja ja hae rahoitusta. Me Alfamella autamme rahoituksen hakemisessa kaikin tavoin, jolloin toteutamme halutessasi hakemukseen perustelut rahoituksen hakemiseksi. Projektin laskutus hoidetaan suoraan Tekesin kautta, joka maksaa enimmillään 5000 euroa + ALV palveluntarjoajalle. Välilaskutusta ei siis tarvita lainkaan kyseisen summan osalta, mutta huomioithan, että ylimenevä osuus asikkaan on maksettava itse.

Innovaatioseteli on kokeiluluontoinen rahoitusmalli, joten meillä ei ole tietoa, kuinka pitkään seteliä myönnetään. Kannattaakin siis toimia nopeasti ja ryhtyä tuumasta toimeen välittömästi! Otathan halutessasi yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää innovaatiosetelin hyödyntämisestä.

Haluatko lisätietoja? 

Lataa maksuton esitteemme DigiSprintistä, jossa kerromme tarkemmin projektin etenemisestä ja lisää palvelun tuottamia hyötyjä. Lataa esite tästä!

DigiSprintti tuote-esite