<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=135298703709534&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Yhteistyötä vuodesta 2011

Lakeuden Etappi aloitti yhteistyön Alfamen kanssa vuonna 2011 hakiessaan ratkaisua järjestelmien välisten tiedonsiirtojen aiheuttamiin haasteisiin. Tutustu kuvaukseen integraatiototeutuksesta, joka on tuonut kustannussäästöjä ja merkittävää hyötyä Lakeuden Etapin tietojärjestelmien käyttöön.

Tilaa laajempi casekuvaus sähköpostiisi:

"Järjestelmäintegraatioon panostaminen on hoitanut oman euromääränsä takaisin. Suosittelisin varmasti Alfamen ratkaisua samankaltaisessa tilanteessa painivalle."

- Mika Lindberg, Lakeuden Etappi Oy

 

Integraatiolla toimintavarmuutta jäteyhtiön tietojärjestelmiin

Alfame toteutti Lakeuden Etapille osana pitkää yhteistyötä tietojärjestelmien välisen integroinnin, jonka tavoitteena oli yhtenäistää tekniikkaa, automatisoida tiedonsiirto ja näin ollen tehostaa tietojärjestelmien toimimista. Ratkaisun myötä Etapin tietojärjestelmien toimintavarmuus on parantunut, eikä virheitä tai epävarmuustekijöitä enää esiinny. 

Käytetyt teknologiat:

  • Mule ESB
  • Activiti BPM

 

Sujuvaa yhteistyötä

Toimiminen Alfamen kanssa on ollut helppoa - siitä todisteena on vuosien saatossa laajentunut yhteistyö. Integraatiota on myös laajennettu useiden eri järjestelmien välille. Lisäksi Alfame toimii kokoaikaisena tukena sekä varmistaa jatkuvuuden ja dokumentaation. 

Tilaa koko asiakastarina sähköpostiisi täyttämällä oheinen lomake. 

Tilaaminen on maksutonta, eikä sido sinua mihinkään. Täyttämällä lomakkeen annat luvan markkinointiviestintäämme, jonka voit kuitenkin perua milloin vain.

Tilaa laajempi casekuvaus sähköpostiisi:

Lakeuden Etappi

Lakeuden Etappi Oy on 8 kunnan omistama jätehuoltoyhtiö, joka vastaa käytännön jätehuollon järjestämisestä omistajakuntiensa alueella. Omistajina ovat Alavus, Ilmajoki, Kihniö, Kuortane, Kurikka, Lapua, Seinäjoki ja Ähtäri.

Yhtiön vastuulla on jätteiden käsittely, tehokas logistiikka, jäteneuvonta ja tiedotus. Jätteiden käsittely toteutetaan ensisijaisesti kierrättämällä ja hyödyntämällä. 

Lakeuden Etappi Oy

 

Kuulostaako hyvältä? Ota yhteyttä myyntiimme!
Ota yhteyttä