<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=135298703709534&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Mahdollisuus tallentaa ja hakea

Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Alfamen yhteistyö alkoi helmikuussa 2017, kun tavoitteena oli rakentaa koko kansan tietokanta leikeille ja peleille. Laaja, tosin vaikeakäyttöinen, luettelo leikeistä ja peleistä oli jo olemassa, mutta kaikille avoin tallennuspaikka ja sujuva hakutoiminto puuttuivat kokonaan.

Tilaa laajempi casekuvaus sähköpostiisi

Alfamen kattava ehdotus toteutuksesta tietysti houkutti meitä – alfamelaiset olivat saaneet meidän ajatuksesta tosi hyvin kiinni!

Tarja Satuli-Kukkonen, perhekeskustoiminnan päällikkö, MLL

 

Vahvuutena projektinhallinta 

Yksi tärkeimmistä projektin onnistumisen edellytyksistä oli selkeä ja realistinen suunnitelma, joka herätti alusta asti luottamusta. Leikkipankki toteutettiin sprinteissä: projekti eteni jaksoissa ja vaati tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa. Projektiin kuului paljon yhdessä testaamista, keskustelua ja miettimistä, minkä johdosta sujuvalla yhteistyöllä oli suuri merkitys onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Käytetyt teknologiat:

  • Microsoft Azure App Service

  • Microsoft Azure SQL

  • Visual Studio 2017/C#

  • ASP.NET Core MVC

  • Bootstrap

  • Visual Studio Team Services

  • Scrum

 

Dialogimainen keskustelutapa  

Yhteistyö Alfamen kanssa sujui mutkattomasti ja projektin johtaminen oli läpinäkyvää ja avointa. Satuli-Kukkosen mielestä Alfame kohtasi asiakkaansa arvostavasti, eikä keskusteluissa tarvinnut pelätä vääriä tai tyhmiä kysymyksiä – vaikka MLL:n väki ei olekaan IT-asiantuntijoita. Alfame puhui teknisestä toteutuksesta kärsivällisesti ja mahdollisimman ymmärrettävällä tasolla, jolloin yhteisymmärrys projektin etenemisestä säilyi.

Onnistunut yhteistyö perustui Alfamen aitoon haluun tehdä toimiva Leikkipankki. Nyt helppokäyttöinen leikkien tietokanta on kaikkien käytössä: suomalaiset löytävät tarpeisiinsa sopivat leikit ja voivat taltioida mieluisimmat pelinsä yhteen ja samaan paikkaan. Leikkipankin kaltainen palvelu on tärkeää leikin edistämisen ja lasten kehityksen kannalta!

 

Suunniteltua laajemmat hyödyt 

Aluksi Leikkipankin hakuvaihtoehdoiksi ajateltiin suppeaa hakumahdollisuutta, mutta projektin edetessä huomattiin, että tietopankkia kannattaa laajentaa lasten peleistä ja leikeistä myös nuorille suunnattuihin peleihin. Nyt tietopankkia pääsee hyötymään aiempaa laajempi joukko ihmisiä. On siis helppo todeta, että projekti oli onnistunut!

Mitä muita ajatuksia MLL:n väellä on yhteistyöstä Alfamen kanssa? Lataa maksuton kuvaus yhteystyöstä ja lue tarkemmin projektin etenemisestä!

Tilaa koko asiakastarina sähköpostiisi täyttämällä oheinen lomake. 

Tilaaminen on maksutonta, eikä sido sinua mihinkään. Täyttämällä lomakkeen annat luvan markkinointiviestintäämme, jonka voit kuitenkin perua milloin vain.

Tilaa laajempi casekuvaus sähköpostiisi

Mannerheimin Lastensuojeluliitto MLL

Mannerheimin Lastensuojeluliitto eli MLL on avoin kansalaisjärjestö, joka edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. MLL on perustettu vuonna 1920 ja nyt sen muodostaa keskusjärjestö, 10 piirijärjestöä sekä 548 paikallisyhdistystä (loppuvuonna 2017).

Liitto tarjoaa tukea vanhemmille kaikkialla Suomessa esimerkiksi perhekahviloiden ja tukihenkilöiden muodossa. Nuorisotyössä taas MLL painottaa lasten ja nuorten oman aktiivisuuden vahvistamista sekä sosiaalisten taitojen tukemista.

Mannerheimin Lastensuojeluliitto

Tutustu Leikkipankkiin!

Kuulostaako hyvältä? Ota yhteyttä myyntiimme!
Ota yhteyttä