<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=135298703709534&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Järjestystä asiakastietojen hallintaan

Oulun yliopiston Centre for Wireless Communications halusi löytää helpon, joustavan ja pilvipalvelussa toimivan asiakkuudenhallintajärjestelmän, jolla pitää 5G-testiverkon käyttäjätiedot ajan tasalla.

Kokonaisuutena ratkaisu on hyvä ja toimiva.

- Petri Kivinen, Oulun Yliopisto, Centre for Wireless Communications

Tilaa laajempi casekuvaus sähköpostiisi

Hybridityökalu sisäiseen tietojen hallintaan sekä ulkoisten käyttäjien tarpeisiin

Tavoitteena oli rakentaa työkalu, jonka avulla asiakkuuksien hallinnointi on helppoa sekä viestiminen mahdollisimman vaivatonta. Alfamen toteuttama ratkaisu on sekä CWC:n sisäinen työkalu käyttäjätietojen hallintaan että 5G-testiverkon käyttäjien työskentelyalusta. Toteutus on kuin CRM-työkalu, johon kirjataan 5G-testiverkkoa hyödyntävien asiakkaiden ja organisaatioiden tiedot.

Avointa ja toimivaa viestintää

CWC kiittelee erityisesti Alfamen avoimuutta ja rehtiä viestintää koko yhteistyön ajan. Alfame ymmärsi asiakkaansa ajatuksia hyvin yhteistyön alusta alkaen, minkä pohjalle yhteistyötä oli helppo rakentaa. Kivinen korostaa myös Alfamen suoruutta: jos esimerkiksi haluttua toimintoa ei käytettävissä olevilla työkaluilla voitu toteuttaa, alfamelaiset toivat sen esiin kiertelemättä.

Tilaa koko asiakastarina sähköpostiisi täyttämällä oheinen lomake. 

Tilaaminen on maksutonta, eikä sido sinua mihinkään. Täyttämällä lomakkeen annat luvan markkinointiviestintäämme, jonka voit kuitenkin perua milloin vain.

Tilaa laajempi casekuvaus sähköpostiisi

Oulun Yliopisto

Centre for Wireless Communications (CWC) on langattomien verkkojen korkeatasoinen kansainvälinen oppimis- ja tutkimusympäristö Oulun yliopistossa. CWC muodostuu noin 150 hengen tutkimus- ja opetushenkilökunnasta ja tulevan sukupolven 5G-verkot ovat osa sen ydinosaamista: kampukselle on rakennettu muun muassa maailman ensimmäinen avoin 5G-testiverkko.

Kuulostaako hyvältä? Ota yhteyttä myyntiimme!
Ota yhteyttä