<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=135298703709534&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

YKSI KIRJAUTUMINEN, KAHDEN JÄRJESTELMÄN SISÄLTÖ

Beamexin extranet-ratkaisu on Office 365-pilvipalvelussa ja intranet paikallisessa SharePoint farmissa. Järjestelmien käytettävyyden parantamiseksi Alfame toteutti ratkaisun, jolla käyttäjät pystyvät kirjautumaan molempiin järjestelmiin samoilla tunnuksilla ja yhteen järjestelmään tehty haku tuo käyttäjälle sisältöä molemmista järjestelmistä.

kehittävää liiketoimintalähtöistä yhteistyötä

"Haluamme kehittää myös omaa osaamistamme kumppanien kanssa ja Alfamen kanssa tämä on onnistunut hyvin. Käyttäjien kannalta on selkeämpää kun molemmissa järjestelmissä on samat työkalut ja hakutoiminto on erityinen plussa."

Sami Sahlgren, Laatu- & IT-päällikkö, Beamex Oy

Alfamen ratkaisu

Alfame toteutti Beamexille Active Directoryfederoinnin, kertakirjautumisen Office 365-palveluun sekä SharePoint hybridihaun, jonka avulla hakutulokset saadaan SharePoint Onlinepalvelusta myös paikalliseen SharePoint Server -ympäristöön.

Käytettyjä teknologioita

  • Office 365 (SharePoint Online)
  • SharePoint Server 2013
  • AD FS 3.0
  • DirSync

Ratkaisun ansiosta järjestelmien käyttö helpottui ja tehostui. Nyt Beamexin sisäiset käyttäjät pääsevät kirjautumaan molempiin järjestelmiin samalla tunnuksella ja extranetin sisältö näkyy intranetin hauissa.

Beamex on teknologia- ja palveluyritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kalibrointilaitteita, ohjelmistoja, kokonaisjärjestelmiä ja palveluja prosessi-instrumenttien kalibrointia ja huoltoa varten. Yhtiö on maailman johtava kalibrointityön laatua ja tehokkuutta parantavien kalibrointijärjestelmien toimittaja.

Beamex

Kuulostaako hyvältä? Ota yhteyttä myyntiimme!
Ota yhteyttä