Alfame työpaikkana

Ehjät sukat. Niihin pitää alkaa kiinnittää huomiota. Tämä on yksi ensimmäisen työpäiväni ensimmäisiä ajatuksiani, kun riisun kenkäni eteiseen. Alfame on sukkakonttori, kuten moni tämän alan yritys, ja omat varpaanlämmittimeni näyttävät paikoin uhkaavan ohuiksi hiutuneilta.

Olen marinoitunut yli vuosikymmenen edellisessä työpaikassani ja toivotan kertakaikkisen muutoksen – sukkineen kaikkineen – lämpimästi tervetulleeksi. Samalla kuitenkin vähän hirvittää, että minkähänlainen kulttuurishokki mahtaa olla luvassa.

Lue blogikirjoitus

Alfame työpaikkana, Yrityskulttuuri

Oskari Saaren kirjoittama Voittamisen anatomia kertoo formulamaailmasta tunnetun urheilulääkärin Aki Hintsan elämästä ja urasta, sekä hänen pitkään kehittämästään hyvinvointimenetelmästä nimeltään The Circle of Better Life, joka tekee ihmisistä tyytyväisempiä ja tuotteliaampia. Menetelmä kehottaa muiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tähtäävien vinkkien lisäksi tekemään työkseen ja vapaa-ajallaan juuri sitä, mikä on ihmiselle tämän ominta itseä.

Lue blogikirjoitus

Alfame työpaikkana, Yrityskulttuuri

Oletko sinä luonnetyypiltäsi eniten vihreä, sininen, keltainen vai punainen? Thomas Erikssonin Idiootit ympärilläni -kirja opettaa itsetutkiskelun kautta ymmärtämään erilaisia ihmistyyppejä. Kirjan värinanalyysin avulla voi ymmärtää paremmin omaa toimintaansa, mutta myös muiden toimintaa erilaisissa tilanteissa ja osana ryhmää.

Lue blogikirjoitus

Alfame työpaikkana, Yrityskulttuuri

Alfamen historian kolmas ja samalla suurin Hackathon järjestettiin Espanjan auringon alla paikallisessa huvilassa, joka tarjosi varsin optimaaliset puitteet hakkeroinnin harjoittamiselle. Mutta mitä tapahtumatäyteinen viikko piti sisällään?

Lue blogikirjoitus

Alfame työpaikkana

Järjestyksessään Alfamen historian kolmas Hackathon pidetään syyskuussa, ja tällä kertaa suunnaksi otetaan aurinkoinen ja lämpöinen Espanja, joka tarjoaa upeat puitteet hakkeruuden harjoittamiseen.

Lue blogikirjoitus

Turpo

”Olihan tämä ihan huikea Turpo-projekti! Tästä jää tuleville sukupolville tosi huono imuri ja tosi hyvä etätyöntekijä meille”, henkilöstöjohtaja Kai  iloitsee Alfamen uusimman vahvistuksen, V.E.S.A:n esittelytilaisuudessa.

Lue blogikirjoitus