Alfame työpaikkana, Yrityskulttuuri

Oletko sinä luonnetyypiltäsi eniten vihreä, sininen, keltainen vai punainen? Thomas Erikssonin Idiootit ympärilläni -kirja opettaa itsetutkiskelun kautta ymmärtämään erilaisia ihmistyyppejä. Kirjan värinanalyysin avulla voi ymmärtää paremmin omaa toimintaansa, mutta myös muiden toimintaa erilaisissa tilanteissa ja osana ryhmää.

Lue blogikirjoitus

Alfame työpaikkana, Yrityskulttuuri

Alfamen historian kolmas ja samalla suurin Hackathon järjestettiin Espanjan auringon alla paikallisessa huvilassa, joka tarjosi varsin optimaaliset puitteet hakkeroinnin harjoittamiselle. Mutta mitä tapahtumatäyteinen viikko piti sisällään?

Lue blogikirjoitus

Alfame työpaikkana

Järjestyksessään Alfamen historian kolmas Hackathon pidetään syyskuussa, ja tällä kertaa suunnaksi otetaan aurinkoinen ja lämpöinen Espanja, joka tarjoaa upeat puitteet hakkeruuden harjoittamiseen.

Lue blogikirjoitus

Turpo

”Olihan tämä ihan huikea Turpo-projekti! Tästä jää tuleville sukupolville tosi huono imuri ja tosi hyvä etätyöntekijä meille”, henkilöstöjohtaja Kai  iloitsee Alfamen uusimman vahvistuksen, V.E.S.A:n esittelytilaisuudessa.

Lue blogikirjoitus

Turpo

Tämä blogiartikkeli on osa Turpo-artikkelisarjaamme! Vuorossa on Petri Niemen kertomus xQueryn hyödyntämisestä Mule-ympäristössä:

Lue blogikirjoitus

Turpo

Tämä blogiartikkeli on osa Turpo-artikkelisarjaamme! Vuorossa on Jussi Rajaniemen mielenkiintoinen vertailu kelloista:

Hommasin taannoin Nokia Steel HR-älykellon ja nyt muutaman kuukauden jälkeen voin kertoa kokemuksia sen toiminnasta. Tuotteella on hintaa 189,95 € ja tilasin sen Nokian verkkokaupasta. Ainoa vertailukohta, johon Nokia-älykelloa voin verrata on Apple Watchin ensimmäinen versio, jonka vankkumaton käyttäjä olen muutaman vuoden ollut.

Lue blogikirjoitus