Pari vuotta sitten kirjoittamani älykellovertailu on ollut blogissamme niin kuumaa kamaa, että päätin jatkaa testaamista ja jakaa havaintoni uusista älylaitteista. Vertailuun pääsivät Withings Steel HR (entinen Nokia), Suunto 9 ja Oura.

Lue blogikirjoitus

Useimmat koodarit lienevät kohdanneet tilanteen, jossa pieni, sievä ja selkeärakenteinen sovellus muuttuu pikku hiljaa kehitystyön edetessä ja code basen kasvaessa yhä vaikeammin hahmotettavaksi, epämääräiseksi möhkäleeksi. Onko tämä prosessi väistämätön?

Lue blogikirjoitus

ASP.NET Coren 3.0 versio toi mukanaan mielenkiintoisen tulokkaan web-kehityksen alati muuttuvaan maailmaan. Hiljattain julkaistu Blazor Server tuo .NET-kehityksen selainpohjaisiin sovelluksiin. Ensi vuoden alkupuoliskolla julkaistaan Blazor WebAssembly, joka vie kehitystä vielä askeleen eteenpäin puhtaasti selaimessa ajettavalla versiolla.

Lue blogikirjoitus

”Olihan tämä ihan huikea Turpo-projekti! Tästä jää tuleville sukupolville tosi huono imuri ja tosi hyvä etätyöntekijä meille”, henkilöstöjohtaja Kai  iloitsee Alfamen uusimman vahvistuksen, V.E.S.A:n esittelytilaisuudessa.

Lue blogikirjoitus

Tämä blogiartikkeli on osa Turpo-artikkelisarjaamme! Vuorossa on Petri Niemen kertomus xQueryn hyödyntämisestä Mule-ympäristössä:

Lue blogikirjoitus

Tämä blogiartikkeli on osa Turpo-artikkelisarjaamme! Vuorossa on Jussi Rajaniemen mielenkiintoinen vertailu kelloista:

Hommasin taannoin Nokia Steel HR-älykellon ja nyt muutaman kuukauden jälkeen voin kertoa kokemuksia sen toiminnasta. Tuotteella on hintaa 189,95 € ja tilasin sen Nokian verkkokaupasta. Ainoa vertailukohta, johon Nokia-älykelloa voin verrata on Apple Watchin ensimmäinen versio, jonka vankkumaton käyttäjä olen muutaman vuoden ollut.

Lue blogikirjoitus