Alfame työpaikkana

Järjestyksessään Alfamen historian kolmas Hackathon pidetään syyskuussa, ja tällä kertaa suunnaksi otetaan aurinkoinen ja lämpöinen Espanja, joka tarjoaa upeat puitteet hakkeruuden harjoittamiseen.

Lue blogikirjoitus

Turpo

”Olihan tämä ihan huikea Turpo-projekti! Tästä jää tuleville sukupolville tosi huono imuri ja tosi hyvä etätyöntekijä meille”, henkilöstöjohtaja Kai  iloitsee Alfamen uusimman vahvistuksen, V.E.S.A:n esittelytilaisuudessa.

Lue blogikirjoitus

Turpo

Tämä blogiartikkeli on osa Turpo-artikkelisarjaamme! Vuorossa on Petri Niemen kertomus xQueryn hyödyntämisestä Mule-ympäristössä:

Lue blogikirjoitus

Turpo

Tämä blogiartikkeli on osa Turpo-artikkelisarjaamme! Vuorossa on Jussi Rajaniemen mielenkiintoinen vertailu kelloista:

Hommasin taannoin Nokia Steel HR-älykellon ja nyt muutaman kuukauden jälkeen voin kertoa kokemuksia sen toiminnasta. Tuotteella on hintaa 189,95 € ja tilasin sen Nokian verkkokaupasta. Ainoa vertailukohta, johon Nokia-älykelloa voin verrata on Apple Watchin ensimmäinen versio, jonka vankkumaton käyttäjä olen muutaman vuoden ollut.

Lue blogikirjoitus

Turpo

Ai, omaan palvelinsaliin? Onko teillä konttialustaa? Virtuaalipalvelimia? Linux-palvelinta? Ai se on Windows Serveri. Onnistuuhan se, hampaiden kiristys ja huono ylläpidettävyys. 

Lue blogikirjoitus

Turpo

Tämä blogiartikkeli on osa Turpo-artikkelisarjaamme! Vuorossa on Jani Haglundin Windows ja Ansible -kokeilu:

Windows ja DevOps ei ole se ihan ensimmäinen yhdistelmä, johon törmää. Insinöörin motivaatio on kuitenkin sitäkin suurempi, jos Windows-palvelimeen on pakko koskea ja vieläpä manuaalisesti työpöydän kautta: pakko saada normaalit Linux-palvelinten kanssa käytetyt työkalut ja automaatio käyttöön! 

Lue blogikirjoitus