<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=135298703709534&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

4 digitalisaation hyötyä liiketoiminnalle

Digitalisaatio tarjoaa mahdollisuuksia palvella asiakkaita entistä paremmin ja laajentaa liiketoimintaa uusille alueille. Suinpäin ei kuitenkaan kannata syöksyä digitalisoimaan prosesseja, koska kaikki muutkin tekevät niin, vaan päätöksen tulee olla harkittu ja tarkkaan laskettu. Kun investoinnille lasketaan kulut ja odotetut tuotot, nähdään, onko digitalisointi kannattavaa. Onnistuessaan se tuo kuitenkin merkittäviä hyötyjä ja voi nostaa liiketoiminnan aivan uudelle tasolle.

Digitalisaatio-opas on runsas tietopaketti siitä, mitä hyötyjä digitalisointi tuo liiketoiminnalle ja mitä digitalisointiin ryhdyttäessä tulee ottaa huomioon. 

Oppaassa käsittelemme mm. seuraavia asioita: 

  • Mitä hyötyä digitalisaatio tuo liiketoiminnalle?
  • Mitä riskejä digitalisaatiolla voidaan estää? 
  • Miten digitalisoinnissa pääsee alkuun? 
  • Ketkä tulisi ottaa mukaan digitalisaatioprojektiin?

Opas on tarkoitettu erityisesti teollisuuden liiketoimintapäättäjille, mutta se soveltuu erinomaisesti myös kaikille muille digitalisaatiosta kiinnostuneille.

Lataa opas täyttämällä oheinen lomake. Lataaminen on täysin maksutonta, eikä sido sinua mihinkään. Täyttämällä lomakkeen annat kuitenkin luvan markkinointiviestintäämme.

Lataa opas: