<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=135298703709534&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

HYPPÄÄ MUKAAN KIRJOITTAMAAN YHTEISTÄ TARINAAMME

Tule mukaan vakaasti kasvavaan ja huimin harppauksin muotoutuvaan tarinaan, jota höystät omalla osaamisellasi ja persoonallasi! Me tarjoamme takuuvarman taustatuen ja puitteet viimeisen päälle, mutta kuskin paikalla istut sinä. Meillä saat keskittyä olennaiseen, opiskella itseäsi kiinnostavia asioita ja tekniikoita sekä päättää, mihin suuntaan haluat uraasi tulevaisuudessa kuljettaa.

Katso alla olevalta videolta, mitä työntekijämme kertoivat olevan parasta Alfamella.

10 syytä valita Alfame

1. Joustavuus

Risto viljelee keväät ja syksyt perunoita, Kalle pyrähti muutamaksi kuukaudeksi Tanskaan ja Niko asuu 120 km päässä toimistolta. Oli elämäntilanteesi mikä tahansa, me sumplimme työt siihen sopivaksi. Vapaata saa kun pyytää, ja myös osa-aikaisuus on meillä mahdollisuus eikä uhka.

2. Paikasta riippumaton työ

Meiltä saat pelit ja pensselit, jotta voit tehdä töitä siellä missä se parhaiten ottaa sujuakseen. Slack laulaa ja yhteyttä työkavereihin pidetään silti tiiviisti, koska meillä etätyökin on läsnätyötä.

3. Ketterä ja kokeileva kulttuuri

Meillä ei jäädä tuleen makaamaan. Hakkeroimme jatkuvasti kulttuuriamme ja työnteon tapoja, viilaamme asioita paremmaksi ja muutamme sen, mikä mättää. Kokeilemalla opimme, mikä toimii ja mikä ei. Arkemme järjestämme ketterästi ja itseohjautuen.

4. Avoimuus ja yhteistyö

Oletko oman osaamisalueesi guru tai kaipaatko kainalosauvaa tiukassa paikassa? Meillä kaikki sparraavat toisiaan menestykseen. Avoimuus, läpinäkyvyys ja haasteiden taklaaminen yhdessä on meillä verissä.

5. Teknologia viimeisen päälle

Meillä ei tarvitse paahtaa menemään vanhoilla kilkuttimilla, vaan saat käyttöösi uusimmat ja hyväksi havaitut frameworkit. Emme kuitenkaan heitä lasta pesuveden mukana: niillä teknologioilla toimitaan, jotka tarkoitukseen parhaiten taipuvat.

6. Yksi Suomen parhaista työpaikoista

Me alfamelaiset haluamme tehdä työstä ja elämästä mielekästä. Olemme jo pitkään pitäneet kärkisijoja Suomen parhaiden työpaikkojen tutkimuksessa ja vuonna 2020 kiilasimme Great Place to Work -listauksen ykköseksi!

7. Oikea aika hypätä kelkkaan

Pikkufirman karikot on aikapäiviä sitten ohitettu, mutta korporaatiomeiningistä ei ole tietoakaan. Lupaamme, että saat vaikuttaa isolla kädellä sekä omaan arkeesi että toimintamme ytimeen.

8. Huvitoimikunta ja harrastekerhot

Kiinnostaako bändissä soittaminen, olutkerho, liikkuminen ja kuntoiluhaasteet, valokuvaaminen tai vaikkapa lautapelikerho? Mukaan pääsevät kaikki halukkaat ja ainoa sääntö on yhdessä tekeminen!

9. Elämän mittainen oppiminen

Meillä on verissä se, että joka päivä opitaan uutta. Virtuaalikoulunpenkillä suoritetuista sertifikaateista ja jopa ammattikirjallisuuden lukemisesta kolahtaa tilillesi koulutusbonusta.

10. Yhtä suurta perhettä

Alfame-yhteisö ei rajoitu vain niihin, joilla on kanssamme työsopimus. Ota puolisosi aveciksi kevät- ja joulujuhliin, tuo lapset mukaan perhetapahtumiin tai nappaa kaveri seuraksi kerhotoimintaan.

1. Joustavuus
2. Paikasta riippumaton työ
3. Ketterä ja kokeileva kulttuuri
4. Avoimuus ja yhteistyö
5. Teknologia viimeisen päälle
6. Yksi Suomen parhaista työpaikoista
7. Oikea aika hypätä kelkkaan
8. Huvitoimikunta ja harrastekerhot
9. Elämän mittainen oppiminen
10. Yhtä suurta perhettä

EDUT

Ainutlaatuisen kulttuurimme lisäksi tarjoamme sinulle tukun rahanarvoisia etuja:

  • Koulutusbonusjärjestelmä: tuemme omalla ajalla oppimista maksamalla siitä selvää rahaa
  • Työvälineissä ei pihistellä ja saat valita ne itse
  • Puhelinetu ja nettiyhteys kotiin
  • ePassi Lounas & ePassi Flex
  • Laaja työterveyshuolto ja tapaturmavakuutus vapaa-ajalle
  • Ergonomiset kalusteet saatavilla myös kotitoimistolle
  • Toimistotilat ja sen fasiliteetit ovat käytettävissä myös työntekijöiden henkilökohtaisiin tilaisuuksiin, kuten perhejuhliin tai illanviettoihin
  • Hackathon kaksi kertaa vuodessa sekä huvitoimikunnan monipuoliset riennot
Kuulostaako hyvältä? Ota yhteyttä rekrytointiimme!
Ota yhteyttä