<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=135298703709534&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

HYPPÄÄ MUKAAN KIRJOITTAMAAN YHTEISTÄ TARINAAMME

Tule mukaan vakaasti kasvavaan ja huimin harppauksin muotoutuvaan tarinaan, jota höystät omalla osaamisellasi ja persoonallasi! Me tarjoamme takuuvarman taustatuen ja puitteet viimeisen päälle, mutta kuskin paikalla istut sinä. Meillä saat keskittyä olennaiseen, opiskella itseäsi kiinnostavia asioita ja tekniikoita sekä päättää, mihin suuntaan haluat uraasi tulevaisuudessa kuljettaa.

10 syytä valita Alfame

1. Joustavuus

Risto viljelee keväät ja syksyt perunoita, Kalle entisöi töiden ohella vanhaa taloa ja Niko asuu 120 km päässä toimistolta. Oli elämäntilanteesi mikä tahansa, me sumplimme työt siihen sopivaksi.

2. Paikasta riippumaton työ

Meiltä saat pelit ja pensselit, jotta voit tehdä töitä siellä missä se parhaiten ottaa sujuakseen. Slack laulaa ja yhteyttä työkavereihin pidetään silti tiiviisti, koska meillä etätyökin on läsnätyötä.

3. Rehti meininki

Pohjalainen ei tarvitse olla ottaakseen omakseen tämän hieman omalaatuisen heimohaaran mentaliteetin. Jämäkkä tekeminen, rehti perusluonne ja hurtti huumori yhdistävät meitä kaikkia.

4. Sparrauskulttuuri

Oletko oman osaamisalueesi guru tai kaipaatko kainalosauvaa tiukassa paikassa? Meillä kaikki sparraavat toisiaan menestykseen oli metodi perinteinen kehityskeskustelu tai spontaani lounas.

5. Teknologia viimeisen päälle

Innostutko Azuresta, Angularista tai Reactista? Meillä ei tarvitse paahtaa menemään vanhoilla kilkuttimilla, vaan saat käyttöösi uusimmat ja hyväksi havaitut frameworkit.

6. Yksi Suomen parhaista työpaikoista

Alfamelaiset ovat puhuneet! Olemme jälleen valtakunnallisen Great Place to Work -listauksen kärkipäätä eli tutkitusti Suomen 2. paras työpaikka.

7. Oikea aika hypätä kelkkaan

Pikkufirman karikot on aikapäiviä sitten ohitettu, mutta korporaatiomeiningistä ei ole tietoakaan. Lupaamme, että saat vaikuttaa isolla kädellä sekä omaan arkeesi että toimintamme ytimeen.

8. Huvitoimikunta ja harrastekerhot

Kiinnostaako bändikerho, olutkerho, frisbeegolf, saliryhmä, juoksuryhmä vai kenties lautapelikerho? Mukaan pääsevät kaikki halukkaat ja ainoa sääntö on yhdessä tekeminen!

9. Elämän mittainen oppiminen

Meillä on verissä se, että joka päivä opitaan uutta. Virtuaalikoulunpenkillä suoritetuista sertifikaateista ja jopa ammattikirjallisuuden lukemisesta kolahtaa tilillesi koulutusbonusta.

10. Yhtä suurta perhettä

Alfame-yhteisö ei rajoitu vain niihin, joilla on kanssamme työsopimus. Ota puolisosi aveciksi kevät- ja joulujuhliin, tuo lapset mukaan perhetapahtumiin tai nappaa kaveri seuraksi kerhotoimintaan.

1. Joustavuus
2. Paikasta riippumaton työ
3. Rehti meininki
4. Sparrauskulttuuri
5. Teknologia viimeisen päälle
6. Yksi Suomen parhaista työpaikoista
7. Oikea aika hypätä kelkkaan
8. Huvitoimikunta ja harrastekerhot
9. Elämän mittainen oppiminen
10. Yhtä suurta perhettä
Kuulostaako hyvältä? Ota yhteyttä rekrytointiimme!
Ota yhteyttä