<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=135298703709534&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Liiketoimintaprosessien digitalisointi ja automatisointi vapauttavat aikaa liiketoiminnan kehitykseen

Kun tieto ei kulje, liiketoiminnan prosessit sakkaavat ja aika kuluu loputtomiin manuaalisiin tarkistuksiin, käy se rauhallisempaakin kaveria jo harmittamaan. Samalla liiketoiminta kärsii ja resurssit valuvat kaikkeen muuhun kuin yrityksen ydintekemiseen.

Me tunnistamme ja puramme liiketoimintanne pullonkaulat pala kerrallaan ja ketterästi kehittäen. Emme syö elefanttia yhdellä kerralla, vaan todennamme liiketoimintaprosessien automaatioon liittyvien ratkaisujemme toimivuuden ensin yksittäisen kriittisen prosessin osalta. Tällaisen proof-of-concept toteutuksen jälkeen myös oma ymmärryksesi prosessiautomaation liiketoiminnallisista mahdollisuuksista juuri teidän ympäristössänne kasvaa roimasti.

Alfamella on poikkeuksellisen vahva tausta ja osaaminen API- ja integraatioratkaisuista. Tiedonkulun automatisointi on erityisosaamista, jota ilman prosessien kehittäminen jää auttamatta puolitiehen. Autamme sinua myös hahmottamaan ympäristösi kokonaisarkkitehtuurin, jotta pyörää ei enää keksitä eri yksiköissä tai maissa yhä uudelleen.

Liiketoimintaprosessien automatisointia tiiviissä yhteistyössä

Teidän liiketoimintanne haasteet ovat myös meidän haasteitamme, sillä sitoudumme yhteistyöhön aina 100-prosenttisesti. Etsimme, löydämme ja automatisoimme juuri ne kaikkein eniten lisäarvoa tuottavat prosessin vaiheet. Emmekä ainoastaan auta uudistamaan teknologioita, vaan kohennamme myös organisaationne sisäisiä toimintatapoja.

Ratkomme asiakkaidemme kanssa ongelmia tiiviissä yhteistyössä, mikä takaa myös nopeita tuloksia. Asiantuntijatiimillämme on luontainen kiinnostus päivittää tietojaan uusimpien teknologioiden osalta, jolloin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme aina viimeisintä tietoa. Uuden rakentaminen ja jatkuva kehittyminen ovatkin keskeisiä piirteitämme ja ohjaavat meitä olemaan päivä päivältä parempia.

Kuulostaako hyvältä?