<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=135298703709534&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kismittävätkö kuluneet kilkuttimet käyttäjäkuntaa? Onko sovelluksissanne päivitystarpeita, joihin ette kerkeä tai rohkene puuttua? Tähyilettekö uutta bisnestä ja kilpailuetua digitaalisten ratkaisujen avulla?

Älä suotta puurra yksiksesi – ota avuksesi kokenut tiimimme, joka on tunnettu tehokkuudestaan ja sitoutumisestaan sekä siitä, että yhteistyö ei ala sapettamaan.

Korjaamme tietojärjestelmien käytettävyyspulmat, muutamme käyttöliittymät saavutettaviksi ja huolehdimme siitä, että niin verkko- kuin mobiilisovellukset tukevat liiketoimintaa aidosti. Usko kriittisten järjestelmien kehitys ja ylläpito Alfamen vastuulle, ja saatte ketterästi ja joustavasti mitä tarvitsette.

kannattava investointi palveluiden toimivuuteen koko elinkaarelle

Olemme teknologiariippumattomia; osaamista meiltä löytyy esimerkiksi .Netistä, JAVAsta ja Reactista. Toimimme teknologiaheimoissa, jolloin projektistasi ottaa kopin teknologiasta vastaava tiimi. Käsissämme syntyvät erilaiset asiointi- ja käsittelyjärjestelmät, käyttöliittymät ja ohjelmistokehitys. Olisiko teilläkin meille pala purtavaksi? 

Me emme ajattele, että projektin loputtua työmme on tehty. Haluamme varmistaa, että myös ohjelmiston operointi, ylläpito ja jatkokehitys ovat hoidettavissa laadukkaasti. Pidämme huolta, että investointisi liiketoimintasi tärkeimpiin tietojärjestelmiin ei menetä arvoaan ajan hampaissa. Ohjelmistojen elinkaarenhallinnalla takaamme tietojärjestelmiesi toimivuuden sekä tarjoamme jatkokehitysvalmiudet tulevaisuuden haasteisiin. Paiskaa haasteesi meille, niin  ratkotaan se yhdessä! 

OTA YHTEYTTÄ

Kuulostaako hyvältä?