<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=135298703709534&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kismittävätkö kuluneet kilkuttimet käyttäjäkuntaa? Onko sovelluksissanne päivitystarpeita, joihin ette kerkeä tai rohkene puuttua? Tähyilettekö uutta bisnestä ja kilpailuetua digitaalisten ratkaisujen avulla?

Älä suotta puurra yksiksesi – ota avuksesi kokenut tiimimme, joka on tunnettu tehokkuudestaan ja sitoutumisestaan sekä siitä, että yhteistyö ei ala sapettamaan. Kiitosta saamme suoraselkäisyydestä ja rehdistä pohjalaisesta tekemisen meiningistä, jossa projektit menevät maaliin budjetissa ja aikataulussa.

“Alfame näyttäytyi meille hyvin vastuullisena ja tavoiteorientoituneena.”
- Tuukka Soini, CIO, Omnia

Ketterä tiimi, joka haastaa sinutkin kehittymään

Ketterät menetelmämme sekä ainutlaatuinen tiimityöskentelyn mallimme näyttäytyvät sinulle tehokkuutena, henkilökohtaisena palveluna ja joustavuutena. 

Uskomme vakaasti, että tiimityöllä saavutamme yhdessä parhaan mahdollisen ja laadukkaimman lopputuloksen. Takaamme sinulle kokeneet ja osaavat työrukkaset niin sparraamaan, ideoimaan kuin toteuttamaan ohjelmistokehityksen hankkeita. Kanssamme ei tarvitse pönöttää, vaan uskallamme myös haastaa sinua kehittymään!

“Yksi meille merkityksellinen Alfamen ominaisuus on, että se on ketterä organisaatio. Välissä ei ole mitään jäykkää, byrokraattista tukipalvelua tai kankeaa prosessia.”
- Taina Kilponen, laskentapäällikkö, Verve

Olemme teknologiariippumattomia, mutta osaamista meiltä löytyy esimerkiksi .Netistä, JAVAsta ja Reactista. Toimimme teknologiaheimoissa, jolloin projektistasi ottaa kopin teknologiasta vastaava tiimi. Asiakkaitamme olemme auttaneet muun muassa tuotannon järjestelmien elinkaarenhallinnassa, asiakkuudenhallinnassa, tuotannonohjausjärjestelmien modernisoinnissa ja lukuisissa muissa hankkeissa. Keskeisessä osassa ovat erilaiset asiointi- ja käsittelyjärjestelmät,  modernit integraatiot, prosessien automatisointihankkeet ja API-rajapinnat. Olisiko teilläkin meille pala purtavaksi? 

Takaa investointisi kannattavuus ohjelmistojen elinkaarenhallinnalla

Me emme ajattele, että projektin loputtua työmme on tehty. Haluamme varmistaa, että myös ohjelmiston operointi, ylläpito ja jatkokehitys ovat hoidettavissa laadukkaasti. Pidämme huolta, että investointisi liiketoimintasi tärkeimpiin tietojärjestelmiin ei menetä arvoaan ajan hampaissa. Ohjelmistojen elinkaarenhallinnalla takaamme tietojärjestelmiesi toimivuuden sekä tarjoamme jatkokehitysvalmiudet tulevaisuuden haasteisiin. Paiskaa haasteesi meille, niin  ratkotaan se yhdessä! 

OTA YHTEYTTÄ

Kuulostaako hyvältä?