<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=135298703709534&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

yli 150 sosiaali- ja terveysalan järjestelmän rajapintaa ovat meille tuttuja

Etsitkö kumppania, joka tuntee Suomessa parhaiten sosiaali- ja terveysalan järjestelmien rajapinnat? Tarvitsetteko asiantuntijaa, jolta taipuu kaikki standardoidut sanomamuodot HL7:sta lähtien? Haluatko luottaa siihen, että digitalisaation haasteet ratkeavat ilman, että budjetti paukkuu tai hoitotyö takkuaa ICT:n takia?

Me olemme se kumppani.

Tunnemme kuin omat taskumme muun muassa seuraavien järjestelmien rajapinnat: 

Lifecare

Digia Enterprise

iMedOne®

Suomi.fi

Medanets

ImplantDB®

My+Care™

Hilkka

RAIsoft

SAP S/4HANA®

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos

Forsante

Väestörekisterikeskus 

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

muun muassa tätä olemme tehneet

Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat esimerkiksi Kymsote, Patentti- ja rekisterihallitus sekä Verve. Yhteistyömme jälkeen asiakkailla on esimerkiksi:

  • parempia asiointijärjestelmiä
  • tarkoituksenmukaisempi arkkitehtuuri
  • nykyaikaiset integraatioväylät
  • vähemmän manuaalista klikkailua vaativia työvaiheita
  • digitaaliset välineet kriittiseen seurantaan ja raportointiin
  • välineet ja toimintatavat hoitaa API management.

kymsote PRH verve

tukekaa potilasturvallisuutta 

Satsaamalla järjestelmien väliseen tiedonkulkuun hoitohenkilöstön ei tarvitse arvailla tai kysellä. Kaikki tieto löytyy sieltä mistä sen pitääkin, kun sitä tarvitaan. Tiedonkulku paranee ilman tietoturvasta ja tietosuojasta tinkimistä esimerkiksi APIen ja integraatiohallinnan avulla.

Sairaalat auttavat ihmisiä päivästä riippumatta – niin mekin asiakkaitamme. Saatte integraatioalustoille nopean ja taatun käyttötuen, jotta yhdenkään potilaan turvallisuus ei jää kiinni takkuilevista järjestelmäyhteyksistä.

enemmän aikaa potilastyöhön

Terveydenhoito on ihmisten kohtaamista. Voiko henkilöstönne tarjota parasta mahdollista hoitoa ja palvelua, jos aikaa hukkuu tietokoneen ruudun tuijottamiseen?

Autamme teitä muodostamaan kaikkien järjestelmien integraatiot ja arkkitehtuurin niin, että stressaava tiedonmetsästys ja päivittäminen tietokoneilla vähenee. 

lakipykälät ja muut vaatimukset haltuun

Tiedonhallintalain vaatimukset. Järjestelmien saavutettavuuden kehittäminen. Digitalisaation haasteet ja hyödyntämättömät mahdollisuudet. Ei ihme, että tietojärjestelmät ovat sotealalla nousseet tehtävälistan kärkipaikoille. 

Kyse ei ole vain viranomaisten vaatimusten täyttämisestä.  Tietojärjestelmiin panostaminen ja tiedonhallinnan kehittäminen ovat avainasemassa, kun sairaanhoitopiirit kehittävät entistä sujuvampia asiointipolkuja.

Alfame on kokenut kumppani, joka ratkaisee kokonaisarkkitehtuurin kehittämisen esteet ja järjestelmien saavutettavuushaasteet.

Onnistu Alfamen kanssa

Teille tärkeää on onnistua tietojärjestelmähankkeissa kerralla. Meidän tehtävämme on toteuttaa ne luotettavuudella ja tarkkuudella. Olemme kumppani, joka auttaa teidät kehityksen polulle ja ohjaa väistämään ongelmapaikat. Sisulla ja kokemuksella projektit onnistuvat aikataulussa ja budjetissa.

 

Jari-Saari

Jari Saari

050 470 0958
Lähetä sähköpostia

Ota yhteyttä Jariin

Pannaanko tietojärjestelmäviidakkonne kuntoon? Teidät eteenpäin sopivan ratkaisun löytämisessä auttaa ratkaisuhakkerimme Jari Saari. 

Jari työskenteli pitkään sotealalla esimerkiksi terveyskeskusten IT-päätösten parissa ennen lopullista hurahtamistaan integraatioratkaisuihin.

Kuulostaako hyvältä? Ota yhteyttä myyntiimme!
Ota yhteyttä