<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=135298703709534&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Mahtavaa, että olet löytänyt meidät! Vaikka avoimissa työpaikoissa ei olisi juuri nyt tyrkyllä sinulle sopivaa pestiä, kannattaa aina jättää meille avoin työhakemus.

Mukavan haastavia tehtäviä

Meillä on käynnissä ja tulossa mielenkiintoisia projekteja, joilla on aidosti positiivista merkitystä ihmisten elämään. Voimme tarjota sinulle vakaan työyhteisön, jossa voit keskittyä olennaiseen ja erikoistua itseäsi kiinnostaviin asioihin. Kulttuuristamme kertoo paljon se, että meidät valittiin vuonna 2020 Suomen parhaaksi työpaikaksi.

Sinun osaamisesi

Toivomme, että tuot meille tullessasi oman erityisosaamisesi ja haluat innokkaasti kasvattaa osaamispankkiasi Alfame-urasi aikana. Meillä pääset itse vaikuttamaan siihen, millaisia projekteja teet, minkälaisia asioita ja teknologioita opiskelet ja missä haluat olla parin vuoden päästä. Asiakkaita meillä on sekä julkishallinnosta että yrityspuolelta.

Kuulisimme mielellämme, millaiset työtehtävät sinua erityisesti kiinnostavat. Vain taivas on rajana uusien mahdollisuuksien ja oman kehittymisesi suhteen!

sinä + Alfame, miltä kuulostaisi?

Kaikkea toimintaamme ohjaavat Alfamen arvot: hakkeruus, yhteistyö ja sisukkuus. Uuden oppimista pidämme niin tärkeänä, että palkitsemme siitä. Innostamme niin itseämme kuin asiakkaitamme kehittymään, jotta voimme yhdessä rakentaa mielekästä elämää. 

Me alfamelaiset olemme arkijärkistä, rentoa ja rempseääkin sakkia.  Paikkariippumaton työ oli meille arkipäivää jo aikana ennen koronaa, ja olemme panostaneet toimivaan etätyökulttuuriin. Tällä hetkellä meitä on noin 80 asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella, Rovaniemellä ja Kokkolassa. Kerrothan, mikä näistä olisi sinulle passelein paikka, koska tykkäämme tavata myös naamatusten tilanteen salliessa.

Kaipaatko vielä lisätietoja mahdollisista avoimista paikoista tai meistä? Varaa soittoaika tai laita sähköpostia osoitteeseen ura@alfame.com. Halutessasi olet tervetullut tapaamaan meitä rennolla otteella vaikkapa etäkahvien tai lounaan merkeissä.

Hae paikkaa