<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=135298703709534&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Mikäli avoimista työpaikoista ei löytynyt sopivaa, niin kannattaa jättää avoin hakemus.

Mukavan haastavia tehtäviä

Alfamella on käynnissä ja tulossa mielenkiintoisia projekteja, joilla on oikeasti positiivista merkitystä ihmisten elämään. Voimme tarjota näiden toteuttajille vakaan työyhteisön ja yhden Suomen parhaista työpaikoista, jossa voit keskittyä olennaiseen ja erikoistua itseäsi kiinnostaviin asioihin. 

Sinun osaamisesi

Toivomme, että tuot meille tullessasi oman erityisosaamisesi ja haluat innokkaasti kasvattaa osaamispankkiasi Alfame-urasi aikana. Meillä pääset itse vaikuttamaan siihen, millaisia projekteja teet, minkälaisia asioita ja tekniikoita opiskelet ja missä haluat olla parin vuoden päästä. Asiakkaita meillä on sekä julkishallinnosta että yrityspuolelta, ja monipuolisesta projektivalikoimastamme saat valita ne, jotka itseäsi eniten kutkuttavat. Vain taivas on rajana uusien mahdollisuuksien ja oman kehittymisesi suhteen; meillä palkitaan bonuksilla jopa kirjojen lukemisesta!

Miellellään hakemuksessa saisi olla kuvaus siitä, minkälaiset työtehtävät sinua erityisesti kiinnostavat. Toimipisteet meillä on Kokkolassa ja Helsingissä, joten jonkinlainen kannanotto päätoimipaikan suhteen olisi suotavaa, toki huomioiden, että tarjoamme sinulle hyvin joustavat etätyömahdollisuudet. 

Jos kaipaat lisätietoja mahdollisista avoimista paikoista tai meistä, varaa soittoaika tai laita sähköpostia osoitteeseen ura@alfame.com. Voimme halutessasi myös kutsua sinut tapaamaan muuta henkilöstöämme esimerkiksi lounaan- tai henkilöstötapahtuman merkeissä. 

Hae paikkaa

Lue, miten meillä on tapana integroida uudet alfamelaiset osaksi porukkaa!
Heräsikö kiinnostuksesi tai mietityttääkö jokin? Ota yhteyttä!