Alfamelaisia pöydän ääressä

Avoin hakemus

Mahtavaa, että olet löytänyt meidät! Vaikka avoimissa työpaikoissa ei olisi juuri nyt tyrkyllä sinulle sopivaa pestiä, kannattaa aina jättää meille avoin työhakemus. Meille avoimet hakemukset ovat kultaa eivätkä päädy mappi Ö:hön!

Haastavia ja vaihtelevia hommia

Vauhdikkaan kasvun myötä käynnissä ja tulossa on mielenkiintoisia projekteja, joilla on aidosti positiivista merkitystä ihmisten elämään. Meillä yhdistyvät ketterä ja rempseä pienen organisaation kulttuuri ja keskisuuren yrityksen vakaus. Kulttuuristamme kertoo paljon se, että olemme pysytelleet neljä vuotta putkeen Suomen parhaiden työpaikkojen top-kolmosessa Great Place to Work -tutkimuksessa.

Meillä voit keskittyä olennaiseen ja erikoistua itseäsi kiinnostaviin asioihin. Tiimit ovat mukana vaikuttamassa työhönsä ja mihin kilpailutuksiin lähdemme mukaan. 

 

Sinun osaamisesi

Toivomme, että tuot meille tullessasi oman erityisosaamisesi ja haluat innokkaasti kasvattaa osaamispankkiasi Alfame-urasi aikana. Meillä pääset itse vaikuttamaan siihen, millaisia projekteja teet, minkälaisia asioita ja teknologioita opiskelet ja missä haluat olla parin vuoden päästä. Asiakkaita meillä on sekä julkishallinnosta että yrityspuolelta.

Kuulisimme mielellämme kokemuksestasi konkreettisin esimerkein. Olemme erityisen kiinnostuneita siitä, millaiset työtehtävät sinua kiinnostavat ja motivoivat. Vain taivas on rajana uusien mahdollisuuksien ja oman kehittymisesi suhteen!

Sinä + Alfame, miltä kuulostaisi?

Meitä alfamelaisia yhdistää hakkeruus – ja meille se on ratkaisu maailman kaikkiin ongelmiin. Hakkeruus ei ole vain oivaltavia ratkaisuja tai kaunista koodia. Se on yhteistyötä toistemme ja asiakkaan kanssa. Periksiantamattomuutta haasteiden edessä. Yhdessä voittamista. Jatkuvaa itsemme kehittämistä. Meillä jokainen on yhtä aikaa erityisyksilö ja yhteisömme tasavertainen jäsen. Skippaamme turhat hierarkiat ja autamme toisiamme. Alfamella sinäkin pääset tekemään urasi parhaita töitä.

Tällä hetkellä meillä on reilut 100 työystävää ja toimistot Helsingissä, Tampereella, Rovaniemellä, Kokkolassa ja Turussa. Paikkariippumaton ja joustava työkulttuuri on meille arkipäivää.

Kaipaatko vielä lisätietoja mahdollisista avoimista paikoista tai meistä? Varaa soittoaika tai laita sähköpostia osoitteeseen ura@alfame.com. Halutessasi olet tervetullut tapaamaan meitä rennolla otteella vaikkapa etäkahvien tai lounaan merkeissä.

Hae paikkaa

Mimmi Mönkkönen

Mimmi Mönkkönen

People Development Partner

Rekrytointi

Varaa aika kalenterista

Älä missaa tilaisuuttasi, tilaa ilmoitukset avautuvista paikoista sähköpostiisi!