<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=135298703709534&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Mahtavaa, että olet löytänyt meidät! Vaikka avoimissa työpaikoissa ei olisi juuri nyt tyrkyllä sinulle sopivaa pestiä, kannattaa aina jättää meille avoin työhakemus.

Mukavan haastavia tehtäviä

Meillä on käynnissä ja tulossa mielenkiintoisia projekteja, joilla on aidosti positiivista merkitystä ihmisten elämään. Voimme tarjota sinulle vakaan työyhteisön, jossa voit keskittyä olennaiseen ja erikoistua itseäsi kiinnostaviin asioihin. Kulttuuristamme kertoo paljon se, että meidät on valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi.

Sinun osaamisesi

Toivomme, että tuot meille tullessasi oman erityisosaamisesi ja haluat innokkaasti kasvattaa osaamispankkiasi Alfame-urasi aikana. Meillä pääset itse vaikuttamaan siihen, millaisia projekteja teet, minkälaisia asioita ja teknologioita opiskelet ja missä haluat olla parin vuoden päästä. Asiakkaita meillä on sekä julkishallinnosta että yrityspuolelta, ja monipuolisesta projektivalikoimastamme saat valita ne, jotka itseäsi eniten kutkuttavat. Vain taivas on rajana uusien mahdollisuuksien ja oman kehittymisesi suhteen; meillä palkitaan bonuksilla jopa kirjojen lukemisesta!

Mielellään hakemuksessa saisi olla kuvaus siitä, minkälaiset työtehtävät sinua erityisesti kiinnostavat. Toimistot meillä on Helsingissä, Tampereella, Rovaniemellä ja Kokkolassa, joten kerrothan, mikä näistä olisi sinulle passelein paikka. Tarjoamme myös erinomaiset etätyömahdollisuudet ja joustavan työn.

Jos kaipaat lisätietoja mahdollisista avoimista paikoista tai meistä, varaa soittoaika tai laita sähköpostia osoitteeseen ura@alfame.com. Halutessasi olet tervetullut tapaamaan meitä rennolla otteella vaikkapa lounaan tai henkilöstötapahtuman merkeissä.

PS. Rekrytointimme kirmaa kesälaitumilla elokuun puoleen väliin saakka. Vastaamme sinulle viimeistään silloin!

Hae paikkaa