Frontend-kehittäjä

Moikka. Haluatko kehittää koodaustaitojasi yhdessä Suomen parhaista työpaikoista? Meillä teet hommia osana huippujengiä, poimit parhaat palat joustavasta työkulttuurista ja muotoilet itsellesi omannäköisen roolin.

Hae paikkaa

Frontend-kehittäjänä koodaat suomalaisten käytössä olevia palveluita sujuvammiksi. Työskentelet yhdessä osaavien ohjelmistokehittäjien, arkkitehtien ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Pulmatilanteita ei meillä tarvitse ratkoa yksin, vaan tiimin apu on aina lähellä. Hyödynnämme toistemme vahvuuksia ja sparraamme toisiamme kohti toimivaa lopputulosta. 

Alfamella on jo mukavasti kilsoja takana ja kasvamme edelleen vauhdikkaasti. Laajentuva asiakaskunta ja vaihtuvat projektit takaavat, että pääset käyttämään ja kehittämään taitojasi monipuolisesti kiinnostavissa rooleissa. Tylsää ei pääse tulemaan.

Yrityskulttuurimme on kiitetty ja palkittu, eikä ihme – olemmehan sitä yhdessä vuosien mittaan jatkuvasti parannelleet. Vaalimme hakkeruutta ja arvojamme ja autamme toisiamme. Projektit pyörivät ketterillä menetelmillä ja turhat hierarkiat olemme nakanneet jorpakkoon. Meillä on avoin ja yhteistyötä tukeva ilmapiiri, jossa jokaisen on helppo olla autenttinen oma itsensä.

Millaisia projekteja on luvassa?

Fronttiheimon asiakkuudet ovat pääosin julkiselta sektorilta. Niissä pääset luomaan tärkeitä palveluja kaikelle kansalle, muuttamaan suomalaista yhteiskuntaa sujuvammaksi ja kokemaan oman työsi merkitykselliseksi. Olemme keskittyneet erityisesti tieto-, käsittely- ja asiointipalvelujen suunnittelemiseen ja kehittämiseen.

Toimimme pilviympäristössä mikropalveluarkkitehtuurin parissa. Asiakkaiden ongelmien ratkomisen rinnalla värinöitä sisuskaluissamme aiheuttaa uusien teknologioiden tutkiminen ja soveltaminen. Tällä hetkellä meille tuttuja juttuja ovat esimerkiksi Next.js, Node.js ja GraphQL.

Frontend-kehittäjän rooli ja työtehtävät

Frontend-kehittäjänä saat keskittyä ohjelmointiin ja ongelmanratkaisuun yhdessä tiimin kanssa. Toimeen tarttuminen tulee sinulta selkärangasta – heität uusia ideoita ilmoille ja viet niitä eteenpäin. 

 • Koodaat selainpohjaisia palveluja asiakkaiden tarpeisiin. Tehtävät valitset itse valmiiksi määritellyistä tiketeistä omien taitojesi ja kehityshalujesi mukaisesti. 
 • Työskentelet yhdessä tiimin kanssa. Parikoodaat, jeesaat kaveria teknisissä haasteissa ja pyydät itsekin apua tarpeen tullen. Halutessasi voit myös katselmoida kollegojen koodia.
 • Osallistut Scrum-käytäntöihin, kuten dailyihin, revieweihin ja retroihin.
 • Viilaat omaa toimintaamme jatkuvasti paremmaksi yhdessä työkavereiden kanssa.

Jos intoa piisaa, voit toimia projektissa esimerkiksi Scrum Masterina – oppimismahdollisuuksia ja urapolkuja meillä on tarjolla rutkasti esimerkiksi arkkitehdiksi asti.

"Alfamella välitetään työntekijöiden hyvinvoinnista. On hauskaa opiskella ympäristössä, jossa siihen kannustetaan, eikä se putoa vain työn ohessa oppimiseksi", tuleva heimokaverisi Maria kertoo.

Mitä odotamme sinulta?

Tyylikäs ja jatkojalostettava koodi on sinulle sydämen asia.

 • Sinulla on jo useamman vuoden työkokemus ohjelmoinnista sekä intoa kehittää taitojasi erityisesti frontin ja UI:n parissa. Olet kiinnostunut käyttöliittymien kehittämisestä etkä kavahda backendiä.
 • React tai Angular on erinomaisesti hallussasi ja ymmärrät myös Spring Bootia tai Node.js:ää. Ilahdumme, jos myös pilvipalvelut ovat sinulle jo tuttuja.
 • Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito.
 • Sinulla on hyvät yhteistyötaidot.
 • Takataskustasi löytyy soveltuva korkeakoulututkinto ja halua uusien asioiden oppimiseen.

Mitä tarjoamme sinulle?

Palkka muodostuu roolisi ja osaamisesi mukaan yhdessä keskustellen ja käytössäsi on kattavat edut. Sen lisäksi tarjoamme sinulle jotain ainutlaatuista:

 1. Hakkeruus. Olemme uteliaita ja sisukkaita ja kokeilemme rohkeasti. Pidämme huolta osaamisestasi Hakkeriakatemian, koulutusbonusjärjestelmän ja henkilökohtaisen urasparrauksen avulla. 
 2. Vapaus, vastuu ja vaikutusmahdollisuudet. Ohjaat itse sitä, millaiseksi oma työelämäsi ja yhteinen matkamme muotoutuu. Mahdollisuuksia on paljon ja kasvun myötä niitä syntyy koko ajan lisää.
 3. Palkittu kulttuuri. Olemme pysytelleet Great Place to Work -tutkimuksen kärkisijoilla jo useita vuosia. Ykkössijan pokkasimme vuonna 2020. Pidämme kiinni arvoistamme ja toimimme niiden mukaisesti. Työntekijöiden suositteluhalukkuudesta kertova eNPS oli viimeksi tsekatessamme maailmanluokkaa: 80,5 (marraskuu 2021).
 4. Mahtava tiimi. Meillä ei ole yksinäisiä susia, vaan kaikki työ tehdään tiimeissä. Järjestämme myös paljon yhteisiä vapaa-ajan rientoja kuntoiluhaasteista peli-iltoihin. Kollegoista tuppaa tulemaan herkästi todellisia ystäviä. 
 5. Joustavuus. Ristolla on oma perunatila ja sen mukainen työaika kylvöineen ja sadonkorjuineen. Kalle reissasi muutaman kuukauden maailmalla. Oli toiveissasi sitten jatko-opinnot, perhevapaa tai talon rakentaminen – meillä se voi onnistua.

 

Alfame pähkinänkuoressa

Alfame on perustettu vuonna 2004. Sydämemme sykkii erityisesti ohjelmistokehitykselle ja prosessiautomaatiolle. Kasvamme vauhdilla mutta vakaasti ja ilman yrityskauppoja. Tällä hetkellä meillä on reilut 100 työystävää ja toimistot Helsingissä, Tampereella, Rovaniemellä, Kokkolassa ja Turussa. Paikkariippumaton ja joustava työkulttuuri on meille arkipäivää.

Meitä alfamelaisia yhdistää hakkeruus – ja meille se on ratkaisu maailman kaikkiin ongelmiin. Hakkeruus ei ole vain oivaltavia ratkaisuja tai kaunista koodia. Se on yhteistyötä toistemme ja asiakkaan kanssa. Periksiantamattomuutta haasteiden edessä. Yhdessä voittamista. Jatkuvaa itsemme kehittämistä. Meillä jokainen on yhtä aikaa erityisyksilö ja yhteisömme tasavertainen jäsen. Skippaamme turhat hierarkiat ja autamme toisiamme. Alfamella sinäkin pääset tekemään urasi parhaita töitä.

Hakuprosessi

Esittäydy meille CV:n kera hakulomakkeen kautta. Kerrothan myös ajatuksesi sinulle sopivasta palkkahaarukasta. Käymme yhteydenottoja läpi viikoittain ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti. Kaikki tapaamiset hoituvat toiveittesi mukaan etänä tai livenä:

white-number-1

Keskustelu fronttiheimovastaava Jussi Rajaniemen kanssa (Kokkola/etä)

white-number-2

Tapaaminen tulevien työkavereiden kanssa (oma sijaintisi / etä)

white-number-3

Sopimusasiat HR:n kanssa (Helsinki/etä)

Lisätietoja saat varaamalla juttuhetken suoraan Jussin kalenterista. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Hae paikkaa

Jussi Rajaniemi

Jussi Rajaniemi

Johtava arkkitehti

Ohjelmistokehitys ja käyttöliittymät

Mimmi Mönkkönen

Mimmi Mönkkönen

People Development Partner

Rekrytointi

Varaa aika kalenterista