<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=135298703709534&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Sykkiikö sydämesi APIlle ja integraatioille? Kaipaatko työhösi vaihtelua, monipuolista roolia ja uuden oppimista? Tule rakentamaan digitalisaatiota ja tekemään elämästä mielekästä yhdessä Suomen parhaista työpaikoista!

Meillä Alfamella pääset syventämään osaamistasi ja vaikuttamaan siihen, mihin suuntaan firmaa viedään. Meillä on monenlaisia asiakkaita eri aloilta ja asiakkaillamme monipuolisia ongelmia ratkottavaksi, joten tylsää ei pääse tulemaan. Vaihtelevuus ja uuden oppiminen ovatkin tämän pestin parhaita puolia. Omaa rooliasi ja urapolkuasi saat kehittää juuri siihen suuntaan, mikä eniten kiinnostaa!

Olemme pysytelleet Suomen parhaiden työpaikkojen listauksen kärjessä jo pitkään. Hyvästä meiningistä kertovat myös erinomaiset henkilöstökyselyjen tulokset sekä töissä syntyvät ystävyyssuhteet. Joukossamme ei ole yksinäisiä susia, vaan työskentelemme aina tiimeissä. Porukasta löytyy niin osa-aikaista perunanviljelijää kuin ruuhkavuosien mukana sinkoilevia vanhempia – työ kyllä joustaa. 

Kasvamme tasaista tahtia, ja hakusessa onkin nyt useampi uusi työystävä! Pidämme huolta hyvästä yhteishengestä ja kulttuuristamme ja mittaamme viihtyvyyttä ja asiakasprojekteissa onnistumista säännöllisesti. Uskomme itseohjautuvaan kokeilukulttuuriin, ja meillä koko jengi on mukana kehittämässä toimintaa ja työtapoja ilman byrokratiaa. 

Millaisesta tehtävästä on kyse?

Tärkeintä on, että sinulla on sisäinen palo auttaa niin kollegoita kuin asiakkaita. Sparraat tuotantotiimejä, asiakasvastaavia ja teknologiaheimoja, ja ammennat asiantuntemustasi tuotteistamiseen sekä markkinoinnin ja myynnin käyttöön. Omien henkseleiden paukuttelun sijaan haluat auttaa muita onnistumaan.

Pääset mukaan suunnittelemaan asiakkaille esimerkiksi API-strategioiden ja integraatioarkkitehtuurien konsultaatiota. Tuotantoprojekteissa roolinasi on tukea tiimiä, määritellä ja kuvata ratkaisuja, huolehtia säntillisestä dokumentaatiosta ja katselmoida kokonaisuutta. Otat kantaa siihen, miten ja millaisilla teknologioilla asioita tiimissä toteutetaan, ja halutessasi koodaat myös itse. Toimenkuvaasi projekteissa muokkaat siihen suuntaan, minne veri vetää. Tykkäät pysytellä ajan tasalla siitä, miten teknologia kehittyy, ja jakaa osaamistasi.  Asiakkuuksien parissa toimiminen ja kaupallinenkin ajattelu on sinulle luontevaa.

Kriittinen osaamisesi, jotta hommat sujuvat mukavasti:

  • Sinulla on työkokemusta erityisesti APIsta ja integraatioista, Java-pohjaisista teknologioista, mallintamisesta ja dokumentaatiosta, konteista sekä pilvi-infrasta.
  • Ymmärrät tiimityön hyödyt ja edellytykset. Valmentava rooli ja oman osaamisen jakaminen on sinulle luontevaa.
  • Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä. Sinulla on sosiaalista pelisilmää sekä erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.
  • Takataskustasi löytyy soveltuva tutkinto ja halua uusien asioiden oppimiseen.

Sopisiko Alfame sinulle ja sinä Alfamelle?

Kaikkea toimintaamme ohjaavat Alfamen arvot: hakkeruus, yhteistyö ja sisukkuus. Jotta voit viihtyä porukassamme, on tärkeää, että sinäkin tunnet ne omaksesi. Uuden oppimista pidämme niin tärkeänä, että palkitsemme siitä. Meillä tuppaavatkin viihtymään sellaiset ihmiset, jotka haluavat kehittää itseään ja osaamistaan.

Me alfamelaiset olemme arkijärkistä, rentoa ja rempseääkin sakkia. Tällä hetkellä meitä on noin 90 asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella, Rovaniemellä ja Kokkolassa. Paikkariippumaton työ oli meille arkipäivää jo aikana ennen koronaa, ja olemme panostaneet toimivaan etätyökulttuuriin. Hyvät työtapoihin tai kulttuuriin liittyvät kehitysehdotukset laitamme heti testauksen jälkeen käytäntöön. Emme lannistu haasteiden edessä, vaan viemme asiat yhdessä maaliin laadusta tinkimättä.

Innostamme niin itseämme kuin asiakkaitamme kehittymään, jotta voimme yhdessä rakentaa mielekästä elämää. Haluatko olla mukana?


Hakuohjeet

Kerro meille, kuka olet, mitä osaat ja mitä sinä haluaisit Alfamella tehdä. Mielellämme kuulisimme myös ehdotuksesi sinulle sopivasta palkkatasosta – keskustellaan siitä yhdessä osaamiseesi ja tulevaan rooliisi peilaten. 

Esittäydy meille cv:n kera hakulomakkeen kautta. Lisätietoja tehtävästä saat varaamalla soittoajan Annemarin kalenterista tai lähettämällä kysymyksesi osoitteeseen ura@alfame.com. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Hae paikkaa