<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=135298703709534&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Moikka. Herättääkö prosessit, automaatio, datan siirtely ja asioiden toisiinsa kytkeytyminen värinöitä sinunkin sisuskaluissasi? Meiltä löydät integraatioihin uppoutunutta koodausseuraa ja nostetta urallesi. Ja ollaan muuten myös yksi Suomen parhaista työpaikoista.

Hae paikkaa

Integraatiokehittäjänä pääset keskittymään backendiin ja laajentamaan repertuaariasi integraatioiden ja rajapintojen maailmassa. Vaihtuvat projektit ja monipuoliset teknologiat takaavat, että kokemusta karttuu ja tylsää ei pääse tulemaan.

Alfamella on jo mukavasti kilsoja takana ja kasvamme edelleen vauhdikkaasti. Yrityskulttuurimme on kiitetty ja palkittu, eikä ihme – olemmehan sitä yhdessä vuosien mittaan jatkuvasti parannelleet. Vaalimme hakkeruutta ja arvojamme ja autamme toisiamme. Projektit pyörivät ketterillä menetelmillä ja turhat hierarkiat olemme nakanneet jorpakkoon. Meillä on avoin ja yhteistyötä tukeva ilmapiiri, jossa jokaisen on helppo olla autenttinen oma itsensä.

Millaisia projekteja on luvassa?

Päämääränämme on asiakkaan arjen sujuvoittaminen integraatioiden ja automaation avulla. Vähennämme manuaalisen työn määrää ja parannamme ongelmatilanteiden jäljitettävyyttä luomalla läpinäkyvyyttä ja visualisoimalla asiakkaan prosesseja. Asiakkuuksia meillä on niin julkiselta kuin yksityiseltä puolelta. 

Toimimme pilvi- ja hybridiympäristössä mikropalveluarkkitehtuurin parissa. Meitä kiehtoo tiedon siirtäminen ja jalostaminen sekä manuaalisen työn poistaminen – käytännön esimerkkeinä elävästä elämästä vaikkapa käyttövaltuushallinnan automatisointi (IAM) tai tuotannonohjauksen konfigurointiprosessien automaatio. Projektien puitteissa pääsemme käyttämään useita eri teknologioita rinnakkain, tutkimaan uusia mahdollisuuksia sekä hyödyntämään omaa integraatioalustaamme. Tällä hetkellä meille tuttuja teknologioita ovat esimerkiksi MuleSoft, Flowable ja Elastic.

Integraatiokehittäjän rooli ja työtehtävät

Integraatiokehittäjänä saat keskittyä ohjelmointiin ja ongelmanratkaisuun yhdessä tiimin kanssa.

 • Toteutat integraatio- tai prosessiautomaatiopalveluja asiakkaiden tarpeisiin.
 • Osallistut Scrum-tapahtumiin, kuten dailyihin, sprinttisuunnitteluun ja retroihin.
 • Luot omalta osaltasi hyvää asiakaskokemusta.
 • Viilaat omaa toimintaamme jatkuvasti paremmaksi yhdessä työkavereiden kanssa.

Halutessasi voit myös katselmoida kollegojen koodia ja osallistua testaamiseen. Jos intoa piisaa, voit toimia projektissa esimerkiksi Scrum Masterina – oppimismahdollisuuksia ja urapolkuja meillä on tarjolla rutkasti.


Mitä odotamme sinulta?

 • Sinulla on työkokemusta Java-pohjaisilla teknologioilla ohjelmoinnista.
 • Olet törkeän kiinnostunut integraatioiden erityispiirteistä, kuten rajapinnoista.
 • Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja tykkäät jakaa omaa osaamistasi tiimikavereille.
 • Työskentelet sujuvasti suomen kielellä.
 • Takataskustasi löytyy soveltuva korkeakoulututkinto, nörttisisua ja palava halu uusien asioiden oppimiseen.

Mitä tarjoamme sinulle?

Palkka muodostuu roolisi ja osaamisesi mukaan yhdessä keskustellen ja käytössäsi on kattavat edut. Sen lisäksi tarjoamme sinulle jotain ainutlaatuista:

 1. Hakkeruus. Olemme uteliaita ja sisukkaita ja kokeilemme rohkeasti. Pidämme huolta osaamisestasi Hakkeriakatemian, koulutusbonusjärjestelmän ja henkilökohtaisen urasparrauksen avulla. 
 2. Vapaus, vastuu ja vaikutusmahdollisuudet. Ohjaat itse sitä, millaiseksi oma työelämäsi ja yhteinen matkamme muotoutuu. Mahdollisuuksia on paljon ja kasvun myötä niitä syntyy koko ajan lisää.
 3. Palkittu kulttuuri. Olemme pysytelleet Great Place to Work -tutkimuksen kärkisijoilla jo useita vuosia. Ykkössijan pokkasimme vuonna 2020.  Pidämme kiinni arvoistamme ja toimimme niiden mukaisesti. Työntekijöiden suositteluhalukkuudesta kertova eNPS oli viimeksi tsekatessamme maailmanluokkaa: 80,5 (marraskuu 2021).
 4. Mahtava tiimi. Meillä ei ole yksinäisiä susia, vaan kaikki työ tehdään tiimeissä. Järjestämme myös paljon yhteisiä vapaa-ajan rientoja kuntoiluhaasteista peli-iltoihin. Kollegoista tuppaa tulemaan herkästi todellisia ystäviä. 
 5. Joustavuus. Ristolla on oma perunatila ja sen mukainen työaika kylvöineen ja sadonkorjuineen. Kalle reissasi muutaman kuukauden maailmalla. Oli toiveissasi sitten jatko-opinnot, perhevapaa tai talon rakentaminen – meillä se voi onnistua.

Alfame pähkinänkuoressa

Alfame on perustettu vuonna 2004. Sydämemme sykkii erityisesti ohjelmistokehitykselle ja prosessiautomaatiolle. Kasvamme vauhdilla mutta vakaasti ja ilman yrityskauppoja. Tällä hetkellä meillä on toimistot Helsingissä, Tampereella, Rovaniemellä ja Kokkolassa. Paikkariippumaton ja joustava työkulttuuri on meille arkipäivää.

Meitä alfamelaisia yhdistää hakkeruus – ja meille se on ratkaisu maailman kaikkiin ongelmiin. Hakkeruus ei ole vain oivaltavia ratkaisuja tai kaunista koodia. Se on yhteistyötä toistemme ja asiakkaan kanssa. Periksiantamattomuutta haasteiden edessä. Yhdessä voittamista. Jatkuvaa itsemme kehittämistä. Meillä jokainen on yhtä aikaa erityisyksilö ja yhteisömme tasavertainen jäsen. Skippaamme turhat hierarkiat ja autamme toisiamme. Alfamella sinäkin pääset tekemään urasi parhaita töitä.

Hakuprosessi

Esittäydy meille CV:n kera hakulomakkeen kautta. Kerrothan myös ajatuksesi sinulle sopivasta palkkahaarukasta. Käymme yhteydenottoja läpi viikoittain ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti. Kaikki tapaamiset hoituvat toiveittesi mukaan etänä tai livenä:

 1. Keskustelu rekrytoinnista vastaavan Mimmi Mönkkösen kanssa (Helsinki/etä)
 2. Tapaaminen tulevien työkavereiden kanssa (oma sijaintisi / etä)
 3. Sopimusasiat henkilöstöjohtaja Kai Korven kanssa (Helsinki/etä)

Lisätietoja saat varaamalla juttuhetken suoraan Mimmin kalenterista. Käy myös kurkkaamassa vinkkimme hakijalle. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Hae paikkaa