<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=135298703709534&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Yhteen hiileen puhaltava tiimi, aivosoluja kutkuttelevat koodausprojektit ja joustava työnantaja – kuulostaako hyvältä? Tule integraatiokehittäjäksi yhteen Suomen parhaista työpaikoista! Meillä pääset viemään taitosi aina uudelle tasolle monipuolisten teknologioiden ja kiinnostavien asiakasprojektien parissa.

Meillä Alfamella pääset syventämään osaamistasi ja vaikuttamaan vahvasti siihen, mihin suuntaan oma työsi ja työpaikkasi kehittyy. Meillä on monenlaisia asiakkaita eri aloilta ja asiakkaillamme monipuolisia ongelmia ratkottavaksi, joten tylsää ei pääse tulemaan. Omaa rooliasi ja urapolkuasi saat kehittää juuri siihen suuntaan, mikä eniten kiinnostaa!

Olemme pysytelleet Suomen parhaiden työpaikkojen listauksen kärjessä jo pitkään. Hyvästä meiningistä kertovat myös erinomaiset henkilöstökyselyjen tulokset sekä töissä syntyvät ystävyyssuhteet. Joukossamme ei ole yksinäisiä susia, vaan työskentelemme aina tiimeissä. Porukasta löytyy niin osa-aikaista perunanviljelijää kuin ruuhkavuosien mukana sinkoilevia vanhempia – työ kyllä joustaa. 

Kasvamme tasaista tahtia, ja hakusessa onkin nyt useampi uusi työystävä! Pidämme huolta hyvästä yhteishengestä ja kulttuuristamme, ja mittaamme viihtyvyyttä ja asiakasprojekteissa onnistumista säännöllisesti. Uskomme itseohjautuvaan kokeilukulttuuriin, ja meillä koko jengi on mukana kehittämässä toimintaa ja työtapoja ilman byrokratiaa.

 

Millaisesta tehtävästä on kyse?

Alfamella arkesi pyörii julkishallinnon ja yrityssektorin hankkeiden sekä tiivistä yhteistyötä tekevien tiimien parissa. Pääset koodaamaan niin API- ja integraatioratkaisuja kuin mielenkiintoista sovelluskehitystä sekä sukeltamaan mikropalvelujen maailmaan yhteiskunnallisesti merkittävissä asiakasprojekteissa.

Olemme melko kunnianhimoista sakkia, ja määrittelemämme 100 % asiakastyytyväisyystakuu on meillä sinunkin vastuullasi. Olemme kaikki tekemisissä asiakkaiden kanssa, etsimme yhdessä parhaat ratkaisut ja katsomme tarvittaessa peiliinkin. Asiakaslupauksemme lunastaminen tarkoittaa jokaisen alfamelaisen kohdalla myös jatkuvaa oman osaamisen kehittämistä niin itsenäisesti kuin yhdessä tiimin kanssa.

Hommat sujuvat parhaiten tarkoituksenmukaisten teknologioiden ja ketterien menetelmien avulla. Näitä kaikkia sinun ei tarvitse hallita – kokemus ohjelmoinnista ja palo uuden oppimiseen riittävät! Meille tällä hetkellä tuttuja käsitteitä ovat esimerkiksi AWS, Google, Azure, Java, Spring Boot, JavaScript, Node.js, ReactJS, OpenAPI, RAML, WSDL, SQL, JMS, BPMN, Elasticsearch, Kibana, Nginx, Kubernetes, Docker, Ansible, Vagrant, Zabbix, Robot Framework sekä DevOps, Scrum, Kanban ja SAFe. 

Kriittinen osaamisesi, jotta hommat sujuvat mukavasti:

  • Sinulla on käytännön työkokemusta ohjelmoinnista.
  • Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä ja sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.
  • Takataskustasi löytyy soveltuva tutkinto ja halua uusien asioiden oppimiseen.

Sopisiko Alfame sinulle ja sinä Alfamelle?

Kaikkea toimintaamme ohjaavat Alfamen arvot: hakkeruus, yhteistyö ja sisukkuus. Jotta voit viihtyä porukassamme, on tärkeää, että sinäkin tunnet ne omaksesi. Uuden oppimista pidämme niin tärkeänä, että palkitsemme siitä. Meillä tuppaavatkin viihtymään sellaiset ihmiset, jotka haluavat kehittää itseään ja osaamistaan.

Me alfamelaiset olemme arkijärkistä, rentoa ja rempseääkin sakkia. Tällä hetkellä meitä on noin 90 asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella, Rovaniemellä ja Kokkolassa. Paikkariippumaton työ oli meille arkipäivää jo aikana ennen koronaa, ja olemme panostaneet toimivaan etätyökulttuuriin. Hyvät työtapoihin tai kulttuuriin liittyvät kehitysehdotukset laitamme heti testauksen jälkeen käytäntöön. Emme lannistu haasteiden edessä, vaan viemme asiat yhdessä maaliin laadusta tinkimättä.

Innostamme niin itseämme kuin asiakkaitamme kehittymään, jotta voimme yhdessä rakentaa mielekästä elämää. Haluatko olla mukana?

juha_iiro

Hakuohjeet

Kerro meille, kuka olet, mitä osaat ja mitä sinä haluaisit Alfamella tehdä. Mielellämme kuulisimme myös ehdotuksesi sinulle sopivasta palkkatasosta – keskustellaan siitä yhdessä osaamiseesi ja tulevaan rooliisi peilaten. Täältä voit lukea vinkkimme hakijalle.

Esittäydy meille cv:n kera verkkosivujen lomakkeen kautta. Lisätietoja tehtävästä saat varaamalla soittoajan Annemarin kalenterista tai lähettämällä kysymyksesi osoitteeseen ura@alfame.com. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Hae paikkaa