<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=135298703709534&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Työpaikan sijainti: Helsinki, Tampere, Rovaniemi tai Kokkola

Sykkiikö sydämesi APIlle ja integraatioille? Kaipaatko työhösi vaihtelua, monipuolista roolia ja uuden oppimista? Tule rakentamaan digitalisaatiota ja tekemään elämästä mielekästä Suomen parhaassa työpaikassa!

Meillä Alfamella pääset syventämään jo valmiiksi vankkaa API-osaamistasi ja vaikuttamaan siihen, mihin suuntaan firmaa viedään. Meillä on monenlaisia asiakkaita eri aloilta ja asiakkaillamme monipuolisia ongelmia ratkottavaksi, joten tylsää ei pääse tulemaan. Vaihtelevuus ja uuden oppiminen ovatkin tämän pestin parhaita puolia. Omaa rooliasi ja urapolkuasi saat kehittää juuri siihen suuntaan, mikä eniten kiinnostaa!

Meidät palkittiin viime vuonna Suomen parhaana työpaikkana. Hyvästä meiningistä kertovat myös erinomaiset henkilöstökyselyjen tulokset sekä töissä syntyvät ystävyyssuhteet. Joukossamme ei ole yksinäisiä susia, vaan työskentelemme aina tiimeissä. Porukasta löytyy niin osa-aikaista perunanviljelijää kuin ruuhkavuosien mukana sinkoilevia vanhempia – työ kyllä joustaa. 

IT-talona olemme keskittyneet erityisesti API- ja integraatioratkaisuihin, prosessiautomaatioon sekä sovellusten ohjelmistokehitykseen. Pidämme huolta hyvästä yhteishengestä ja kulttuuristamme ja mittaamme viihtyvyyttä ja asiakasprojekteissa onnistumista säännöllisesti. Uskomme itseohjautuvaan kokeilukulttuuriin, ja meillä koko jengi on mukana kehittämässä toimintaa ja työtapoja ilman byrokratiaa. 

 

Millaisesta tehtävästä on kyse?

Tärkeintä on, että sinulla on sisäinen palo auttaa niin kollegoita kuin asiakkaita. Sparraat tuotantotiimejä, asiakasvastaavia ja teknologiaheimoja, ja ammennat asiantuntemustasi tuotteistamiseen sekä markkinoinnin ja myynnin käyttöön. Omien henkseleiden paukuttelun sijaan haluat auttaa muita onnistumaan.

Pääset mukaan suunnittelemaan asiakkaille esimerkiksi API-strategioiden ja integraatioarkkitehtuurien konsultaatiota. Tuotantoprojekteissa roolinasi on tukea tiimiä, määritellä ja kuvata ratkaisuja, huolehtia säntillisestä dokumentaatiosta ja katselmoida kokonaisuutta. Otat kantaa siihen, miten ja millaisilla teknologioilla asioita tiimissä toteutetaan, ja halutessasi koodaat myös itse. Toimenkuvaasi projekteissa muokkaat siihen suuntaan, minne veri vetää.

Työssäsi tarvitset pitkää ja leveää kokemusta teknologioista, sujuvaa suomen kieltä sekä erinomaisia yhteistyötaitoja. Tykkäät pysytellä ajan tasalla siitä, miten teknologia kehittyy, ja jakaa osaamistasi. Asiakkuuksien parissa toimiminen ja kaupallinenkin ajattelu on sinulle luontevaa.

Toivomme, että sinulla on jämäkkää kokemusta erityisesti APIsta ja integraatioista, Java-pohjaisista teknologioista, mallintamisesta ja dokumentaatiosta, konteista sekä pilvi-infrasta. Arkkitehdeillemme tuttuja mallinnustapoja ja teknologioita ovat esimerkiksi  ArchiMate, UML, OpenAPI, RAML, WSDL, Mule, Spring Boot, Node.js, AWS, Azure, Docker ja Dell Boomi.

Yhteistyön onnistumisessa sinua auttavat hyvät vuorovaikutustaidot, sosiaalinen pelisilmä ja ymmärrys tiimityön eduista. Odotamme, että takataskustasi löytyy myös korkeakoulututkinto ja vahvaa näyttöä hakkeruudesta, kuten meiltäkin. 

Sopisiko Alfame sinulle ja sinä Alfamelle?

Kaikkea toimintaamme ohjaavat Alfamen arvot: hakkeruus, yhteistyö ja sisukkuus. Jotta voit viihtyä porukassamme, on tärkeää, että sinäkin tunnet ne omaksesi. Uuden oppimista pidämme niin tärkeänä, että palkitsemme siitä. Meillä tuppaavatkin viihtymään sellaiset ihmiset, jotka haluavat kehittää itseään ja osaamistaan.

Me alfamelaiset olemme arkijärkistä, rentoa ja rempseääkin sakkia. Tällä hetkellä meitä on noin 80 asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella, Rovaniemellä ja Kokkolassa. Paikkariippumaton työ oli meille arkipäivää jo aikana ennen koronaa, ja olemme panostaneet toimivaan etätyökulttuuriin. Hyvät työtapoihin tai kulttuuriin liittyvät kehitysehdotukset laitamme heti testauksen jälkeen käytäntöön. Emme lannistu haasteiden edessä, vaan viemme asiat yhdessä maaliin laadusta tinkimättä.

Innostamme niin itseämme kuin asiakkaitamme kehittymään, jotta voimme yhdessä rakentaa mielekästä elämää. Haluatko olla mukana?

jukka_selittää

Hakuohjeet

Kerro meille, kuka olet, mitä osaat ja mitä sinä haluaisit Alfamella tehdä. Mielellämme kuulisimme myös ehdotuksesi sinulle sopivasta palkkatasosta – keskustellaan siitä yhdessä osaamiseesi ja tulevaan rooliisi peilaten. 

Esittäydy meille cv:n kera hakulomakkeen kautta viimeistään sunnuntaina 30.6.2021. Lisätietoja tehtävästä saat varaamalla soittoajan Annemarin kalenterista tai lähettämällä kysymyksesi osoitteeseen ura@alfame.com. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Hae paikkaa