Juniori .NET-arkkitehti

Heissan! Oletko jäänyt jumiin koodaushommiin, vaikka oikeastaan sovellusarkkitehdin saappaat kiinnostaisivat? Sattuipas sopivasti – tiimissämme on nimittäin auki juuri sinulle sopiva pesti, jossa pääset kasvamaan uuteen rooliin kokeneiden konkareiden opastuksella. Yhdessä Suomen parhaista työpaikoista.

Hae paikkaa

Junioriarkkitehtina otat aimo harppauksen eteenpäin urallasi. Projekteissamme pääset vaikuttamaan siihen, miten suomalaisten käytössä olevat digitaaliset palvelut toimivat. Emme heitä sinua yksin syvään päätyyn, vaan alkuun pääset sovelluskehittäjän taidoillasi ja uusia tehtäviä otat haltuun vähitellen kokeneen arkkitehdin opastuksella.

Alfamella on jo mukavasti kilsoja takana ja kasvamme tasaista tahtia. Yrityskulttuurimme on kiitetty ja palkittu, eikä ihme – olemmehan sitä yhdessä vuosien mittaan jatkuvasti parannelleet. Vaalimme hakkeruutta ja arvojamme ja autamme toisiamme. Projektit pyörivät ketterillä menetelmillä ja turhat hierarkiat olemme nakanneet jorpakkoon. Meillä on avoin ja yhteistyötä tukeva ilmapiiri, jossa jokaisen on helppo olla autenttinen oma itsensä.

Millaisia projekteja on luvassa?

.NET-heimon asiakkuudet ovat pääosin julkiselta sektorilta. Pitkäaikaisissa ohjelmistokehitysprojekteissa pääset luomaan tärkeitä palveluja kaikelle kansalle, muuttamaan suomalaista yhteiskuntaa sujuvammaksi ja kokemaan oman työsi merkitykselliseksi. 

Olemme keskittyneet erityisesti tieto-, käsittely- ja asiointipalvelujen suunnittelemiseen ja kehittämiseen. Päämääränämme on parantaa asiakkaan ja loppukäyttäjän elämää digitalisaation avulla – kun Excelin ja sähköpostien pyörittely virastoissa vähenee ja sähköinen asiointi toimii, ihmiset voivat käyttää aikansa arjessa fiksummin.

Toimimme .NET-pohjaisten teknologioiden parissa pilviympäristössä. Hommat meillä sujuvat parhaiten tarkoituksenmukaisten teknologioiden ja ketterien menetelmien avulla. Tällä hetkellä projekteissamme on käytössä esimerkiksi Azure, .NET, C#, Entity Framework, MS SQL, Blazor, JavaScript, React sekä DevOps.

Juniori .NET-arkkitehdin rooli ja työtehtävät

Tulet mukaan projektiin aluksi tutussa ohjelmistokehittäjän roolissa. Ensimmäisen vuoden aikana perehdyt arkkitehdin tehtäviin omaan tahtiisi kokeneen .NET-arkkitehdin rinnalla.

 • Koodaat selainpohjaisia palveluja asiakkaiden tarpeisiin. Sparraat tiimisi kehittäjiä koodaushaasteissa, katselmoit kollegojen koodia ja jaat omaa osaamistasi. 
 • Varmistat, että omassa tiimissä työt sujuvat. Ennakoit mahdollisia teknisiä ongelmatilanteita ja poistat työn esteitä.
 • Sparraat ahkerasti muiden arkkitehtien kanssa. Skannaat uusia teknologioita ja pidät silmät auki sen suhteen, mihin suuntaan ala on kehittymässä.
 • Pidät huolta hyvästä asiakaskokemuksesta yhdessä tiimin kanssa. Selvität asiakkaan toiveita ja tarpeita, ehdotat ratkaisuja ja arvioit ajankäyttöä. 
 • Viilaat omaa toimintaamme jatkuvasti paremmaksi yhdessä työkavereiden kanssa.

Junioriarkkitehtina kehität taitojasi turvallisessa ympäristössä ja apu on aina lähellä. Kokemuksen karttuessa otat vastuullesi uusia tehtäviä, kunnes olet valmis siirtymään itsenäiseen arkkitehdin rooliin. Suurimmassa asiakkuudessamme raamit on jo asetettu ja jatkokehitysprojekteja tehdään niiden sisällä, osana suurempaa suunnitelmaa.

Mitä odotamme sinulta?

 • Sinulla on vähintään muutaman vuoden työkokemus sovelluskehityksestä .NET-ympäristössä.
 • C#, MS SQL ja Azure DevOps ovat sinulle tuttua kauraa.
 • Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja tahto hioa niitä entistä paremmiksi. Ymmärrät tiimityön hyötyjä ja edellytyksiä ja haluat kehittää taitojasi valmentajana. Ajatus muiden sparraamisesta ja oman osaamisen jakamisesta houkuttelee ja tuntuu sinulle luontevalta.
 • Työskentelet sujuvasti suomen kielellä.
 • Takataskustasi löytyy IT-alan korkeakoulututkinto, nörttisisua ja palava halu uusien asioiden oppimiseen.

Plussaa ropisee, jos sinulla on plakkarissa sertifioitua Azure-osaamista tai halukkuutta sertifikaatin suorittamiseen työnantajan tuella.

Mitä tarjoamme sinulle?

Palkka muodostuu roolisi ja osaamisesi mukaan yhdessä keskustellen ja käytössäsi on kattavat edut. Sen lisäksi tarjoamme sinulle jotain ainutlaatuista:

 1. Hakkeruus. Olemme uteliaita ja sisukkaita ja kokeilemme rohkeasti. Pidämme huolta osaamisestasi Hakkeriakatemian, koulutusbonusjärjestelmän ja henkilökohtaisen urasparrauksen avulla. 
 2. Vapaus, vastuu ja vaikutusmahdollisuudet. Ohjaat itse sitä, millaiseksi oma työelämäsi ja yhteinen matkamme muotoutuu. Mahdollisuuksia on paljon ja kasvun myötä niitä syntyy koko ajan lisää.
 3. Palkittu kulttuuri. Olemme pysytelleet Great Place to Work -tutkimuksen kärkisijoilla jo useita vuosia. Ykkössijan pokkasimme vuonna 2020.  Pidämme kiinni arvoistamme ja toimimme niiden mukaisesti. Työntekijöiden suositteluhalukkuudesta kertova eNPS oli viimeksi tsekatessamme maailmanluokkaa: 80,5 (marraskuu 2021).
 4. Mahtava tiimi. Meillä ei ole yksinäisiä susia, vaan kaikki työ tehdään tiimeissä. Järjestämme myös paljon yhteisiä vapaa-ajan rientoja kuntoiluhaasteista peli-iltoihin. Kollegoista tuppaa tulemaan herkästi todellisia ystäviä. 
 5. Joustavuus. Ristolla on oma perunatila ja sen mukainen työaika kylvöineen ja sadonkorjuineen. Kalle reissasi muutaman kuukauden maailmalla. Oli toiveissasi sitten jatko-opinnot, perhevapaa tai talon rakentaminen – meillä se voi onnistua.

Alfame pähkinänkuoressa

Alfame on perustettu vuonna 2004. Sydämemme sykkii erityisesti ohjelmistokehitykselle ja prosessiautomaatiolle. Kasvamme vauhdilla mutta vakaasti ja ilman yrityskauppoja. Tällä hetkellä meillä on reilut 100 työystävää ja toimistot Helsingissä, Tampereella, Rovaniemellä, Kokkolassa ja Turussa. Paikkariippumaton ja joustava työkulttuuri on meille arkipäivää.

Meitä alfamelaisia yhdistää hakkeruus – ja meille se on ratkaisu maailman kaikkiin ongelmiin. Hakkeruus ei ole vain oivaltavia ratkaisuja tai kaunista koodia. Se on yhteistyötä toistemme ja asiakkaan kanssa. Periksiantamattomuutta haasteiden edessä. Yhdessä voittamista. Jatkuvaa itsemme kehittämistä. Meillä jokainen on yhtä aikaa erityisyksilö ja yhteisömme tasavertainen jäsen. Skippaamme turhat hierarkiat ja autamme toisiamme. Alfamella sinäkin pääset tekemään urasi parhaita töitä.

Hakuprosessi

Esittäydy meille CV:n kera hakulomakkeen kautta. Kerrothan myös ajatuksesi sinulle sopivasta palkkahaarukasta. Käymme yhteydenottoja läpi viikoittain ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti. Kaikki tapaamiset hoituvat toiveittesi mukaan etänä tai livenä:

white-number-1

Keskustelu .NET-heimon rekrytoinnista vastaavan Esa Kemiläisen kanssa (Rovaniemi/etä)

white-number-2

Tapaaminen tulevien työkavereiden kanssa (oma sijaintisi / etä)

white-number-3

Sopimusasiat HR:n kanssa (Helsinki/etä)

Lisätietoja saat varaamalla juttuhetken suoraan Esan kalenterista. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Hae paikkaa