<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=135298703709534&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Olisiko aika hypätä suurempiin saappaisiin? Meillä pääset kasvattamaan ammattitaitoasi ja ratkomaan aivosoluja kutkuttelevia asiakashaasteita. Pakettiin kuuluu tietysti myös loistokas tiimi, joustava työnantaja ja kehittymistä kirittävä kulttuuri. Tule ja tee elämästä mielekästä yhdessä Suomen parhaista työpaikoista!

Meillä Alfamella pääset syventämään osaamistasi ja vaikuttamaan vahvasti siihen, mihin suuntaan oma työsi ja työpaikkasi kehittyy. Meillä on monenlaisia asiakkaita eri aloilta ja asiakkaillamme monipuolisia ongelmia ratkottavaksi, joten tylsää ei pääse tulemaan. Omaa rooliasi ja urapolkuasi saat kehittää  juuri siihen suuntaan, mikä eniten kiinnostaa!

Olemme pysytelleet Suomen parhaiden työpaikkojen listauksen kärjessä jo pitkään. Hyvästä meiningistä kertovat myös erinomaiset henkilöstökyselyjen tulokset sekä töissä syntyvät ystävyyssuhteet. Joukossamme ei ole yksinäisiä susia, vaan työskentelemme aina tiimeissä. Porukasta löytyy niin osa-aikaista perunanviljelijää kuin ruuhkavuosien mukana sinkoilevia vanhempia – työ kyllä joustaa. 

Kasvamme tasaista tahtia, ja hakusessa onkin nyt useampi uusi työystävä! Pidämme huolta hyvästä yhteishengestä ja kulttuuristamme ja mittaamme viihtyvyyttä ja asiakasprojekteissa onnistumista säännöllisesti. Uskomme itseohjautuvaan kokeilukulttuuriin, ja meillä koko jengi on mukana kehittämässä toimintaa ja työtapoja ilman byrokratiaa. 

Millaisesta tehtävästä on kyse?

Pääkehittäjän monipuolisessa roolissa arkeesi kuuluu vaihtuvia asiakasprojekteja, ongelmien ratkomista yhdessä tiimin kanssa, ketteriä menetelmiä sekä teknistä suunnittelutyötä. Pääset määrittelemään ja koodaamaan niin API- ja integraatioratkaisuja kuin mielenkiintoista sovelluskehitystä sekä sukeltamaan mikropalvelujen maailmaan yhteiskunnallisesti merkittävissä asiakasprojekteissa. Tuet myyntityötä omalla asiantuntemuksellasi ja bongailet mielelläsi asiakastarpeita sekä niihin istuvia ratkaisuja. Olet mukana vaikuttamassa mielekkäiden projektien valintaan ja niissä käytettäviin työkaluihin.

Olemme melko kunnianhimoista sakkia, ja määrittelemämme 100 % asiakastyytyväisyystakuu on meillä sinunkin vastuullasi. Olemme kaikki tekemisissä asiakkaiden kanssa, etsimme yhdessä parhaat ratkaisut ja katsomme tarvittaessa peiliinkin. Asiakaslupauksemme lunastaminen tarkoittaa jokaisen alfamelaisen kohdalla myös jatkuvaa oman osaamisen kehittämistä niin itsenäisesti kuin yhdessä tiimin kanssa.

Hommat sujuvat parhaiten tarkoituksenmukaisten teknologioiden ja ketterien menetelmien avulla. Tällä hetkellä meille tuttuja käsitteitä ovat esimerkiksi AWS, Google, Azure, Java, Spring Boot, JavaScript, Node.js, ReactJS, OpenAPI, RAML, WSDL, SQL, JMS, BPMN, Elasticsearch, Kibana, Nginx, Ansible, Docker, Vagrant, Zabbix sekä DevOps, Scrum, Kanban ja SAFe. Jotkin näistä ovat sinullakin jo hallussa ja olet innokas oppimaan myös ne loput. Listaa voit täydentää omalla osaamisellasi.

Kriittinen osaamisesi, jotta hommat sujuvat mukavasti:

  • Sinulla on vankkaa ja monipuolista työkokemusta ohjelmoinnista.
  • Ymmärrät tiimityön hyödyt ja edellytykset ja osaat ottaa vastuuta tiimin vetämisestä. Muiden kehittäjien auttaminen on sinulle luontevaa ja ja jaat mielelläsi omaa osaamistasi.
  • Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä ja sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.
  • Takataskustasi löytyy soveltuva tutkinto ja halua uusien asioiden oppimiseen.

Sopisiko Alfame sinulle ja sinä Alfamelle?

Kaikkea toimintaamme ohjaavat Alfamen arvot: hakkeruus, yhteistyö ja sisukkuus. Jotta voit viihtyä porukassamme, on tärkeää, että sinäkin tunnet ne omaksesi. Uuden oppimista pidämme niin tärkeänä, että palkitsemme siitä. Meillä tuppaavatkin viihtymään sellaiset ihmiset, jotka haluavat kehittää itseään ja osaamistaan.

Me alfamelaiset olemme arkijärkistä, rentoa ja rempseääkin sakkia. Tällä hetkellä meitä on noin 90 asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella, Rovaniemellä ja Kokkolassa. Paikkariippumaton työ oli meille arkipäivää jo aikana ennen koronaa, ja olemme panostaneet toimivaan etätyökulttuuriin. Hyvät työtapoihin tai kulttuuriin liittyvät kehitysehdotukset laitamme heti testauksen jälkeen käytäntöön. Emme lannistu haasteiden edessä, vaan viemme asiat yhdessä maaliin laadusta tinkimättä.

Innostamme niin itseämme kuin asiakkaitamme kehittymään, jotta voimme yhdessä rakentaa mielekästä elämää. Haluatko olla mukana?

Hakuohjeet

Kerro meille, kuka olet, mitä osaat ja mitä sinä haluaisit Alfamella tehdä. Mielellämme kuulisimme myös ehdotuksesi sinulle sopivasta palkkatasosta – keskustellaan siitä yhdessä osaamiseesi ja tulevaan rooliisi peilaten. 

Esittäydy meille cv:n kera hakulomakkeen kautta.  Lisätietoja tehtävästä saat varaamalla soittoajan Annemarin kalenterista tai lähettämällä kysymyksesi osoitteeseen ura@alfame.com. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Hae paikkaa