<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=135298703709534&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Sykkiikö sydämesi ohjelmistokehitykselle ja prosessiautomaatiolle? Kaipaatko työhösi vaihtelua, monipuolista roolia ja uuden oppimista? Tule rakentamaan digitalisaatiota ja tekemään elämästä mielekästä yhdessä Suomen parhaista työpaikoista!

Meillä Alfamella pääset syventämään jo valmiiksi vankkaa osaamistasi ja vaikuttamaan siihen, mihin suuntaan firmaa viedään. Meillä on monenlaisia asiakkaita eri aloilta ja asiakkaillamme monipuolisia ongelmia ratkottavaksi, joten tylsää ei pääse tulemaan. Vaihtelevuus ja uuden oppiminen ovatkin tämän pestin parhaita puolia. Omaa rooliasi ja urapolkuasi saat kehittää siihen suuntaan kuin itse haluat!

Olemme pysytelleet Suomen parhaiden työpaikkojen listauksen kärjessä jo pitkään. Hyvästä meiningistä kertovat myös erinomaiset henkilöstökyselyjen tulokset sekä töissä syntyvät ystävyyssuhteet. Joukossamme ei ole yksinäisiä susia, vaan työskentelemme aina tiimeissä. Porukasta löytyy niin osa-aikaista perunanviljelijää kuin ruuhkavuosien mukana sinkoilevia vanhempia – työ kyllä joustaa. Pidämme huolta hyvästä yhteishengestä ja kulttuuristamme ja mittaamme viihtyvyyttä ja asiakasprojekteissa onnistumista säännöllisesti. Uskomme itseohjautuvaan kokeilukulttuuriin, ja meillä koko jengi on mukana kehittämässä toimintaa ja työtapoja ilman byrokratiaa. 

 

Millaisesta tehtävästä on kyse?

Tärkeintä on, että sinulla on sisäinen palo auttaa niin kollegoita kuin asiakkaita. Tuet asiakkuuksien hankkimista ratkaisukonsultin roolissa yhdessä myynnin kanssa. Sparraat tuotantotiimejä, asiakasvastaavia ja teknologiaheimoja, ja annat asiantuntemustasi tuotteistamiseen ja markkinoinnin käyttöön. Omien henkseleiden paukuttelun sijaan haluat auttaa muita onnistumaan.

Meillä pääset mukaan suunnittelemaan, tuotteistamaan ja tarjoamaan asiakkaille parhaita, heille sopivia ratkaisuja. Tuotantoprojekteissa roolinasi on tukea tiimiä, määritellä ja kuvata ratkaisuja, huolehtia säntillisestä dokumentaatiosta ja katselmoida kokonaisuutta. Otat kantaa siihen, miten ja millaisilla teknologioilla asioita tiimissä toteutetaan, ja halutessasi koodaat myös itse. Toimenkuvaasi projekteissa muokkaat siihen suuntaan, minne veri vetää.

Kriittinen osaamisesi, jotta hommat sujuvat mukavasti

  • Hanskaat suvereenisti ohjelmistosuunnittelun, määrittelyn ja saavutettavuuden kiekurat. Tykkäät pysytellä ajan tasalla siitä, miten teknologia kehittyy, ja jakaa osaamistasi muille. 
  • Löydät alla olevasta #listasta itsellesi kokonaisuuden, jonka parissa viihdyt ja pääset loistamaan!
  • Kaupallinen ajattelu ja asiakkuuksien parissa toimiminen on sinulle luontevaa.
  • Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja tarvittaessa myös englanniksi. Sinulla on sosiaalista pelisilmää sekä erinomaiset yhteistyötaidot.
  • Takataskustasi löytyy soveltuva tutkinto ja halua uusien asioiden oppimiseen.

Toimimme .NET- ja Java-pohjaisten teknologioiden parissa pilviympäristössä. Sydäntämme lähellä ovat niin Microsoftin modernit teknologiat, Java-pohjaiset teknologiat kuin APIt ja integraatiot. Kerro meille, millainen olisi sinulle sopiva temmellyskenttä! Tässä inspiraatiota ja valinnanvaraa: #Angular #ArchiMate #AWS #Azure #Blazor #C# #DevOps #Docker #EntityFramework #JavaScript #Kanban #MSSQL #Mule #Node.js #OpenAPI #RAML #React #UML #SAFe #Scrum #SpringBoot #WSDL

 

Sopisitko sinä Alfamelle ja Alfame sinulle?

Kaikkea toimintaamme ohjaavat Alfamen arvot: hakkeruus, yhteistyö ja sisukkuus. Jotta voit viihtyä porukassamme, on tärkeää, että sinäkin tunnet ne omaksesi. Uuden oppimista pidämme niin tärkeänä, että palkitsemme siitä. Meillä tuppaavatkin viihtymään sellaiset ihmiset, jotka haluavat kehittää itseään ja osaamistaan.

Me alfamelaiset olemme arkijärkistä, rentoa ja rempseääkin sakkia. Tällä hetkellä meitä on noin 100 asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella, Rovaniemellä ja Kokkolassa. Paikkariippumaton työ oli meille arkipäivää jo aikana ennen koronaa, ja olemme panostaneet toimivaan etätyökulttuuriin. Hyvät työtapoihin tai kulttuuriin liittyvät kehitysehdotukset laitamme heti testauksen jälkeen käytäntöön. Emme lannistu haasteiden edessä, vaan viemme asiat yhdessä maaliin laadusta tinkimättä.

Innostamme niin itseämme kuin asiakkaitamme kehittymään, jotta voimme yhdessä rakentaa mielekästä elämää. Haluatko olla mukana?

Hakuohjeet

Kerro meille, kuka olet, mitä osaat ja mitä sinä haluaisit Alfamella tehdä. Mielellämme kuulisimme myös ehdotuksesi sinulle sopivasta palkkatasosta – keskustellaan siitä yhdessä osaamiseesi ja tulevaan rooliisi peilaten. 

Esittäydy meille cv:n kera hakulomakkeen kautta. Palaamme asiaan mahdollisimman nopeasti. Lisätietoja tehtävästä saat varaamalla soittoajan Esan kalenterista tai lähettämällä kysymyksesi osoitteeseen ura@alfame.com. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Hae paikkaa