Full Stack .NET-kehittäjä

Morjens. Haluaisitko keskittyä koodaamaan selkeää kokonaisuutta ilman turhaa säätämistä? Kaipaatko arkeesi tiimityötä, ketterää tekemistä ja joustavaa työnantajaa? Tule meille, yhteen Suomen parhaista työpaikoista.

Hae paikkaa

.NET-kehittäjänä vaikutat siihen, miten hyvin suomalaisten käytössä olevat digitaaliset palvelut toimivat. Pääset keskittymään yhteen projektiin kerrallaan, kartuttamaan kokemusta ja oppimaan uutta. Pähkinää ei tarvitse purra yksin, vaan tiimin ja arkkitehdin apu on aina lähellä. 

Alfamella on jo mukavasti kilsoja takana ja kasvamme tasaista tahtia. Yrityskulttuurimme on kiitetty ja palkittu, eikä ihme – olemmehan sitä yhdessä vuosien mittaan jatkuvasti parannelleet. Vaalimme hakkeruutta ja arvojamme ja autamme toisiamme. Projektit pyörivät ketterillä menetelmillä ja turhat hierarkiat olemme nakanneet jorpakkoon. Meillä on avoin ja yhteistyötä tukeva ilmapiiri, jossa jokaisen on helppo olla autenttinen oma itsensä.

Millaisia projekteja on luvassa?

.NET-heimon asiakkuudet ovat pääosin julkiselta sektorilta. Niissä pääset luomaan tärkeitä palveluja kaikelle kansalle, muuttamaan suomalaista yhteiskuntaa sujuvammaksi ja kokemaan oman työsi merkitykselliseksi. Olemme keskittyneet erityisesti tieto-, käsittely- ja asiointipalvelujen suunnittelemiseen ja kehittämiseen. Päämääränämme on parantaa asiakkaan ja loppukäyttäjän elämää digitalisaation avulla.

Toimimme .NET-pohjaisten teknologioiden parissa pilviympäristössä. Hommat meillä sujuvat parhaiten tarkoituksenmukaisten teknologioiden ja ketterien menetelmien avulla. Tällä hetkellä meille tuttuja juttuja ovat esimerkiksi Azure, .NET, C#, Entity Framework, MS SQL, Blazor, JavaScript, React sekä DevOps.

.NET-kehittäjän rooli ja työtehtävät

.NET-kehittäjänä saat keskittyä ohjelmointiin ja ongelmanratkaisuun yhdessä tiimin kanssa. Työn alla on yksi kokonaisuus kerrallaan, eikä sinua tuupata uuteen projektiin kysymättä.

 • Koodaat selainpohjaisia palveluja asiakkaiden tarpeisiin. Tehtävät valitset itse valmiiksi määritellyistä tiketeistä omien taitojesi ja kehityshalujesi mukaisesti. Listalta löytyy niin fronttia, backia, integraatioita kuin vaikkapa suorituskykytestausta - voit siis napata työn alle fiiliksen mukaan tuttua juttua tai kokeilla jotain uutta.
 • Työskentelet yhdessä tiimin kanssa. Parikoodaat, jeesaat kaveria teknisissä haasteissa ja pyydät itsekin apua tarpeen tullen. Halutessasi voit myös katselmoida kollegojen koodia.
 • Osallistut Scrum-tapahtumiin, kuten dailyihin, revieweihin ja retroihin.
 • Viilaat omaa toimintaamme jatkuvasti paremmaksi yhdessä työkavereiden kanssa.

Sinun ei tarvitse sinkoilla jatkuvasti uusimpien oikkujen perässä, vaan saat perehtyä kunnolla käytössä oleviin teknologioihin ja seurata niiden kehitystä. Jos intoa piisaa, voit toimia projektissa esimerkiksi Scrum Masterina – oppimismahdollisuuksia ja urapolkuja meillä on tarjolla rutkasti.

Mitä odotamme sinulta?

 • Sinulla on muutama vuosi työkokemusta ohjelmoinnista ja hyvät hoksottimet kooditason komponenttien ja logiikan liikkeiden hahmottamiseen. Voit olla kallellaan backendin tai frontin suuntaan, kunhan full stack on hallussasi.
 • C#, MS SQL ja Azure DevOps ovat sinulle tuttua kauraa.
 • Hallitset ainakin yhden frontend-teknologian (Blazor, React tai jokin muu).
 • Sinulla on hyvät yhteistyötaidot.
 • Työskentelet sujuvasti suomen kielellä.
 • Takataskustasi löytyy soveltuva korkeakoulututkinto, nörttisisua ja palava halu uusien asioiden oppimiseen.

Plussaa ropisee, jos sinulla on plakkarissa sertifioitua Azure-osaamista tai halukkuutta sertifikaatin suorittamiseen työnantajan tuella.

Mitä tarjoamme sinulle?

Palkka muodostuu roolisi ja osaamisesi mukaan yhdessä keskustellen ja käytössäsi on kattavat edut. Sen lisäksi tarjoamme sinulle jotain ainutlaatuista:

 1. Hakkeruus. Olemme uteliaita ja sisukkaita ja kokeilemme rohkeasti. Pidämme huolta osaamisestasi Hakkeriakatemian, koulutusbonusjärjestelmän ja henkilökohtaisen urasparrauksen avulla. 
 2. Vapaus, vastuu ja vaikutusmahdollisuudet. Ohjaat itse sitä, millaiseksi oma työelämäsi ja yhteinen matkamme muotoutuu. Mahdollisuuksia on paljon ja kasvun myötä niitä syntyy koko ajan lisää.
 3. Palkittu kulttuuri. Olemme pysytelleet Great Place to Work -tutkimuksen kärkisijoilla jo useita vuosia. Ykkössijan pokkasimme vuonna 2020.  Pidämme kiinni arvoistamme ja toimimme niiden mukaisesti. Työntekijöiden suositteluhalukkuudesta kertova eNPS oli viimeksi tsekatessamme maailmanluokkaa: 80,5 (marraskuu 2021).
 4. Mahtava tiimi. Meillä ei ole yksinäisiä susia, vaan kaikki työ tehdään tiimeissä. Järjestämme myös paljon yhteisiä vapaa-ajan rientoja kuntoiluhaasteista peli-iltoihin. Kollegoista tuppaa tulemaan herkästi todellisia ystäviä. 
 5. Joustavuus. Ristolla on oma perunatila ja sen mukainen työaika kylvöineen ja sadonkorjuineen. Kalle reissasi muutaman kuukauden maailmalla. Oli toiveissasi sitten jatko-opinnot, perhevapaa tai talon rakentaminen – meillä se voi onnistua.

Alfame pähkinänkuoressa

Alfame on perustettu vuonna 2004. Sydämemme sykkii erityisesti ohjelmistokehitykselle ja prosessiautomaatiolle. Kasvamme vauhdilla mutta vakaasti ja ilman yrityskauppoja. Tällä hetkellä meillä on reilut 100 työystävää ja toimistot Helsingissä, Tampereella, Rovaniemellä, Kokkolassa ja Turussa. Paikkariippumaton ja joustava työkulttuuri on meille arkipäivää.

Meitä alfamelaisia yhdistää hakkeruus – ja meille se on ratkaisu maailman kaikkiin ongelmiin. Hakkeruus ei ole vain oivaltavia ratkaisuja tai kaunista koodia. Se on yhteistyötä toistemme ja asiakkaan kanssa. Periksiantamattomuutta haasteiden edessä. Yhdessä voittamista. Jatkuvaa itsemme kehittämistä. Meillä jokainen on yhtä aikaa erityisyksilö ja yhteisömme tasavertainen jäsen. Skippaamme turhat hierarkiat ja autamme toisiamme. Alfamella sinäkin pääset tekemään urasi parhaita töitä.

Hakuprosessi

Esittäydy meille CV:n kera hakulomakkeen kautta. Kerrothan myös ajatuksesi sinulle sopivasta palkkahaarukasta. Käymme yhteydenottoja läpi viikoittain ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti. Kaikki tapaamiset hoituvat toiveittesi mukaan etänä tai livenä:

white-number-1

Keskustelu .NET-heimon rekrytoinnista vastaavan Esa Kemiläisen kanssa (Rovaniemi/etä)

white-number-2

Tapaaminen tulevien työkavereiden kanssa (oma sijaintisi / etä)

white-number-3

Sopimusasiat HR:n kanssa (Helsinki/etä)

Lisätietoja saat varaamalla juttuhetken suoraan Esan kalenterista. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Hae paikkaa