<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=135298703709534&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Työpaikan sijainti: Helsinki, Tampere, Rovaniemi tai Kokkola

Olisiko tänä syksynä aika hankkiutua parempiin hommiin? Meillä pääset kasvattamaan niin omaa kuin työkavereiden ammattitaitoa ja ratkomaan aivosoluja kutkuttelevia asiakashaasteita. Pakettiin kuuluu tietysti myös loistokas tiimi, joustava työnantaja ja kehittymistä kirittävä kulttuuri. Tule ja tee elämästä mielekästä Suomen parhaassa työpaikassa!

Meillä Alfamella pääset syventämään osaamistasi ja vaikuttamaan vahvasti siihen, mihin suuntaan oma työsi ja työpaikkasi kehittyy. Asiakkaillamme on monipuolisia ongelmia ratkottavaksi, joten tylsää ei pääse tulemaan. Omaa rooliasi ja urapolkuasi saat kehittää juuri siihen suuntaan kuin itse haluat!

Meidät palkittiin tänä vuonna Suomen parhaana työpaikkana. Hyvästä meiningistä kertovat myös erinomaiset henkilöstökyselyjen tulokset sekä töissä syntyvät ystävyyssuhteet. Joukossamme ei ole yksinäisiä susia, vaan työskentelemme aina tiimeissä. Porukasta löytyy niin osa-aikaista perunanviljelijää kuin ruuhkavuosien mukana sinkoilevia vanhempia – työ kyllä joustaa.

Pidämme huolta hyvästä yhteishengestä ja kulttuuristamme, ja mittaamme viihtyvyyttä ja asiakasprojekteissa onnistumista säännöllisesti. Uskomme itseohjautuvaan kokeilukulttuuriin, ja meillä kaikki ovat mukana kehittämässä tiimien, heimojen ja koko talon toimintaa ja työtapoja ilman byrokratiaa.

Millaisesta tehtävästä on kyse?

Arkkitehdin monipuolisessa roolissa arkeesi kuuluu vaihtuvia asiakasprojekteja, ongelmien ratkomista yhdessä tiimin kanssa, ketteriä menetelmiä sekä teknistä suunnittelutyötä. Laajoissa, yhteiskunnallisesti merkittävissä sovelluskehitysprojekteissa päästät määrittely- ja koodaustaitosi valloilleen, ja tulevaisuudessa tekemiseen nivoutuu myös integraatioita ja mikropalveluja. Tuet myyntityötä omalla asiantuntemuksellasi ja bongailet mielelläsi asiakastarpeita sekä niihin istuvia ratkaisuja.

Olemme melko kunnianhimoista sakkia, ja määrittelemämme 100 % asiakastyytyväisyystakuu on meillä sinunkin vastuullasi. Olemme kaikki tekemisissä asiakkaiden kanssa, etsimme yhdessä parhaat ratkaisut ja katsomme tarvittaessa peiliinkin. Asiakaslupauksemme lunastaminen tarkoittaa jokaisen alfamelaisen kohdalla myös jatkuvaa oman osaamisen kehittämistä niin itsenäisesti kuin yhdessä tiimin kanssa.

Hommat sujuvat parhaiten tarkoituksenmukaisten teknologioiden ja ketterien menetelmien avulla. Tällä hetkellä meille tuttuja käsitteitä ovat esimerkiksi Azure, C#, Entity Framework, MS SQL, JavaScript, React, Angular, Node.js sekä DevOps, Scrum, Kanban ja SAFe. Moni näistä on sinullakin jo hallussa ja haluat oppia myös ne loput. Listaa voit täydentää myös omalla osaamisellasi.

Työssä onnistumiseen tarvitset käytännön kokemusta ohjelmoinnista, sujuvaa suomen kieltä sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Odotamme myös, että takataskustasi löytyy korkeakoulututkinto ja vahvaa näyttöä hakkeruudesta, kuten meiltäkin.

Annemari Alfamelta

Sinä + Alfame, miltä kuulostaisi?

Kaikkea toimintaamme ohjaavat Alfamen arvot: hakkeruus, yhteistyö ja sisukkuus. Jotta voit viihtyä porukassamme, on tärkeää, että sinäkin tunnet ne omaksesi. 

Meillä tuppaavat viihtymään sellaiset ihmiset, jotka haluavat kehittää itseään ja osaamistaan.  Meidän mielestämme jatkuva oppiminen on niin tärkeää, että palkitsemme siitä: kun vaikkapa luet kirjoja tai suoritat sertifikaatteja, bonus ropsahtaa tilillesi. Järjestämme myös säännöllisesti hackathoneja ja tykkäämme keksiä mitä mielikuvituksellisimpia Turpo-projekteja.

Meillä paiskitaan töitä siellä, missä ne milloinkin parhaiten sujuvat, ja olemme jo vuosia panostaneet hyvän etätyökulttuurin luomiseen. Hyvät työtapoihin tai kulttuuriin liittyvät kehitysehdotukset laitamme heti testauksen jälkeen käytäntöön. Emme lannistu haasteiden edessä, vaan viemme asiat yhdessä maaliin laadusta tinkimättä.

Innostamme niin itseämme kuin asiakkaitamme kehittymään, jotta voimme yhdessä rakentaa mielekästä elämää. Haluatko olla mukana?

 

Hakuohjeet

Kerro meille, kuka olet, mitä osaat ja mitä sinä haluaisit Alfamella tehdä. Mielellämme kuulisimme myös ehdotuksesi sinulle sopivasta palkkatasosta – keskustellaan siitä yhdessä osaamiseesi ja tulevaan rooliisi peilaten. 

Esittäydy meille cv:n kera hakulomakkeen kautta viimeistään sunnuntaina 23.8.2020. Rekrytointimme on pääsääntöisesti lomalla 16.8. saakka, joten palaamme asiaan viimeistään heti hakuajan jälkeen. Lisätietoja tehtävästä saat varaamalla soittoajan Kain kalenterista tai lähettämällä kysymyksesi osoitteeseen ura@alfame.com. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Hae paikkaa