Ohjelmistokehittäjä (Backend, integraatiot)

Heissan. Haluaisitko sinäkin minimoida manuaalista tekemistä ja rakentaa fiksuja sovelluksia tai niiden välisiä integraatioita? Tiimissämme olisi tilaa kokeneelle tekniselle osaajalle, jolla pysyy koodauskäsi vakaana ja yhteistyö hallussa. Meillä on rento mutta asiallinen meininki ja Suomen parhaana palkittu kulttuuri.

Hae paikkaa

Ohjelmistokehittäjän saappaissa pääset syventymään yhteen asiakkuuteen kerrallaan ja sparrailemaan muita kehittäjiemme teknologiaosaamisellasi. Tuoreiden teknologioiden käpistely on tässä hommassa enemmän kuin sallittua, ja omaehtoisesta opiskelusta kuittaat huomattavia bonuksia palkan päälle.

Alfamella on jo mukavasti kilsoja takana ja kasvamme edelleen vauhdikkaasti. Yrityskulttuurimme on kiitetty ja palkittu, eikä ihme – olemmehan sitä yhdessä vuosien mittaan jatkuvasti parannelleet. Vaalimme hakkeruutta ja arvojamme ja autamme toisiamme. Projektit pyörivät ketterillä menetelmillä ja turhat hierarkiat olemme nakanneet jorpakkoon. Meillä on avoin ja yhteistyötä tukeva ilmapiiri, jossa jokaisen on helppo olla autenttinen oma itsensä.

Millaisia projekteja on luvassa?

Päämääränämme on asiakkaan arjen sujuvoittaminen integraatioiden ja automaation avulla. Vähennämme manuaalisen työn määrää ja parannamme ongelmatilanteiden jäljitettävyyttä luomalla läpinäkyvyyttä ja visualisoimalla asiakkaan prosesseja. Asiakkuuksia meillä on niin julkiselta kuin yksityiseltä puolelta.

Toimimme pilvi- ja hybridiympäristössä mikropalveluarkkitehtuurin sekä sovellusintegraatioiden parissa. Meitä kiehtoo tiedon siirtäminen ja jalostaminen sekä manuaalisen työn poistaminen – käytännön esimerkkeinä elävästä elämästä vaikkapa käyttövaltuushallinnan automatisointi (IAM) tai tuotannonohjauksen konfigurointiprosessien automaatio. Projektien puitteissa pääsemme käyttämään useita eri teknologioita rinnakkain, tutkimaan uusia mahdollisuuksia sekä hyödyntämään omaa integraatioalustaamme. Tällä hetkellä meille tuttuja teknologioita ovat esimerkiksi MuleSoft, Camel, Flowable ja Elastic.

Ohjelmistokehittäjän rooli ja työtehtävät

Vahvuutenasi on vahva teknologinen osaaminen ja asiakkaan todellisten tarpeiden ymmärtäminen. Projekteissa toimit kehitystiimissä sparrailijana ja integraatioarkkitehdin oikeana kätenä. Saat pitää omat näpit koodissa ja tahtoessasi jättää kaavioiden piirtelyn arkkitehdille. 

 • Suunnittelet ja toteutat integraatio- tai prosessiautomaatiopalveluja sekä sovelluksia asiakkaiden tarpeisiin yhdessä tiimin kanssa.
 • Koodaat ja jeesaat työkavereita teknisissä haasteissa. 
 • Toimit osana Scrum-tiimiä ja halutessasi voit vetää Sprint Review -palaverit  asiakkaille 
 • Luot omalta osaltasi hyvää asiakaskokemusta.
 • Viilaat omaa toimintaamme jatkuvasti paremmaksi yhdessä työkavereiden kanssa.

Halutessasi voit myös tehdä koodikatselmointia ja osallistua testaamiseen. Jos intoa ja osaamista piisaa, voit toimia projektissa esimerkiksi Scrum Masterina tai asiakasvastaavana.

Mitä odotamme sinulta?

 • Sinulla on useamman vuoden työkokemus. Ymmärrät sovellusten ja  integraatioiden erityispiirteitä, kuten rajapintoja ja API- ja mikropalveluarkkitehtuuria. Sinulla on jo useamman vuoden työkokemus seuraavista asioista: Java-pohjaiset teknologiat ja pilviympäristöt, Javascript, konttiteknologiat, SQL-tietokannat ja REST-API:t.
 • Teknologioita, joita sinun ei tarvitse osata, mutta joiden tietämys tai halu oppia on eduksi: Kotlin, Quarkus, Next.js/React, Apache Camel, Kafka, PostgreSQL, Azure AKS tai Kubernetes, versionhallinta (GitLab). 
 • Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja tykkäät jakaa omaa osaamistasi.
 • Työskentelet sujuvasti suomen kielellä.
 • Olet kiinnostunut uusien asioiden oppimisesta.

Mitä tarjoamme sinulle?

Palkka muodostuu roolisi ja osaamisesi mukaan yhdessä keskustellen ja käytössäsi on kattavat edut. Sen lisäksi tarjoamme sinulle jotain ainutlaatuista:

 1. Hakkeruus. Olemme uteliaita ja sisukkaita ja kokeilemme rohkeasti. Pidämme huolta osaamisestasi Hakkeriakatemian, koulutusbonusjärjestelmän ja henkilökohtaisen urasparrauksen avulla. 
 2. Vapaus, vastuu ja vaikutusmahdollisuudet. Ohjaat itse sitä, millaiseksi oma työelämäsi ja yhteinen matkamme muotoutuu. Mahdollisuuksia on paljon ja kasvun myötä niitä syntyy koko ajan lisää.
 3. Palkittu kulttuuri. Olemme pysytelleet Great Place to Work -tutkimuksen kärkisijoilla jo useita vuosia. Ykkössijan pokkasimme vuonna 2020.  Pidämme kiinni arvoistamme ja toimimme niiden mukaisesti. Työntekijöiden suositteluhalukkuudesta kertova eNPS oli viimeksi tsekatessamme maailmanluokkaa: 80,5 (marraskuu 2021).
 4. Mahtava tiimi. Meillä ei ole yksinäisiä susia, vaan kaikki työ tehdään tiimeissä. Järjestämme myös paljon yhteisiä vapaa-ajan rientoja kuntoiluhaasteista peli-iltoihin. Kollegoista tuppaa tulemaan herkästi todellisia ystäviä. 
 5. Joustavuus. Ristolla on oma perunatila ja sen mukainen työaika kylvöineen ja sadonkorjuineen. Kalle reissasi muutaman kuukauden maailmalla. Oli toiveissasi sitten jatko-opinnot, perhevapaa tai talon rakentaminen – meillä se voi onnistua.

Alfame pähkinänkuoressa

Alfame on perustettu vuonna 2004. Sydämemme sykkii erityisesti ohjelmistokehitykselle ja prosessiautomaatiolle. Kasvamme vauhdilla mutta vakaasti ja ilman yrityskauppoja. Tällä hetkellä meillä on reilut 100 työystävää ja toimistot Helsingissä, Tampereella, Rovaniemellä, Kokkolassa ja Turussa. Paikkariippumaton ja joustava työkulttuuri on meille arkipäivää.

Meitä alfamelaisia yhdistää hakkeruus – ja meille se on ratkaisu maailman kaikkiin ongelmiin. Hakkeruus ei ole vain oivaltavia ratkaisuja tai kaunista koodia. Se on yhteistyötä toistemme ja asiakkaan kanssa. Periksiantamattomuutta haasteiden edessä. Yhdessä voittamista. Jatkuvaa itsemme kehittämistä. Meillä jokainen on yhtä aikaa erityisyksilö ja yhteisömme tasavertainen jäsen. Skippaamme turhat hierarkiat ja autamme toisiamme. Alfamella sinäkin pääset tekemään urasi parhaita töitä.

Hakuprosessi

Esittäydy meille CV:n kera hakulomakkeen kautta. Kerrothan myös ajatuksesi sinulle sopivasta palkkahaarukasta. Käymme yhteydenottoja läpi viikoittain ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti. Kaikki tapaamiset hoituvat toiveittesi mukaan etänä tai livenä:

white-number-1

Keskustelu rekrytoinnista vastaavan Mimmi Mönkkösen kanssa (Helsinki/etä)

white-number-2

Tapaaminen tulevien työkavereiden kanssa (oma sijaintisi / etä)

white-number-3

Sopimusasiat HR:n kanssa (Helsinki/etä)

Lisätietoja Alfamesta ja kulttuuristamme saat varaamalla juttuhetken suoraan Mimmin kalenterista. Työnkuvaa koskevissa ja teknisissä kysymyksissä voit olla yhteydessä integraatioarkkitehti Mikko Vauhkoseen sähköpostitse mikko.vauhkonen(a)alfame.com. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Hae paikkaa

Lisää työpaikan yhteyshenkilö

Mimmi Mönkkönen

Mimmi Mönkkönen

People Development Partner

Rekrytointi

Varaa aika kalenterista