10.02.2017 Uutiset

Alfamen sijoitus parani Suomen parhaiden työpaikkojen listalla

Alfame osallistui kolmatta kertaa Great Place to Work® -tutkimukseen ja paransi jälleen sijoitustaan Suomen parhaiden työpaikkojen listalla ollen tänä vuonna sijalla 11.

Great Place to Work® tutki viime vuonna Suomessa 151 organisaatiota, joissa työskentelee yhteensä noin 48 500 työntekijää. Great Place to Work® Finland on koonnut listan Suomen parhaista työpaikoista jo 15 vuoden ajan. Vastaava tutkimus tehdään yli 50 maassa ympäri maailmaa. Suomen parhaat työpaikat -tutkimus perustuu yli 30 vuoden tutkimus- työhön hyvän työpaikan keskeisistä elementeistä. Tutkimus pohjautuu Great Place to Workin hyvän työpaikan määritelmään: Hyvä työpaikka on sellainen, jossa työntekijät luottavat organisaationsa johtoon, ovat ylpeitä siitä mitä tekevät ja nauttivat työtovereidensa kanssa työskentelystä. 

Alfame on mainio esimerkki siitä, miten toimintaa on kehitetty systemaattisesti ja pitkäjänteisesti yhdessä henkilöstön kanssa, rakentaen entistä vahvempaa luottamuksen ilmapiiriä. Sisukkuus ja jatkuva yhteinen kehittyminen näkyvät arjen tavoissa toimia, ja ihmisillä on aito mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön liittyvään päätöksentekoon. Alfamen sijoittuminen Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon toisena vuotena peräkkäin osoittaa onnistuneesta vahvan pohjan rakentamisesta, joka mahdollistaa liiketoiminnan kasvun ja kehittymisen, sanoo Great Place to Work Finlandin konsultti Joni Sarpo.

Alfamen tuloksissa saimme täydet pisteet mm. seuraavista henkilöstöllemme esitetyistä kysymyksistä:

  • Johto tavoittelee työntekijöiden ehdotuksia ja ideoita sekä antaa niistä palautetta.
  • Johto ottaa työntekijät mukaan heidän työtään ja työympäristöään koskevaan päätöksentekoon.
  • Täällä voin olla oma itseni.
  • Täällä on hauska työskennellä.

Herkällä korvalla ja ketterällä kokeilukulttuurilla on mahdollista saavuttaa erinomaisia tuloksia jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Tästä on hyvä ponnistaa eteenpäin ja kehittää kulttuuriamme entistä kiehtovammaksi ja palkitsevammaksi, toteaa toimitusjohtaja Janne Tirkkonen

 

 

 

 

Muita kirjoituksia aiheesta

Näytä kaikki uutiset

Ota yhteyttä

Voit lähettää meille yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella. Kerro viestissäsi, mitä asiasi koskee, jotta saamme sen tehokkaasti ohjattua oikealle ihmiselle.