Hurraa! Nousimme tänä vuonna kolmannelle sijalle Suomen parhaiden työpaikkojen listalla. Trust Index -henkilöstökyselyn mukaan 96 % alfamelaisesta on sitä mieltä, että kokonaisuudessaan tämä on todella hyvä työpaikka. 

Lue uutinen

Korona-ajan jatkuessa yhä useampi lapsi jää harrastuksien ulkopuolelle perheen heikon taloudellisen tilanteen vuoksi. Harrastukset ovat tärkeä tapa estää lasten syrjäytymistä ja tuoda iloa heidän arkeensa – siksi ohjaamme joululahjoituksemme SOS-Lapsikylän kautta lasten harrastustoiminnan tueksi.

Lue uutinen

Uutiset

Alfame jatkaa kasvuaan ja on varmistanut viime kuukausina useita uusia julkishallinnon asiakkuuksia. Projekteihin kuuluu muun muassa yhteiskunnallisesti tärkeä Sähköinen perhekeskus -projekti, jossa kootaan DigiFinlandin perhepalvelut sähköisesti yhden palvelun alle.

Lue uutinen

Uutiset, Alfame työpaikkana

Taas on syytä juhlia! Kipusimme Great Place to Work -listauksessa kolmannelle sijalle vuoden 2021 poikkeuksellisessa tutkimuksessa. Tällä kertaa tutkimuksessa painotettiin organisaatioiden johtamistoimia koronakriisin aikana.

Lue uutinen

Uutiset

Alfamen tiedote 9.2.2021 | Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) kilpailutti strategiansa kannalta keskeiset sovelluskehityksen asiantuntijapalvelut ja valitsi kumppanikseen Alfamen. PRH uskoo sovelluskehityksessä avoimeen lähdekoodiin ja kertoo palvelujen digitalisoinnin olevan lähivuosina toimintansa painopisteenä.

Lue uutinen

Tänä vuonna joululahjoituksemme menee suoraan pukinkonttiin: ojennamme toivottuja joululahjoja sosiaalihuollon ja lastensuojelun piirissä oleville lapsille ja nuorille, jotka saattaisivat muuten jäädä kokonaan ilman lahjaa. Paketit toimitetaan perille Joulupuu-keräyksen kautta.

Lue uutinen

Uutiset

Yli 30 prosentin vuosikasvua tekevä Alfame panostaa ketterään kehitykseen ja työntekijöidensä hyvinvointiin

Alfame valittiin KEHA-keskuksen laajassa kilpailutuksessa sähköisen asioinnin palvelutuottajaksi. KEHA-keskus on ELY-keskusten sekä TE-toimistojen kehittämis- ja hallintopalveluja tuottava virasto. KEHAn arvion mukaan sähköisen asioinnin kokonaisuuden osuus kuuden vuoden puitejärjestelyn kokonaisarvosta on yhdeksän miljoonaa euroa. Alfamen liikevaihto 6/2020 päättyneellä tilikaudella oli 5,7 miljoonaa euroa. Sopimus on jatkoa aiemmalle yhteistyölle Alfamen ja KEHA-keskuksen välillä.

Lue uutinen

Alfame työpaikkana

Alfame on jälleen yksi Euroopan parhaista työpaikoista! Nousimme Best Workplaces in Europe -listauksessa sijalle 36 keskisuurten yritysten sarjassa ainoana suomalaisena yrityksenä. Listaus perustuu Great Place to Workin tutkimusanalyysiin, jossa on edustettuna lähes 1,5 miljoonaa eurooppalaista työntekijää. 

“On mahtavaa olla noteerattuna tällaisella listalla, jossa kaikki organisaatiot ovat tehneet vakuuttavaa ja uraa uurtavaa työtä työyhteisöjensä kehittämiseksi. Tämä on hieno arvostus kaikille alfamelaisille“, toimitusjohtajamme Janne Tirkkonen kertoo.

Lue uutinen

Mule 3:n tuki on päättymässä ja edessä on loikka Mule 4:ään. Vaikka 3:n tuki päättyy, 4:lta puuttuu perin tarpeellinen BPM-moduuli – päätimme siis korjata asian! Ennen kuin mennään siihen, kerrataan ensin, mistä oikeastaan on kyse.

Lue uutinen

Nyt juhlitaan! Kiilasimme ykköseksi Great Place to Work -tutkimuksessa keskisuurten yritysten sarjassa. Voittava kulttuuri syntyy meillä arvopohjaisesta johtajuudesta, avoimesta viestinnästä sekä ketterästä ja itseohjautuvasta arjesta. 

Lue uutinen

Alfamen vahva integraatioiden palvelutarjonta täydentyy yhdellä maailman nopeimmin nousevista teknologioista, Dell Boomilla. Pilvipohjainen alusta mahdollistaa nopeasti toteutettavat integraatio- ja API-ratkaisut erilaisiin digitalisaatiohankkeisiin.

Lue uutinen

Vuosi 2019 oli Alfamelle kasvun ja onnistumisten vuosi. Vuoden aikana avasimme Helsingin ja Kokkolan toimistojen rinnalle kaksi uutta toimipistettä Tampereelle ja Rovaniemelle. Kasvun edesauttamana tammikuun lopussa muutimme Tampereella uusiin tiloihin Finlaysonin perinteikkäälle alueelle.

Lue uutinen

Hyvää joulun aikaa! Juhlan kunniaksi olemme jälleen lahjoittaneet aikaamme ja asiantuntemustamme hyväntekeväisyyteen. Tänä vuonna jatkoimme yhteistyötä Mannerheimin lastensuojeluliiton kanssa ja käärimme pakettiin reilun satsin jatkokehitystä järjestön käyttämään sovellukseen. Sen avulla toiminnan seuranta ja mittaaminen onnistuu entistä sutjakammin.

Lue uutinen

Yhdessä tekeminen, kehittymisen tukeminen, avoin ja keskusteleva yhteisö sekä luottamuksen ilmapiiri ovat syitä, joiden takia työntekijämme nauttivat olla meillä töissä. Saimme kunnian tulla valituksi Euroopan parhaiden työpaikkojen joukkoon, kun sijoituimme koko Euroopan laajuisessa Great Place to Work® -tutkimuksessa sijalle 16 pienten yritysten sarjassa.

Lue uutinen

Nykyisten Helsingin ja Kokkolan toimipisteiden lisäksi Suomen paras ohjelmistotalo avasi huhtikuun alussa toimitilat myös Tampereelle ja Rovaniemelle. Haluamme mahdollistaa huippuasiantuntijoiden työskentelyn Alfamella riippumatta siitä, missä päin Suomea he asuvat.

Lue uutinen

Uutiset

Olemme päättäneet muokata liiketoimintastrategiaamme ja keskittyä tulevaisuudessa aiheisiin, jotka motivoivat koko henkilöstöämme eniten. Me Alfamella näemme panimoteollisuudessa suurta käyttämätöntä potentiaalia ja suuntaamme sinne enemmän voimavarojamme.

Lue uutinen

Uutiset

Ylpeänä ja rinta rottingilla voimme iloita kuuluvamme jälleen Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon. Tällä kertaa nostimme sijoitustamme roimasti peräti sijalle 2.! Jo viidettä kertaa osallistuimme Great Place To Work® -tutkimukseen ja jo neljättä kertaa sijoituimme – aina vain parantaen. 

Kiitos erinomaisesta sijoituksestamme kuuluu jokaiselle alfamelaiselle, joka on rakentamassa kulttuuriamme ja luomassa luottamuksen ilmapiiriämme!

Lue uutinen

Uutiset

Alfame on hyväksytty toimittajaksi Hanselin dynaamiseen hankintajärjestelmään. Dynaaminen hankintajärjestelmä (DPS) on täysin sähköinen hankintamenettely, joka on avoin kaikille soveltuvuusehdot täyttäville tarjoajille koko kestonsa ajan. Päästäkseen osaksi järjestelmää on yrityksen täytettävä soveltuvuusvaatimukset.

Lue uutinen

Joulun aikaan perheet ja ystävät yhdistyvät nauttimaan toistensa seurasta. Perheitä yhdistää myös Mannerheimin Lastensuojeluliitto, jonka kanssa aloitimme joululahjan valmistelun jo viime vuoden puolella. Nyt olemme paketoimassa Mannerheimin Lastensuojeluliitolle sovellusta, jonka avulla järjestön toiminnan seuraaminen ja mittaaminen helpottuvat.

Lue uutinen
Alfame Systems Oy:n vahva kasvu jatkui tilikaudella 1.7.2017-30.6.2018, jolloin sen liikevaihto kasvoi yli 30 %. Kasvua vauhdittivat integraatioratkaisujen kehittäminen ja panostus ohjelmistorajapintojen hyödyntämiseen palveluissa. Alfamen menestystekijä on sen jatkuvasti kehittyvä ja kokenut henkilöstö.
Lue uutinen

Uutiset

Osallistuimme tänä vuonna neljättä kertaa Great Place to Work® -tutkimukseen ja iloksemme voimme kertoa, että sijoituksemme listan sijalla nousi jälleen! Olemme nyt Suomen parhaiden työpaikkojen listalla sijalla 9.!

Lue uutinen

Uutiset

Alfame on jälleen saavuttanut Suomen Vahvimmat –sertifikaatin, joka vahvistaa taloutemme ja toimintamme olevan vakaalla tolalla! Sertifikaatin saavuttaa vain 12 % suomalaisista yrityksistä, joten aivan arkipäiväisestä tunnuksesta ei siis ole kyse.

Lue uutinen

Uutiset

Alfame osallistui kolmatta kertaa Great Place to Work® -tutkimukseen ja paransi jälleen sijoitustaan Suomen parhaiden työpaikkojen listalla ollen tänä vuonna sijalla 11.

Lue uutinen

Uutiset

Alfame on valittu kahdella eri osa-alueella mukaan Apotti-hankkeen asiantuntijapalveluiden puitejärjestelyyn. Apotti-hanke on sosiaali- ja terveydenhuollon muutoshanke, jonka tavoitteena on ottaa käyttöön yhtenäinen järjestelmä ja kehittää siten toimintaa ja toiminnan laatua.

Lue uutinen

Joulun kunniaksi halusimme tänä vuonna auttaa ja tehdä hyvää omalla osaamisellamme. Lahjakorttien tai karkkirasioiden lähettämisen sijasta  toteutimme Pelastakaa Lapset ry:lle Intranetin, joka lanseerataan heille tammikuussa. 

Lue uutinen

Uutiset

Deloitte on listannut tämän vuoden osalta nopeimmin kasvaneet teknologiayritykset ja Alfame on sijoittunut sijalle 42. Sijoittuminen oli Alfamelle jo neljäs peräkkäisinä vuosina.  

Lue uutinen

Syyskuun 27.-29. järjestetään alihankintamessut Tampereella. Alihankintamessut kokoavat yhteen teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät keskustelemaan muun muassa siitä, mitä digitalisaatio tarkoittaa teollisuudessa ja miten lean-johtamista voi hyödyntää muun muassa ihmisten johtamisessa. Tapahtumassa on mukana noin 20 000 teollisuuden ammattilaista ja vuoden 2016 pääteemoina ovat digitalisaatio ja johtaminen. 

Lue uutinen

Uutiset

Alfame varautuu kasvuun pääkaupunkiseudulla ja muuttaa uusiin tiloihin. Löydät meidät jatkossa uudesta osoitteestamme Kuortaneenkatu 7, 00520 Helsinki

Lue uutinen

Future of SharePoint -tapahtumassa 4.5.2016 Microsoft piti tiedotustilaisuuden SharePoint -alustan visiosta ja tulevaisuudesta. Tapahtumassa esitettiin konkreettisia demoja, miltä tulevaisuuden SharePoint tulee näyttämään. Alla on koottuna mielestäni suurimmat muutokset, joista henkilökohtaisesti olen kiinnostunut SharePoint arkkitehtina ratkaisujen suunnittelussa ja konsultoidessani asiakkaitani.

Lue uutinen

Lue uutinen

Uutiset

Alfame on valittu jälleen Kauppalehden Menestyjät- ja Kasvaja-yritysten joukkoon.

Lue uutinen

Uutiset

Alfame Systems Oy osallistui toista kertaa Great Place to Work -tutkimukseen ja nousi Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon. Great Place to Work Finland on jo 14 vuoden ajan koonnut listan Suomen parhaista työpaikoista. Tutkimus pohjautuu hyvän työpaikan määritelmään: Hyvä työpaikka on sellainen, jossa työntekijät luottavat organisaationsa johtoon, ovat ylpeitä siitä mitä tekevät ja nauttivat työtovereidensa kanssa työskentelystä.

Alfame on kasvanut vakaasti pitkään ja oli mm. viimeisellä Deloitte Technology Fast 50 -listalla sijalla 26. Taloudelista vakautta kuvaavat valinnat Suomen Vahvimmat ja Menestyjät -luokituksiiin. It-alan huippuosaajien liiketoiminta pohjautuu alan parhaisiin osaajiin ja toimintatapoihin, ja tällöin on hyvin suuri merkitys sillä, millainen on yrityksen työkulttuuri. Laadukkaita palveluita tarjotakseen on pärjättävä rekrytointimarkkinoilla ja työn mielekkyyden ja työssä viihtyvyyden merkitys on suuri.

Lue uutinen

Julkishallinto

Alfame on valittu Turun kaupungin puitesopimustoimittajaksi IT-konsultointi- ja asiantuntijapalvelualueella.

Sopimuksen kohdealueena on Arkkitehtuurien määrittely ja se päättyy 31.10.2018 ja siinä on yksi optiovuosi.

Lue uutinen

Julkishallinto

Alfamen toteuttama mallioikeuksien tietopalvelu on otettu käyttöön Patentti- ja rekisterihallituksen asiakkaille. Uusittu palvelu tarjoaa entistä monipuolisemmat hakumahdollisuudet.

Lue uutinen

Julkishallinto

Alfame on valittu Pirkanmaan Sairaanhoitopiirin puitesopimustoimittajaksi Open Source –palvelualueelle. Sopimus on voimassa 2+2 vuotta.

Sopimuksella on sovittu ICT–asiantuntija- ja konsultointipalveluiden hankinnasta, jotka liittyvät sovellusten ja tietojärjestelmien tekniseen ja toiminnalliseen suunnitteluun, kehittämiseen ja toteutukseen, sekä ICT-toimintaympäristön kehittämiseen liittyvään konsultointiin.

Palveluita toimitetaan Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymälle, sen liikelaitoksille ja konserniyhtiöille.

Lue uutinen

Uutiset

Alfamen tilikausi 1.7.2014 – 30.6.2015 osui liikevaihdon kasvun suhteen ns. nappiin. Kasvua kertyi 31,3 % ei siis liikaa tai liian vähän vaan juuri tavoitteiden mukaisesti hallitun sopivasti. Liikevoittomme oli 101 949 euroa. Henkilöstömäärä kasvoi tilikauden aikana 35 % ollen tilikauden lopussa 31 henkilöä.

Lue uutinen

Star Wars - The Force Awakens -elokuvaillan 17.12.2015 voittivat arvonnassa seuraavat 25 henkilöä (2 lippua).

Lue uutinen

Uutiset, Julkishallinto

Voitto tiukassa kisassa

Alfame valittiin mukaan KL-Kuntahankintojen puitesopimukseen Palvelualue B:ssä, suunnittelu- ja määrittelypalvelut sekä Palvelu C:ssä, integraatiot, ohjelmointi ja testaus.

Lue uutinen

Julkishallinto

Alfame on valittu mukaan valtion hankintojen puitejärjestelyyn 2015–2019, jonka kohteena on IT-asiantuntijatyö. Alfame oli mukana useissa voittaneissa ryhmittymissä ja menestys osoittaa tuotannon laadun, tuottavuuden ja kilpailukykyisen hinnoittelun.

Lue uutinen

Uutiset

Tuotannon tehokkuuden mittauksessa Alfame saavutti tähän saakka parhaat tulokset Suomen vertailuaineistossa, kun Patentti- ja Rekisterihallitus mittautti taloushallinnon maksujen kohdistus -ratkaisun, kansainvälisesti tunnettuun toimintopisteanalyysiin pohjautuen.

Lue uutinen

Uutiset

Deloitte Technology Fast 50 -ohjelma on listannut Suomen teknologia-alan kasvuyritykset 2014.

Alfame on listalla noudattaen tavoitteensa mukaista vakaata kasvua, joka takaa laadukkaat toteutukset sekä uusille, että olemassa oleville asiakkaille. Hallittu kasvu auttaa meitä tavoitteessamme olla Suomen luotettavin ohjelmistoratkaisujen kehittäjä ja toimittaja.

Lue uutinen

Uutiset

Kesäkuussa päättynyt tilikausi 1.7.2013 – 30.6.2014 oli Alfamelle kaikilla mittareilla erinomainen. Liikevaihto kasvoi 8,6 %. Kannattavuus pysyi yrityksen tavoitteiden mukaisesti positiivisena, vaikka laskikin edellisestä vuodesta jonkin verran. Kannattavuuden lasku johtui etupainotteisista panostuksistamme tuotantoomme ja tulevaisuuden kasvuun. Henkilöstömäärä kasvoi tilikauden aikana 28 %.

Lue uutinen

Laurea ammattikorkeakoulu on sopinut Alfamen kanssa Sharepoint -ympäristön kehittämisestä. Sopimus koskee puitejärjestelyä liittyen Sharepoint 2013 –ympäristössä tapahtuvaan sovelluskehitykseen ja asiantuntijapalveluihin. Sopimuksen kohteena on Laurean julkisen ja sisäisen verkkopalvelun sovelluskehitys, asiantuntijakonsultointi, käyttöönotto ja ylläpito Sharepoint 2013 -ympäristössä. Sopimus on sovittu yhdeksi vuodeksi ja sitä on mahdollisuus jatkaa myöhemmin optiovuodella.

Lue uutinen

600 MINUTES PROFESSIONAL IT 9.9.2014 Crowne Plaza, Helsinki

Tulossa Management Events Oy:n tilaisuuteen?

Sovi tapaaminen myyntimme kanssa.

Lue uutinen

Alfame kannustaa sekä työntekijöitään että kumppaneitaan osallistumaan Kansalliseen etätyöpäivään torstaina 18.9.2014.

Lue uutinen

Uutiset

Alfame on valittu Päijät-Hämeen kuntien Sharepoint -ympäristön kehittämisen puitesopimustoimittajaksi. Puitejärjestelyyn osallistuvat Päijät-Hämeen kunnat: Hollolan kunta, Heinolan kaupunki, Kärkölän kunta, Lahden kaupunki, Nastolan kunta, Orimattilan kaupunki, Padasjoen kunta sekä Päijät-Hämeen Liitto. Puitejärjestelyn kesto on kaksi vuotta ja hankintaan sisältyy optio 1 + 1 vuotta.

Lue uutinen

Uusiin tiloihin lomps!

Toiminnan kasvaessa päätimme pakata kimpsut ja kampsut ja muuttaa suurempiin tiloihin sekä Helsingissä että Kokkolassa. Munkkivuoren Menuettoon.

Joulukuussa 2013 muutimme jo Helsingin toimistomme suurempiin tiloihin Munkkivuoren Menuettoon. Nyt muutimme myös Kokkolassa suurempiin ja paremmin toimiviin tiloihin samassa talossa.

Lue uutinen


Alfame Systems Oy on saavuttanut jo kuutena vuonna peräkkäin Suomen Vahvimmat -sertifikaatin, joka myönnetään vain kaikkein luottokelpoisimmille yrityksille.

Yrityksen vahvuus on mitattu talouteen ja yrityksen taustoihin pohjautuvilla analyyseillä. Sertifikaattiin yltää vain noin 10% Suomen yrityksistä.

Lue uutinen