Alfame ❤️ Asiakkaat

 

7_Asiakkaat_0679_732x631

Tarinoita siitä, kuinka voitamme yhdessä

Asiakkaitamme yhdistää sinnikäs paremman, tehokkaamman ja tuottavamman työn tavoittelu. Heissä on niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla toimivia organisaatioita, jotka etsivät keinoja rakentaa itselleen kilpailuetua ja -kykyä innovatiivisten digitaalisten palveluiden avulla.

Olemme ylpeitä niistä asiakkaidemme tarinoista, joihin olemme päässeet osaksi. Tällä sivulla esittelemme niistä osan ja kerromme mielellämme lisää kokemuksestamme sinun toimialaasi tai kiinnostukseesi liittyen – ota yhteyttä.

KEHA PATU

Alfame teki KEHAn kanssa yhteistyössä käyttöliittymän suunnittelun sekä teknisen toteutuksen määrittelyn. Näin hakemusten käsittelyjärjestelmän käyttökokemuksesta saatiin intuitiivinen ja miellyttävä.

Kuva PONSSEn metsäkoneesta

PONSSE

Alfame rakensi ja käyttöönotti PONSSElle keskitetyn prosessialustan eli prosessiorkestraattorin, jolle tehtaan valmistusprosesseja siirretään. Lue lisää!

KEHA

Alfamen ja aluehallintoviraston (AVI) yhteistyön avulla lakisääteinen rahanpesun valvontarekisteri saatiin julkaistua aikataulussa. Alfame toimi AVIn kumppanina KEHAn kautta.

Satu Logistics referenssi

SA-TU Logistics

SA-TU Logistics löysi Alfamesta kumppanin tukemaan liiketoiminnan kehittämistä integraatioihin ja automaatioon liittyvillä ratkaisuilla. Lue lisää!

Verve

Alfame auttoi Verven taloushallinnon prosessien ja käytännön toimien integraatioprosessissa luomalla rajapintoja käytössä olevien järjestelmien ja kirjanpidon välille.

Omnia

Alfamen ja Omnian yhteistyön tuloksena syntyi integraatioarkkitehtuurin vaatimusmäärittely, joka kuvaa Omnian integraatioiden nykytilan ja selvittää tulevaisuuden tavoitteet. Omnian integraatioarkkitehtuurin määrittelyprosessi sujui erinomaisen viestinnän avulla tehokkaasti ja alitti kustannukset.

Canon

Alfamen ja Canonin yhteistyö alkoi sähköisen allekirjoituksen integraatioratkaisun päivittämisellä. Tällä hetkellä Canon-integraatioväylä palvelee sähköisen allekirjoituksen lisäksi myös laajemmin yleiskäyttöisenä integraatioalustana.

Oulun Yliopisto

Centre for Wireless Communications aloitti yhteistyön Alfamen kanssa vuoden 2017 alkupuolella herätessään tarpeeseen hallinnoida 5G-testiverkon käyttäjätietoja. CWC halusi löytää helpon, joustavan ja pilvipalvelussa toimivan järjestelmän asiakkuudenhallintaan, jolla pitää tiedot ajan tasalla.

Lakeuden Etappi

Lakeuden Etappi aloitti yhteistyön Alfamen kanssa vuonna 2011 hakiessaan ratkaisua järjestelmien välisten tiedonsiirtojen aiheuttamiin haasteisiin. Tutustu kuvaukseen integraatiototeutuksesta, joka on tuonut kustannussäästöjä ja merkittävää hyötyä Lakeuden Etapin tietojärjestelmien käyttöön.

Patentti- ja rekisterihallitus

PRH:n ja Alfamen yhteistyö alkoi 2008 arkkitehtuurin kuvaamisella, jonka jälkeen se on laajentunut ja kehittynyt merkittävästi. Tutustu prosessiohjauksen digitalisointiin ja prosessimoottorin hyödyntämiseen, jonka avulla hakemusten käsittelyaika on lyhentynyt merkittävästi!

Sarlin

Lue kuinka Alfame ratkoi Sarlinin paineilmajärjestelmien analysointijärjestelmän modernisointihaasteet.

FläktGroup

Halu turvata kotimainen tuki ja jatkokehitys joustavan kumppanin kanssa toimi lähtökohtana haltuunoton projektille. Tavoitteena oli projektin toteuttaminen kumppanin kanssa, joka pystyy tarjoamaan kokonaisen tiimin ohjelmiston kehittämiseen.

Beamex

Beamexin extranet-ratkaisu on Office 365-pilvipalvelussa ja intranet paikallisessa SharePoint farmissa. Järjestelmien käytettävyyden parantamiseksi Alfame toteutti ratkaisun, jolla käyttäjät pystyvät kirjautumaan molempiin järjestelmiin samoilla tunnuksilla ja yhteen järjestelmään tehty haku tuo käyttäjälle sisältöä molemmista järjestelmistä.

ABB Transformers

Alfamen haltuunottopalvelun myötä ABB Transformers:in liiketoimintakriittisten ohjelmien kehittäminen ja toimivuus on turvattu.

Ajat

Alfame toteutti Ajatin tuotannonohjauksen järjestelmän ketterästi etänä. Järjestelmä mahdollistaa Ajatin lääketieteellisten komponenttien tehokkaan tuotannon seurannan oikea-aikaisesti.

Patentti- ja rekisterihallitus

Alfame on tehnyt pitkään yhteistyötä Patentti- ja rekisterihallituksen (PRH) kanssa toteuttaen useita eri projekteja. Tutustu yhden avoimen datan projektin kuvaukseen.

Haluatko kuulla lisää osaamisestamme?

Kimmo Kavander

Kimmo Kavander

Myyntijohtaja

B2B ja Julkishallinto

Varaa aika kalenterista
Samuli Soini

Samuli Soini

Liiketoimintavastaava

Julkishallinto & kumppanuudet

Varaa aika kalenterista
Satu Rantanen

Satu Rantanen

Myyntipäällikkö

Julkishallinto & kumppanuudet

Varaa aika kalenterista

Ota yhteyttä

Voit myös lähettää meille yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella. Kerro viestissäsi, mitä asiasi koskee, jotta saamme sen ohjattua oikealle ihmiselle.