Beamex

Yksi kirjautuminen, kahden järjestelmän sisältö

"Haluamme kehittää myös omaa osaamistamme kumppanien kanssa ja Alfamen kanssa tämä on onnistunut hyvin. Käyttäjien kannalta on selkeämpää kun molemmissa järjestelmissä on samat työkalut ja hakutoiminto on erityinen plussa."

– Sami Sahlgren, Laatu- & IT-päällikkö, Beamex Oy

Beamexin extranet-ratkaisu on Office 365-pilvipalvelussa ja intranet paikallisessa SharePoint farmissa. Järjestelmien käytettävyyden parantamiseksi Alfame toteutti ratkaisun, jolla käyttäjät pystyvät kirjautumaan molempiin järjestelmiin samoilla tunnuksilla ja yhteen järjestelmään tehty haku tuo käyttäjälle sisältöä molemmista järjestelmistä.

Alfame toteutti Beamexille Active Directoryfederoinnin, kertakirjautumisen Office 365-palveluun sekä SharePoint hybridihaun, jonka avulla hakutulokset saadaan SharePoint Onlinepalvelusta myös paikalliseen SharePoint Server -ympäristöön.

Ratkaisun ansiosta järjestelmien käyttö helpottui ja tehostui. Nyt Beamexin sisäiset käyttäjät pääsevät kirjautumaan molempiin järjestelmiin samalla tunnuksella ja extranetin sisältö näkyy intranetin hauissa.

Beamex

Beamex on teknologia- ja palveluyritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kalibrointilaitteita, ohjelmistoja, kokonaisjärjestelmiä ja palveluja prosessi-instrumenttien kalibrointia ja huoltoa varten. Yhtiö on maailman johtava kalibrointityön laatua ja tehokkuutta parantavien kalibrointijärjestelmien toimittaja.

 

"Tämä oli businesslähtöinen projekti ja projektiorganisaatio oli käyttäjien tukena. Lähdimme oikealla tavalla liikkeelle liiketoiminnan tarpeesta."

– Sami Sahlgren, Laatu- & IT-päällikkö, Beamex Oy

Näitä teknologioita käytimme

Office 365 (SharePoint Online)
SharePoint Server 2013
AD FS 3.0
DirSync

Ota yhteyttä

Voit lähettää meille yhteydenottopyynnön alla olevan lomakkeen kautta. Kerro viestissäsi, mitä asiasi koskee, jotta saamme sen ohjattua oikealle ihmiselle.