Mies tietokoneella
22.11.2022 Uutiset

Alfamelle 7 vuoden sopimus Kuntien Tieran Digius-alustan kehityksestä

Alfame on yksi kuudesta Tiera Digius -alustan ohjelmistokehityksen sopimustoimittajasta.

Alfame on valittu sopimustoimittajaksi Kuntien Tiera Oy:n Digius-palvelualustan kehitystyöhön. Sopimus on voimassa joulukuuhun 2029 asti.

Hankinnan arvoksi sopimuskaudella on arvioitu 2 600 000 €, eikä se sisällä ostopakkoa sopimustoimittajiksi valituilta yrityksiltä. Alfame on päässyt sopimuksen myötä jo tositoimiin, kun viiden alfamelaisen tiimi aloitti erillisen toimeksiannon kautta työt Digius-alustan parissa.

Tiera Digius on innovatiivinen alusta kuntien ja hyvinvointialueiden palveluketjujen digitalisointiin, parempaan asiakasohjaukseen ja ennakoivan tietojohtamisen mahdollistamiseen. Digius palvelualustan avulla toimijat voivat digitalisoida prosessejaan ketterästi vaiheittain tai osittain.

"Hanke sopii täydellisesti toimintamalliimme hakkeruuteen, sillä uskomme, että yhteistyöllä ja jatkuvasti kehittäen maailmasta tulee toimivampi paikka meille kaikille", tiivistää Alfamen julkishallinnon liiketoimintavastaava Samuli Soini.

"Tiera Digiuksen kaltainen innovatiivinen alusta edistää kuntien palveluiden ja prosessien digitalisointia kustannustehokkaasti. Tässä suurin voittaja on kuntalainen, joka pääsee käsiksi parempiin palveluihin entistä tehokkaammin."

Samuli Soini
Julkishallinnon liiketoimintavastaava, Alfame

Muita kirjoituksia aiheesta

Näytä kaikki uutiset

Ota yhteyttä

Voit lähettää meille yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella. Kerro viestissäsi, mitä asiasi koskee, jotta saamme sen tehokkaasti ohjattua oikealle ihmiselle.