30.09.2021 Uutiset

Alfamelle uusia julkishallinnon asiakkuuksia – DigiFinlandin, DigiOnen ja Veikkauksen kilpailutusten arvo yli kaksi miljoonaa

Alfame jatkaa kasvuaan ja on varmistanut viime kuukausina useita uusia julkishallinnon asiakkuuksia. Projekteihin kuuluu muun muassa yhteiskunnallisesti tärkeä Sähköinen perhekeskus -projekti, jossa kootaan DigiFinlandin perhepalvelut sähköisesti yhden palvelun alle.

Alfame on tänä syksynä aloittanut yhteistyön usean uuden julkishallinnon asiakkaan kanssa. Ensimmäinen voitetuista kilpailutuksista on DigiFinlandin Sähköinen perhekeskus -projektin toteutustiimi. DigiFinland kuvaa projektin tavoitteita kilpailutusmateriaaleissa: “Tällä hetkellä perhepalvelut tuotetaan kuntien, kuntayhtymien sekä maakuntien alueilla hyvin hajanaisesti ja organisaatiolähtöisesti. Perhekeskustoimintamallin tavoite on koota lapsiperheiden palvelut saman katon alle, helposti saavutettavaksi siten, että kaikki tarvittavat palvelut löytyvät samasta paikasta”.

Yhteistyö Sähköinen perhekeskus -projektissa alkoi syyskuussa ja toteutus on jaettu kahteen vaiheeseen. Ensimmäinen vaihe toteutetaan loppuvuoden 2021 aikana ja sen arvo on maksimissaan 300 000 euroa. Hankinnassa optiona ollut toinen vaihe on tarkoitus toteuttaa vuonna 2022 ja sen arvo on maksimissaan 1 200 000 euroa.

Alfame voitti myös toisen lasten ja nuorten hyvinvointiin liittyvän kilpailutuksen. Yritys valittiin Vantaan kaupungin kilpailutuksessa toteuttamaan DigiOne-hankkeeseen liittyvä opetuksen suunnittelun ja arvioinnin dokumentoinnin ratkaisu. Ratkaisulla tuetaan opettajaa opetussuunnitelman mukaisen opetuksen suunnittelussa ja toteuttamisessa. DigiOne-hankkeen tavoitteena on luoda oppimisen ja koulutuksen järjestelmiä yhteen kokoava valtakunnallinen digitaalinen alusta. Hankinnan ennakoitu kokonaisarvo on arviolta 384 000 euroa.

Kolmas Alfamen hankintasopimus solmittiin loppukesästä Veikkauksen kanssa. Alfamen kehittäjätiimi auttaa Veikkausta jatkokehittämään palveluportaalia, joka yhdistää Veikkauksen olemassa olevia työkaluja ja palveluita yhden palvelun alle. Palveluportaali tulee olemaan Veikkauksen sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien, kuten pelikehitysverkoston ja B2B-asiakkaiden, käytössä. Tässä projektissa keskitytään laajentamaan palveluportaali B2B-asiakkaiden käyttöön. Palveluportaalin päätehtävänä on helpottaa sidosryhmien välistä yhteistyötä ja kommunikaatiota. Projektin arvioitu hinta on 340 000 euroa.

Lisätietoja:

 
Samuli Soini

Liiketoimintavastaava, julkishallinto

samuli.soini@alfame.com

+358 400 655 533

 

 

Muita kirjoituksia aiheesta

Näytä kaikki uutiset

Ota yhteyttä

Voit lähettää meille yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella. Kerro viestissäsi, mitä asiasi koskee, jotta saamme sen tehokkaasti ohjattua oikealle ihmiselle.