tre_keittio_logoilla_web2
08.06.2023 Uutiset

Alfamen Tampereen toimisto uuteen osoitteeseen – “Pirkanmaalla on paljon kaivattua osaamista”

Hakkeruus valtasi tilat aivan rautatieaseman vierestä, kun Alfamen uusi Tampereen toimisto avasi ovensa osoitteessa Hämeenkatu 4.

Kokkolasta maailmankartalle ponnistanut Alfame on laajentanut toimintaansa Suomen eri kolkkiin. Tampereen toiminnan kasvaessa oli aika siirtyä isompiin toimitiloihin. Uusi toimisto löytyi aivan kaupungin keskustasta rautatieaseman naapurista.

Hämeenkadulla sijaitsevan tilan seiniä koristavat Alfamen tutut tunnusvärit. Konttorissa käy kuhina ja terassi täyttyy pulinasta kahvitaukojen aikaan. Uusiin tiloihin muutettiin sisään toukokuun puolenvälin paikkeilla.

"Tampere on meille tärkeä tukikohta. Pirkanmaalla on paljon kaivattua osaamista ja keskeisen sijainnin myötä alue on meille yksi kasvun tukijaloista”, sanoo Alfamen toimitusjohtaja Janne Tirkkonen.

”Kolme vuotta sitten alfamelaisia oli täällä viisi. Määrä on nyt moninkertaistunut, ja lisää osaajia palkataan edelleen.”

 

Hakkeruus muuttaa kaiken

Kaikkiaan alfamelaisia on nyt 120. Heistä 21 työskentelee Tampereella. Alfamen muut toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Kokkolassa, Rovaniemellä ja Turussa. Viimeksi päättyneellä tilikaudella yhtiön liikevaihto oli noin 10 miljoonaa euroa. Kasvua edelliseen tilikauteen tuli 53 prosenttia.

Alfamen menestyksen alkujyvä on hakkeruus. Se on erityspiirre ja toimintatapa, joka tarkoittaa jatkuvaa oppimista ja kehittämistä. Alfamelaisille hakkeruus merkitsee ennen kaikkea yhdessä tekemistä ja sisukkuutta.

”Hakkeruus on mahdollistanut Alfamen kasvun. Periksi ei anneta ja asiakkaalle parhaat ratkaisut löydetään ketterästi kehittäen. Tämä kaikki tehdään yhdessä. Hakkeruus on yhteinen toimintatapa, jonka jaamme asiakkaiden kanssa”, kertoo Tirkkonen.

Sinustakin hakkeri?

Kiinnostaisiko työ vakaassa kasvuyrityksessä, jossa työskentelee motivoituneita osaajia? Alfamen sydän sykkii erityisesti ohjelmistokehitykselle ja prosessiautomaatiolle, ja etsimme jatkuvasti taitavia osaajia. Älä siis suotta aikaile, vaan kurkkaa avoimet työpaikkamme tai jätä meille avoin hakemus!

Muita kirjoituksia aiheesta

Näytä kaikki uutiset

Ota yhteyttä

Voit lähettää meille yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella. Kerro viestissäsi, mitä asiasi koskee, jotta saamme sen tehokkaasti ohjattua oikealle ihmiselle.