28.11.2018 Uutiset

Alfamen tilinpäätöstiedote: vahva kasvu jatkui

Alfame Systems Oy:n vahva kasvu jatkui tilikaudella 1.7.2017-30.6.2018, jolloin sen liikevaihto kasvoi yli 30 %. Kasvua vauhdittivat integraatioratkaisujen kehittäminen ja panostus ohjelmistorajapintojen hyödyntämiseen palveluissa. Alfamen menestystekijä on sen jatkuvasti kehittyvä ja kokenut henkilöstö.

Hakkeruus, yhteistyö ja sisukkuus ovat Alfamen peruspilareita

Tilikauden aikana henkilöstön keskimääräinen lukumäärä kasvoi 32:sta 34:een. Toimitusjohtaja Janne Tirkkonen kehuu onnistuneita rekrytointeja, joiden avulla Alfame on saanut lisää uutta näkökulmaa ja vahvaa osaamista.

“Olemme kehittäneet organisaatiotamme entistä itseohjautuvampaan suuntaan panostamalla tiimityöhön ja siitä alkaa näkyä nyt merkkejä myös tuloksessa.”- Janne Tirkkonen

Alfame palkittiin Suomen yhdeksänneksi parhaana työpaikkana helmikuussa 2018. Hyvä työyhteisö heijastuu onnistuneisiin projekteihin. Henkilöstön vaihtuvuus on pientä, mikä mahdollistaa hyvin projektien ja osaamisen kehittämisen. Pitkäaikaisia ja kasvavia asiakkuuksia löytyy niin julkishallinnon kuin yritysmaailmankin puolelta.

Vahvan kasvun odotetaan jatkuvan

Hyviä tuloksia voidaan odottaa myös kuluvalta tilikaudelta. Vahvasti alkanut syksy enteilee samantasoista, noin 30 % kasvua. Tilikauden päättymisen jälkeen Alfamen henkilöstömäärä on kasvanut jo yli 10 työntekijällä. Tirkkonen kertoo henkilöstön hyvinvointiin ja kehittämiseen panostamisen olevan tälläkin tilikaudella avain erinomaisiin tuloksiin. “Arvojemme mukainen toiminta hakkeruus, yhteistyö ja sisukkuus ovat peruspilareita, joiden varaan on hyvä rakentaa tulevaisuuttamme”, hän jatkaa.

Muita kirjoituksia aiheesta

Näytä kaikki uutiset

Ota yhteyttä

Voit lähettää meille yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella. Kerro viestissäsi, mitä asiasi koskee, jotta saamme sen tehokkaasti ohjattua oikealle ihmiselle.