18.06.2019 Teknologia

Asiakkaamme Omnia ja Verve kiittelevät meitä sujuvasta viestinnästä ja asiakkaan ongelmien ymmärtämisestä

Intohimonamme on toimittaa paras mahdollinen ratkaisu ja jättää asiakkaalle projektista hyvä maku suuhun. Toimimme ketterän kehityksen periaatteella ja asiakkaalla on tärkeä rooli ohjelmistokehitysprojekteissamme. Haluammekin esitellä sinulle muutaman viimeaikaisen asiakasprojektimme:

Sujuva ja mutkaton määrittelyprosessi 

Alfamen ja Omnian erinomaisella yhteistyöllä

Omnian logo

Toteutimme Omnialle vaatimusmäärittelyn tietoympäristön kehittämiseen. Omnian projektin tavoitteena oli kehittää organisaation toimintaa selkeyttämällä kommunikaatiota, mahdollistamalla vapaampi tiedonjako ja parantamalla järjestelmien teknologisia kyvykkyyksiä. Roolimme hankkeessa oli asiantuntijuuden vahvistaminen ja vaatimusmäärittelytyö. Vaatimusmäärittely sisälsi Omnian integraatioiden nykytilan kuvauksen ja tulevaisuuden tavoitteiden asettamisen.

Omnia halusi ketterän ja vastuullisen toimijan, joka voisi projektin toteutuksen yhteydessä jakaa osaamistaan heidän henkilöstölleen. Yhteistyömme oli alusta asti sujuvaa ja Omnialla kiiteltiin erityisesti tiedonkulkuamme, sillä pidimme asiakkaan jatkuvasti kärryillä projektin tilanteesta. Projekti valmistuikin tavoiteaikaa nopeammin; sujuvan viestinnän ansiosta resursointi onnistui nappiin.

Omnia oli erityisen vakuuttunut meidän asiantuntijuudestamme ja osaamistasostamme. “Tunnistimme sen, että Alfame on tehnyt tämäntyyppisiä projekteja ennenkin”, Omnian tietohallintopäällikkö Tuukka Soini totesi haastattelussa.

Lataa maksuton kuvaus yhteistyöstä ja lue lisää Omnian mietteitä projektistamme!

Omnia asiakastarina


Verven ja Alfamen yhetistyö

Integraatioprojekti ylitti Verven odotukset

Verve etsi kumppania taloushallinnon järjestelmien integrointiin yrityskauppojen toteutumisen jälkeen. Tarkoituksena oli samalla uusia vanhentunut laskutusjärjestelmä. Koko maan laajuisesti toimiva Verve halusi löytää ketterästi toimivan ja luotettavan yhteistyökumppanin, joka kykenisi suoriutumaan projektista tiukassa aikataulussa.

Verve valitsi meidät referenssien perusteella ja oli tyytyväinen valintaansa. Saimme kiitosta erityisesti suoraviivaisesta ja nopeasta viestinnästä ja henkilökohtaisista yhteydenpidosta. Vervellä koettiin, että meillä oli aito kiinnostus ymmärtää heidän tilanteensa ja etsiä siihen ratkaisua.

“Kun eri järjestelmät täytyy saada integroitua kokoavaan järjestelmään ja automatisaatiota parannettua, Alfame on varmasti hyvä ja luotettava kumppani”, totesi Verven laskentapäällikkö Taina Kilponen.

Lue lisää Alfamen ja Verven yhteistyöstä asiakassivultamme.

Haluatko lisätietoja?

Haluatko sinäkin tukeutua ketterän kumppanin apuun digitalisaatiohankkeissa? Ota yhteyttä!

Muita kirjoituksia aiheesta

Näytä kaikki uutiset

Ota yhteyttä

Voit lähettää meille yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella. Kerro viestissäsi, mitä asiasi koskee, jotta saamme sen tehokkaasti ohjattua oikealle ihmiselle.