Kimmo pieni
17.11.2022 Uutiset

Kimmo Kavander luotsaamaan Alfamen myyntiä

Elokuussa myyntijohtajana ja johtoryhmän jäsenenä aloittanut Kimmo Kavander uskoo, että Alfamen kasvun avain on poikkeuksellinen asiakaskokemus.

Alfamen tuore myyntijohtaja Kimmo Kavander on monissa liemissä keitetty. Pitkän uran ICT-alan yritysten liiketoimintajohdossa tehneen Kavanderin sydän sykkii kasvulle. Alfamelle Kavander siirtyi Chilitaito Oy:stä, jossa hän toimi myyntijohtajana.

“Tuon myyntijohtajana Alfamelle voittamisen mentaliteetin sekä nopeaan kasvuun tähtääviä toimintamalleja. Kasvun takana ovat aina upeat tiimiläiset ja yksilöt, joiden annan mielelläni loistaa valokeilassa”

Kimmo Kavander
Alfamen myyntijohtaja

Alfamen erityisenä vahvuutena Kavander näkee vahvan maineen asiakkaiden keskuudessa. Kavanderin mukaan myynnillä on mahdoton saada aikaan kestävää kasvua, jos tekeminen asiakkaiden suuntaan sakkaa. Alfamella tekninen osaaminen ja asiakaspalvelu ovat kuitenkin huipputasoa, mikä näkyy asiakkailta saaduissa palautteissa. Ongelmana Kavander näkee ennemmin sen, kuinka hyvin viesti onnistumisista saadaan leviämään markkinassa.

“Alfamessa asuu hurja potentiaali, jos saamme nostettua olemassa olevia tarinoita entistä paremmin esiin. Lisäksi haluan auttaa meitä suuntaamaan katseemme oman palvelukehityksemme lisäksi myös kumppanuuksiin: kaikkea ei voi, eikä kannata tehdä alusta yksin”, Kavander tiivistää.

Ennen Chilitaitoa Kavander toimi useissa eri johtorooleissa ICT-alalla ja operaattoreilla.

Muita kirjoituksia aiheesta

Näytä kaikki uutiset

Ota yhteyttä

Voit lähettää meille yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella. Kerro viestissäsi, mitä asiasi koskee, jotta saamme sen tehokkaasti ohjattua oikealle ihmiselle.