18.12.2018 Uutiset

Ojennamme joululahjamme Mannerheimin Lastensuojeluliitolle

Joulun aikaan perheet ja ystävät yhdistyvät nauttimaan toistensa seurasta. Perheitä yhdistää myös Mannerheimin Lastensuojeluliitto, jonka kanssa aloitimme joululahjan valmistelun jo viime vuoden puolella. Nyt olemme paketoimassa Mannerheimin Lastensuojeluliitolle sovellusta, jonka avulla järjestön toiminnan seuraaminen ja mittaaminen helpottuvat.

Kiitämme asiakkaitamme, jotka mahdollistavat tämän joululahjan antamisen!

Toivotamme yhdessä Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa hyvää ja rauhallista joulunaikaa sekä onnellista ja menestyksekästä uutta vuotta.

Paras lahja on yhteinen aika“Paras lahja minkä aikuinen voi lapselleen antaa on yhteinen aika. Paras lahja syntyy yhdessä olosta ja kiireettömyydestä. Leppoisaa joulunaikaa!” - Tarja Satuli-Kukkonen, Mannerheimin Lastensuojeluliitto

Millainen on lahjamme saaja?

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on avoin, vaikuttava, valtakunnallinen kansalaisten järjestö, joka toimii lasten, nuorten ja lapsiperheiden oikeuksien ja etujen hyväksi. Mannerheimin Lastensuojeluliitto edistää lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä tasapainoisiksi ihmisiksi sekä lapsiperheiden hyvinvointia tarjoamalla vertaistukea, tietoa vanhemmuudesta ja luomalla osallistumismahdollisuuksia.

Mitä paketistamme löytyy?

Mannerheimin Lastensuojeluliiton toiminta on monialaista. Järjestötoimintaan kuuluu mm. tapahtumia, perhekahvilatoimintaa sekä koulutuksia ja vanhemmille suunnattuja materiaaleja. Nykyisillä tilastointimenetelmillä Mannerheimin Lastensuojeluliitolla on haasteita saada kaikkea toimintaansa näkyväksi. Kattavampi toiminnanseuraus uuden tilastointisovelluksen avulla helpottaa järjestötoiminnan analysointia ja suunnittelua.

Alfamen toteuttamalla sisäiseen käyttöön rakennetulla sovelluksella seurataan Mannerheimin Lastensuojeluliiton kaikkia toimenpiteitä. Sovelluksen ansiosta järjestö saa tärkeää tietoa esimerkiksi tapahtumien suosiosta ja osaa siten järjestää perheitä kiinnostavia tapahtumia lisää. Sovellus auttaa myös järjestötoiminnan resursoinnissa.

“Monesti ajatellaan, ettei vapaaehtoistyö vaadi mitään järjestelyjä”, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Tarja Satuli-Kukkonen pohtii. Hän kertoo, että vapaaehtoistyön järjestäminen vaatii rakenteita ja tilastojen seuranta onkin järjestöjen elinehto. “Toimintamme lähtee perheiden tarpeista”, Satuli-Kukkonen kertoo ja toteaa uuden sovelluksen helpottavan järjestötoiminnan suunnittelua ja kehittämistä.

Muita kirjoituksia aiheesta

Näytä kaikki uutiset

Ota yhteyttä

Voit lähettää meille yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella. Kerro viestissäsi, mitä asiasi koskee, jotta saamme sen tehokkaasti ohjattua oikealle ihmiselle.