11.04.2024 Uutiset

Uusi kumppanuus sai pikastartin, kun BCB Medical kääntyi Alfamen puoleen – ”tekemisen laatu alusta saakka korkealla tasolla”

Kiireen keskellä toimivan kumppanuuden merkitys korostuu. BCB Medicalin ja Alfamen yhteistyö perustuu luottamukseen ja korkeaan vaatimustasoon.

Luottamus rakennetaan projekti kerrallaan. Lausahdus voi kuulostaa kliseiseltä, ja kenties sitä onkin, mutta samalla niin kovin totta. Kun soppaan lisätään vielä ihmisten terveyteen suoraa liittyvät asiat ja sote-sektori, luottamuksen merkitys korostuu. Näin on esimerkiksi kliinisen lääketieteellisen tiedon keräämiseen ja analysointiin keskittyvän BCB Medicalin liiketoiminnassa.

Sote-alueilla liikkuu jatkuvasti valtava määrä tarjouspyyntöjä, jotka realisoituvat projekteiksi joskus hitaasti ja joskus nopeasti. Luotettavien kumppanuuksien avulla BCB Medical varmistaa resurssit niin pitkäkestoisiin kuin nopeallakin aikataululla toteutettaviin hankkeisiin. Kun tarve iskee, pitää kyetä toimimaan napakasti.

BCB Medicalin Solution Manager Mikko Mäntysen mukaan Alfamen kanssa löytyi nopeasti yhteinen näkemys ja tapa reagoida eri tilanteisiin.

”Meille syntyi hyvin spesifistinen ja määräaikainen tarve vahvistaa meidän omaa tuotekehitystämme ja lähestyimme Alfamea, miten he pystyisivät nopealla aikataululla meitä auttamaan ”, Mäntynen kertoo.

”Alfame pystyi nopeasti vastaamaan meidän tarpeeseemme ja tarjosi sellaista resurssia käyttöömme, jolla saimme projektia vietyä eteenpäin seuraavaan vaiheeseen. Yhteistyö ja tekemisen laatu olivat alusta saakka korkealla tasolla, jota me, BCB Medicalilla, arvostamme korkealle.”

Kova vaatimustaso koukuttaa

Toimiva kumppanuus edellyttää aina selkeyttä ja rehellisyyttä. Luottamus syntyy niiden kautta.

”Me tuemme BCB Medicalia ja mahdollistamme resurssit asiakasprojekteille. Avainsana on ollut avoimuus ja lupauksien pitäminen molempiin suuntiin”, sanoo Alfamen myynti- ja markkinointijohtaja Kimmo Kavander.

Alfamelaiset ovat viihtyneet yhteisissä projekteissa. Kavanderin mukaan BCB Medicalista huokuu hyvä tekemisen henki ja tavoitteet ovat kristallin kirkkaat. Siten Alfamenkin on ollut helppo heittäytyä kumppanuuteen.

”Meidän tekijämme ovat saaneet kiitosta. Sekin kertoo omalta osaltaan hyvästä hengestä ja luottamuksesta, joka vallitsee. Alfamelaisten mielestä projektit ovat olleet mahtavia eikä vähiten siksi, että vaatimustaso on kova”, Kavander kertoo.

 


BCB Medical on Pohjoismaiden johtava kliinisen lääketieteellisen tiedon keräämiseen ja analysointiin keskittynyt yritys. Tutustu yhtiöön tarkemmin: Bringing Data to Life

Alfame Systems tekee ohjelmistokehitystä oikealla asenteella. Menestyksemme alkujyvä on hakkeruus. Se on meidän erityispiirteemme ja toimintatapamme. Tutustu Alfameen tarkemmin: Inhimillistä koodia jo vuodesta 2004

Muita kirjoituksia aiheesta

Näytä kaikki uutiset

Ota yhteyttä

Voit lähettää meille yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella. Kerro viestissäsi, mitä asiasi koskee, jotta saamme sen tehokkaasti ohjattua oikealle ihmiselle.