10.10.2018 Julkishallinto

Integraatioita, liiketoimintaprosessien automatisointia ja sovelluskehitystä – tutustu tuoreimpiin asiakastarinoihimme

Me Alfamella suhtaudumme liiketoiminnan digitalisointiin intohimoisesti ja pyrimme aina toteuttamaan asiakkaillemme parhaita mahdollisia ratkaisuja. Tutustu näihin asiakastarinoihin ja lue kuinka Canon, Patentti- ja rekisterihallitus ja Oulun yliopisto kehittivät toimintaansa yhteistyössä Alfamen kanssa!

Integraatioväylä avaa uusia mahdollisuuksia Canonin liiketoiminnalle

Alfamen ja Canonin yhteistyö alkoi sähköisen allekirjoituksen integraatioratkaisun päivittämisellä. Uuden integraatioväylän lisäksi yhteistyö Alfamen kanssa uudisti Canonin sisäistä ajattelua siitä, miten integraatioita kannattaa tehdä tulevaisuudessa. Tällä hetkellä integraatioväylä palvelee sähköisen allekirjoituksen lisäksi myös laajemmin yleiskäyttöisenä integraatioalustana.

Canon toimittaa asiakkailleen dokumentinhallintajärjestelmiä, ja Alfamen rakentama integraatioratkaisu antaa paremmat kyvykkyydet integroida Canonin järjestelmä asiakkaiden erilaisiin järjestelmiin. Integraatioalustan lisäksi keskeistä on ollut myös tietoisuuden herääminen alustan mahdollisuuksista ja hyödyistä Canonin liiketoiminnalle laajemmassa mittakaavassa.

Lataa maksuton kuvaus yhteistyöstä ja lue Canonin mietteitä Alfamen kanssa toimimisesta!

PRH:n prosessiohjauksen digitalisointi tehostaa hakemusten käsittelyä

PRH:n ja Alfamen yhteistyö alkoi jo 10 vuotta sitten arkkitehtuurin kuvaamisella, jonka jälkeen yhteinen tekeminen on laajentunut ja kehittynyt merkittävästi. Yksi prosessiohjauksen tärkeimmistä tavoitteista oli pystyä luopumaan paperisista tavaramerkki- ja mallioikeushakemuksista ja siirtyä täysin sähköiseen käsittelyprosessiin. Hakemusten digitalisointi oli suuri sisäinen muutos PRH:n toiminnassa, mutta se onnistui yli odotusten: loppukäyttäjät ovat olleet hyvin tyytyväisiä Alfamen toteutukseen.

Pitkän yhteistyön aikana PRH:lla ollaan erityisen tyytyväisiä Alfamen sitoutumiseen sekä motivaatioon rakentaa asiakkaalleen parhaita mahdollisia ratkaisuja. Alfamen jatkuvasti kehittyvät toimintatavat sekä asiantuntijuus uusimmista teknologioista petaavat vahvaa jatkoa yhteistyölle myös tulevaisuudessa.

Lataa asiakastarina, josta näet mm. esimerkin kansallisesta tavaramerkkikäsittelyprosessista!

Helppoa ja joustavaa asiakkuudenhallintaa Oulun yliopistolle

Oulun yliopiston Centre for Wireless Communications halusi löytää helpon, joustavan ja pilvipalvelussa toimivan asiakkuudenhallintajärjestelmän, jolla pitää 5G-testiverkon käyttäjätiedot ajan tasalla. Alfamen toteuttama ratkaisu on sekä CWC:n sisäinen työkalu käyttäjätietojen hallintaan että 5G-testiverkon käyttäjien työskentelyalusta. Toteutus on kuin CRM-työkalu, johon kirjataan 5G-testiverkkoa hyödyntävien asiakkaiden ja organisaatioiden tiedot.

CWC kiittelee erityisesti Alfamen avoimuutta ja rehtiä viestintää koko yhteistyön ajan. Alfame ymmärsi asiakkaansa ajatuksia hyvin yhteistyön alusta alkaen, minkä pohjalle yhteistyötä oli helppo rakentaa. Myös Alfamen suoruus teki vaikutuksen: jos esimerkiksi haluttua toimintoa ei käytettävissä olevilla työkaluilla voitu toteuttaa, alfamelaiset toivat sen esiin kiertelemättä.

Lue lisää yhteistyöstä ja toteutuksesta lataamalla asiakastarina!

Muita kirjoituksia aiheesta

Näytä kaikki uutiset

Ota yhteyttä

Voit lähettää meille yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella. Kerro viestissäsi, mitä asiasi koskee, jotta saamme sen tehokkaasti ohjattua oikealle ihmiselle.