jkl_toimisto_uutinen
28.08.2023 Uutiset

Alfame avasi uuden toimiston Jyväskylään

“Työn tekemisen mallit ovat joustavat, mutta on tärkeä tarjota mahdollisuus sujuvaan työskentelyyn myös toimistolla”, sanoo toimitusjohtaja Janne Tirkkonen. Alfamen uusi Keski-Suomen toimisto avasi ovensa Jyväskylässä osoitteessa Kauppakatu 39.

Alfame on laajentanut toimintaansa eri puolille Suomea. Toiminnan kasvaessa oli aika avata toimipiste myös Jyväskylään. Uusi toimisto löytyi aivan kaupungin keskustasta Kauppakadulta. Avaimet tiloihin saatiin elokuun puolenvälin paikkeilla.

 

”Jyväskylä on hieno kaupunki ja löysimme mainiot tilat keskustan Crazy Townista. Eri tilavaihtoehtoja puntaroitiin yhdessä toimistolle asettuvien kanssa”, kertoo Alfamen toimitusjohtaja Janne Tirkkonen.

”Toimialamme elää hybridityön aikaa ja meillä on hyvin joustavat työn tekemisen mallit. Pidämme samalla kuitenkin tärkeänä tarjota mahdollisuus viihtyisään ja sujuvaan työskentelyyn toimistolla.”

Alfamen muut toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Kokkolassa, Tampereella, Rovaniemellä ja Turussa. Kaikkiaan alfamelaisia on noin 120. Vuoden 2022 kesällä päättyneellä tilikaudella yhtiön liikevaihto oli noin 10 miljoonaa euroa. Kasvua edelliseen tilikauteen tuli 53 prosenttia.

Alfamen Tampereen toimisto muutti vasta hiljan uuteen osoitteeseen. Lisätilaa tarvittiin väkimäärän kasvaessa. Myös Jyväskylässä on sijaa uusille osaajille.

”Nyt uusien tilojen myötä on myös Jyväskylän suunnalla entistä helpompi liittyä mukaan huipputyyppien tiimiin. Kannattaa siis kurkata avoimet työpaikkamme tai jättää avoin hakemus”, Tirkkonen vinkkaa.

Sinustakin hakkeri?

Kiinnostaisiko työ vakaassa kasvuyrityksessä, jossa työskentelee motivoituneita osaajia? Alfamen sydän sykkii erityisesti ohjelmistokehitykselle ja prosessiautomaatiolle, ja etsimme jatkuvasti taitavia osaajia. Älä siis suotta aikaile, vaan kurkkaa avoimet työpaikkamme tai jätä meille avoin hakemus!

Muita kirjoituksia aiheesta

Näytä kaikki uutiset

Ota yhteyttä

Voit lähettää meille yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella. Kerro viestissäsi, mitä asiasi koskee, jotta saamme sen tehokkaasti ohjattua oikealle ihmiselle.