Alfame 2853_webres
08.06.2023 Uutiset

Alfame nappasi ykkössijan Verohallinnon kilpailutuksessa

Verohallinto on Alfamelle uusi asiakas. Sopimuksen arvo on 9,7 miljoonaa euroa.

Alfame on valittu toimittajaksi Verohallinnon IT-asiantuntijapalveluja koskevan puitesopimuksen kilpailutuksessa. Verohallinto on Alfamelle uusi asiakkuus.

Alfame valittiin ykköstoimittajaksi määrittelyn tuen, fasilitoinnin ja ratkaisukonsultoinnin -osa-alueella. Hankinnan arvo on 9,7 miljoonaa euroa, ja resurssitarpeen arvioidaan olevan 8–10 henkilötyövuotta vuosittain. Sopimus on kuusivuotinen.

Verohallinnon jättimäinen puitesopimus koostuu kaikkiaan kuudesta eri osa-alueesta, ja tarjouksia osa-alueisiin jätti jopa 35 eri toimijaa. Alfamen voittamaan osa-alueeseen tarjouksen jätti kaikkiaan 20 yritystä.

”Iso kilpailutus, johon osallistui todella moni toimija – tämä on upea suoritus meiltä tässä kiristyneessä markkinatilanteessa isojen toimijoiden joukossa”, sanoo Alfamen toimitusjohtaja Janne Tirkkonen.

”Tämä voitto vahvistaa asemaamme julkishallinnon toimijana, jossa olemme tehneet aktiivisesti työtä myös kilpailuttamisen saralla.”

Alfame on julkisiin hankintoihin käytäntöjä kehittävän Hankinta-Suomi-toimenpideohjelman aktiivinen jäsen. Lue lisää hankkeen synnyttämästä ICT-kohtaamosta ja ICT-hankintojen pelikirjasta: Aito kilpailu on kaikkien etu, mutta julkisissa hankinnoissa sitä ei käytännössä ole

Muita kirjoituksia aiheesta

Näytä kaikki uutiset

Ota yhteyttä

Voit lähettää meille yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella. Kerro viestissäsi, mitä asiasi koskee, jotta saamme sen tehokkaasti ohjattua oikealle ihmiselle.