11.09.2020 Uutiset

Alfame palkittiin yhtenä Euroopan parhaista työpaikoista

Alfame on jälleen yksi Euroopan parhaista työpaikoista! Nousimme Best Workplaces in Europe -listauksessa sijalle 36 keskisuurten yritysten sarjassa ainoana suomalaisena yrityksenä. Listaus perustuu Great Place to Workin tutkimusanalyysiin, jossa on edustettuna lähes 1,5 miljoonaa eurooppalaista työntekijää. 

“On mahtavaa olla noteerattuna tällaisella listalla, jossa kaikki organisaatiot ovat tehneet vakuuttavaa ja uraa uurtavaa työtä työyhteisöjensä kehittämiseksi. Tämä on hieno arvostus kaikille alfamelaisille“, toimitusjohtajamme Janne Tirkkonen kertoo.

Alfame palkittiin Suomen parhaana työpaikkana Great Place to Workin tutkimukseen perustuen aiemmin tänä vuonna. Euroopan parhaiden työpaikkojen joukkoon nousimme ensimmäistä kertaa viime vuonna, jolloin sijoituimme 16:nneksi pienten yritysten sarjassa. Kovan kasvun myötä siirryimme tänä vuonna pienten yritysten sarjasta keskisuurten joukkoon.

Great Place to Workin mukaan hyvä työpaikka on sellainen, jossa työntekijät luottavat organisaationsa johtoon, ovat ylpeitä siitä, mitä tekevät, ja nauttivat työkavereidensa kanssa työskentelystä. Globaalisti tarkasteltuna Euroopan parhaissa työpaikoissa vallitsee poikkeuksellisen oikeudenmukainen kulttuuri.

“Covid-19 pandemia alleviivaa sitä, miten kriittistä organisaatioille on luoda kaikille työntekijöille parasta työpaikkaa ennen kriisiä”, sanoo Michael C. Bush, Great Place to Workin globaali toimitusjohtaja. “Luottamus, välittäminen ja ketteryys, jotka ovat Euroopan parhaiden työpaikkojen kallioperä, auttavat näitä organisaatioita, ihmisiä ja yhteisöjä selviytymään ja jopa kukoistamaan myös merkittävän taloudellisen ja henkilökohtaisen stressin aikana.”

Itseohjautuva kulttuuri ja paikkariippumaton työ on ollut meillä arkipäivää jo pitkään. Sujuviksi viilautuneet etäkäytännöt, työn joustavuus ja avoin viestintä ovat auttaneet meitä kaikkia navigoimaan koronaviruksen mullistamassa arjessa. Jokaisella työntekijällä on laajat vaikutusmahdollisuudet omaan työhönsä ja päätöksentekoon, ja yhteiset arvomme ovat liimanneet meitä yhteen myös kriisiaikana.

"Olemme aikanaan kiteyttäneet olemassa olomme tarkoituksen siihen, että haluamme innostaa kehittymään, ja se todellakin on kulttuurimme ydin”, Tirkkonen sanoo. “Tällä polulla on mahtava jatkaa ja saada aikaan entistä mielekkäämpää elämää meille kaikille. Toivomme, että Alfamen loistavan työkulttuurin vaikutus näkyy niin perheillemme kuin asiakkaillemmekin!"

Great Place to Workin listaus Euroopan parhaista työpaikoista

Tutustu tarkemmin kulttuuriimme ja avoimiin työpaikkoihin

Muita kirjoituksia aiheesta

Näytä kaikki uutiset

Ota yhteyttä

Voit lähettää meille yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella. Kerro viestissäsi, mitä asiasi koskee, jotta saamme sen tehokkaasti ohjattua oikealle ihmiselle.