Alfame_google_slides_design_Pääotsikko_12
04.09.2023 Uutiset

Alfame puitesopimukseen Tampereella – “Hienoa päästä tekemään töitä julkisen sektorin kanssa Pirkanmaalla”

Uuden puitesopimuksen myötä iso joukko pirkanmaalaisia julkishallinnon toimijoita voi hankkia Alfamen määrittely- ja arkkitehtuuriosaamista. Sopimus on kestoltaan minimissään kaksi vuotta.

Alfame on solminut kaksivuotisen puitesopimuksen Tampereen kaupungin kanssa ICT-asiantuntijapalvelujen tuottamisesta. Sopimus on määräaikainen, mutta se sisältää option maksimissaan kahden vuoden jatkosta. Sopimuksen puitteissa tehtävä hankinta voi kohdistua sekä määrämittaisiin projekteihin että toistaiseksi jatkuvaan palvelutarpeeseen.

Puitesopimuksen myötä iso joukko pirkanmaalaisia julkishallinnon toimijoita voi hankkia Alfamen määrittely- ja arkkitehtuuriosaamista. Sopimus kattaa useiden kuntien ja kaupunkien lisäksi muun muassa pian yhtiöitettävän Tampereen Veden, Tampereen Infra Oy:n ja Hiidenrannan Kehitys Oy:n.

Alfame on Pirkanmaalla vahvasti läsnä. Yhtiön Tampereen toimistolla työskentelee tätä nykyä yli 20 osaajaa. Väkimäärä on kasvanut vauhdilla, ja sen myötä toimipiste muutti juuri uusiin tiloihin.

“Osaamistaso huippua”

Alfamelaiset voivat nyt auttaa pirkanmaalaisia toimijoita laajasti. Puitesopimukseen kirjatut määrittely- ja arkkitehtuuripalvelun osa-alueet liittyvät muun muassa tietojärjestelmien suunnitteluun, vaatimusmäärittelyyn, kokonaisarkkitehtuurin ja sen osakokonaisuuksien ja -kuvausten suunnitteluun ja määrittelyyn sekä tiedonhallintamallin kuvaamiseen ja ylläpitoon.

Sopimuksen määrittelemiin asiantuntijoiden tehtäviin puolestaan kuuluu esimerkiksi nykytilan kartoitusta, toiminnallista ja teknistä vaatimusmäärittelyä, hankearviointia sekä arkkitehtuuritasoista suunnittelua ja hankinnan kohteen määrittelyjä.

Alfame on työskennellyt juuri näiden asioiden parissa lukuisten julkishallinnon asiakkaiden kanssa. Esimerkiksi PRH:n ja Alfamen yhteistyö alkoi jo vuonna 2008 arkkitehtuurin kuvaamisella, jonka jälkeen yhteinen tekeminen on laajentunut ja kehittynyt merkittävästi.

“Tampereen toimistolla viihdytään hyvin, osaajamäärä kasvaa tasaisesti ja osaamistaso on huippua”, kertoo Alfamen Tampereelta työskentelevä myyntipäällikkö Satu Rantanen.

“Hienoa, että pääsemme tekemään töitä yhä tiiviimmin julkisen sektorin kanssa Pirkanmaalla.”

Haluatko kuulla lisää?

Toimitko Pirkanmaan alueella julkishallinnossa ja haluat kuulla tarkemmin osaamisestamme? Satu kertoo mielellään lisää.

Satu Rantanen

Satu Rantanen

Myyntipäällikkö

Julkishallinto & kumppanuudet

Varaa aika kalenterista

 

Muita kirjoituksia aiheesta

Näytä kaikki uutiset

Ota yhteyttä

Voit lähettää meille yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella. Kerro viestissäsi, mitä asiasi koskee, jotta saamme sen tehokkaasti ohjattua oikealle ihmiselle.