<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=135298703709534&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tuotannon tehokkuuden mittauksessa Alfame saavutti tähän saakka parhaat tulokset Suomen vertailuaineistossa, kun Patentti- ja Rekisterihallitus mittautti taloushallinnon maksujen kohdistus -ratkaisun, kansainvälisesti tunnettuun toimintopisteanalyysiin pohjautuen.

Tulos: 377 toimintopistettä, 2,7 kk, 16 K€ = erittäin nopea ja tuottava projekti:

SuomenParas_IT_kuva1

SuomenParas_IT_kuva2

Mittauksen suoritti 4SumPatners

 

Ratkaisun kuvaus

Maksujen kohdistusratkaisun kautta käsitellään kaikki PRH:n pankkitapahtumat. Ennen maksujen kohdistusratkaisun toteuttamista työ tehtiin manuaalisesti Excelin avustuksella.

Nykyinen järjestelmä tehostaa merkittävästi maksutapahtumien käsittelyä. Alfame toimii PRH:n kumppanina myös ratkaisun ylläpidon ja jatkokehityksen suhteen.

 

– PRH:n tapa toimia tilaajana osoittaa, että myös julkishallinnon puolella voidaan onnistua it-projekteissa, etenkin jos toiminnassa yhdistyy ketterä kehitysmalli ja ymmärrys asiakkaan toimintaympäristöstä. Siihen tarvitaan tilaajan ja toimittajan ajatusten vaihtoa avoimesti ja ratkaisukeskeisesti, kertoo toimitusjohtaja Kai Korpi.

– Olemme tehneet PRH:n kanssa yhteistyötä jo useiden vuosien ajan ja yhdessä heidän kanssaan olemme kehittäneet useita hyviä käytäntöjä, joiden avulla onnistumisia on tullut runsaasti.