14.09.2017 Uutiset

Tämän vuoden suosituimmat blogiartikkelimme

Vaikka yleensä katseemme on jo tulevassa, on hyvä välillä kääntää katsetta hieman taaksepäin. Näin syksyn alun kunniaksi nostamme tähän koosteen tämän vuoden suosituimmista blogiteksteistämme, jotka ovat keränneet runsaasti lukukertoja. Joukossa on myös vanhempia artikkeleja, jotka ovat kuitenkin yhä edelleen ajankohtaisia ja kiinnostavia. Tässä siis suosituimmat blogiartikkelimme tänä vuonna:

Kokonaisarkkitehtuuri, mitä se on selkokielellä?

Kokonaisarkkitehtuuri on organisaation kokonaisvaltainen kokonaissuunnitelma ja hallintamalli, joka mahdollistaa suunnittelun ohjauksen ja kontrollin. Se on myös strategisen johtamisen väline, jonka avulla tiedot organisaation resursseista ja varoista sekä kehityskohteista ja mahdollisuuksista ovat saatavilla selkeästi ja keskitetysti. Lue lisää.

Office 365 ja dokumenttien sähköinen allekirjoittaminen

Microsoft ilmoitti 18.2.2014, että se aloittaa yhteistyön sähköisen allekirjoituksen kehittämisestä Office 365 -alustalle DocuSign-nimisen yrityksen kanssa. Sovellus julkaistiin samana vuonna huhtikuun loppupuolella. Tuosta julkistamisesta on nyt kulunut muutama kuukausi ja päätin tutkia mitä nykyinen versio sovelluksesta mahdollistaa. Lue lisää.

UI ja UX – mitä eroa?

Digitaaliset palvelut ovat lisääntyneet viimeisten vuosien aikana hurjaa vauhtia ja samalla vaatimukset niitä kohtaan ovat kasvaneet. Tarjolla on valtava määrä erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja, ja valta niiden valitsemisesta on siirtynyt asiakkaalle. Enää ei riitä, että käyttöliittymä toimii tehokkaasti, vaan palvelun tulee olla lisäksi miellyttävä käyttää, tyylikäs sekä helppokäyttöinen. Lue lisää.

Oletko jo siirtänyt tehottomat rutiinityöt ohjelmistoroboteille?

Ohjelmistorobotisaatio ja sen vaikutus liiketoiminnan tehostamiseen on noussut suosituksi puheenaiheeksi viime aikoina, mutta siltikään ei ohjelmistorobotiikkaa hyödynnetä jokaisessa yrityksessä niin paljon kuin mahdollisuutta olisi. Vaikka teknologian kehittyminen on arkipäiväistynyt ja yrityksissä osataan vaatia tietojärjestelmiltä aiempaa enemmän, tehdään yrityksissä silti valtava määrä rutiinitöitä manuaalisesti. Miksi näihin ei hyödynnettäisi edullisia bittipuurtajia, jotka säästävät aikaa ja vapauttavat työntekijät liiketoiminnalle tuottavampiin työtehtäviin? Lue lisää.

Digitalisaatio kilpailukyvyn kasvattajana – hyödyt liiketoiminnalle

Digitalisaatio on nykyajan trendi, jota kannattaa pohtia viimeistään siinä vaiheessa, kun kilpailijat menevät oikealta ohitse. Yrityksen prosesseja ei kuitenkaan kannata ryhtyä digitalisoimaan vain siksi, että muutkin tekevät niin, vaan digitalisointia tulee ajatella investointina, jolle tehdään kannattavuuslaskelma. Jos investointi ei maksa itseään takaisin tai saavutetaan vain muutamien satasten säästöjä, se tuskin on järkevää. Hyödyt liiketoiminnalle on pystyttävä osoittamaan selkeästi, jotta digitalisointi ei ole vain turhaa rahanmenoa. Lue lisää.

Pysythän jatkossakin kuulolla ja tilaa halutessasi blogitekstit suoraan sähköpostiisi!

Muita kirjoituksia aiheesta

Näytä kaikki uutiset

Ota yhteyttä

Voit lähettää meille yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella. Kerro viestissäsi, mitä asiasi koskee, jotta saamme sen tehokkaasti ohjattua oikealle ihmiselle.