<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=135298703709534&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

sanansa mittainen kumppani 100% tyytyväisyystakuulla

Me olemme arkijärkisiä asiakkaidemme työrukkasia, joiden sanat ja teot kohtaavat. Emme hötkyile antamaan turhia lupauksia, vaan kehitämme alan laadukkaimpia ratkaisuja suoraselkäisellä otteella yhdessä tehden. Olemme yli 15 vuodessa siirtyneet puhtaasta koodaamisesta kokonaisvaltaisempaan digitalisaatioon ja terävöitämme kärkeämme edelleen kohti API ja integraatioiden genreä, jossa haluamme olla Suomen näkyvimpiä ja luotetuimpia osaajia. Uskomme tekemiseemme ja myönnämme työllemme 100% tyytyväisyystakuun!

takuu.png 

Visiomme

Visiomme on olla tunnetusti Suomen luotetuin API- ja integraatioratkaisujen kehittäjä ja toimittaja. Kehitämme ja ylläpidämme liiketoimintakriittisitä integraatioratkaisuja ja kilpailuetua toteuttavia sovelluksia.

Laadun perintö

Asiakkaamme ovat tänään 80 prosenttisesti pääkaupunkiseudulta, mutta yrityksemme on syntynyt ja kasvanut Keski-Pohjanmaalla, jossa kansanluonnetta kuvastaa ahkeruus, yrittäjyys, lupausten pitäminen ja vaatimattomuus.

Meillä on sama työn tekemisen perintö, kuin Keskipohjanmaan kuuluisilla veneentekijöillä, kirkonrakentajilla ja talonrakentajilla. Niitä ei tehdä hosumalla, eikä antamalla turhia lupauksia. Työ on tekijänsä tapa puhua, millainen ihminen hän on. Meilläkin on sama luonne tehdä laatua – huonoa ei kehtaa asiakkaalle antaa, eikä luvata liikoja, vaikka priimaa tuppaakin tulemaan.

Lue lisää kulttuuristamme ja tekijöistämme täältä

Tasainen kasvu ja hyvin tehty työ

Tavoitteenamme on kehittää palvelujamme hallitusti ja vakaalla pohjalla. Olemme kasvaneet vuosittain ja viimeisen vuoden aikana kasvumme on ollut 36 %.

Olemme saaneet vuosien aikana monia tunnustuksia hyvin tehdystä työstä. Menestyjät 2020 -palkinnon lisäksi meidät on valittu muun muassa Pohjanmaan Kauppakamarin vuoden ICT-yritykseksi sekä palkittu Suomen parhaasta julkishallinnon ohjelmistoprojektista. Olemme olleet mukana Deloitte Technology Fast 50 ja Suomen vahvimmat -listoilla useana vuonna. 

Kauppalehden menestyjät 2020

 

Kokenut ja ketterä tiimi

Aivan kuten urheilujoukkueessa, jokaiseen paikkaan tarvitaan sen paikan paras pelaaja mutta yksinään kukaan pelaaja ei voita peliä. Yhdistämme kokeneen ja poikkitieteellisen tiimimme asiantuntijuuden, jolloin asiakkaamme saavat skaalautuvan, kustannustehokkaan ja ketterän tiimin avukseen.

Olemme kasvava joukko ohjelmistokehittäjiä, joilla on keskimäärin yli kymmenen vuoden kokemus. Tällä hetkellä meitä on yli 70 asiantuntijaa Helsingissä, Kokkolassa, Rovaniemellä ja Tampereella, minkä lisäksi olemme verkostoituneet kattavasti toimialalla. Kumppaniverkostoomme kuuluu satoja kehittäjiä eri osaamisprofiileilla.

Hifistelyn sijasta keskitymme toimivuuteen ja asiakkaalle sopivaan toteutukseen, jonka ansiosta olemme Full Stack-talo, ja työkalupakkina meillä on sekä Microsoftin että avoimen lähdekoodin teknologiat.

Tutustu tiimiimme täällä

Suomen paras työpaikka

Meidät palkittiin keväällä 2020 Suomen parhaana työpaikkana Great Place to Work® -tutkimuksessa! Sijoitustamme olemme korottaneet joka vuosi hakkeroimalla kulttuuriamme aina vain paremmaksi. Koko Euroopan laajuisella pienten yritysten listalla sijoituimme sijalle 16.

Voittava kulttuuri syntyy meillä arvopohjaisesta johtajuudesta, avoimesta viestinnästä sekä ketterästä ja itseohjautuvasta arjesta. Hakkeruudella, yhteistyöllä ja sisukkuudella olemme raivanneet tiemme listan kärkeen.

Kuulostaako hyvältä? Ota yhteyttä myyntiimme!
Ota yhteyttä