08.02.2019 Uutiset

Alfame nousi sijalle 2 Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksessa – jo viidettä kertaa mukana!

Alfame_GPTW2019

Ylpeänä ja rinta rottingilla voimme iloita kuuluvamme jälleen Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon. Tällä kertaa nostimme sijoitustamme roimasti peräti sijalle 2.! Jo viidettä kertaa osallistuimme Great Place To Work® -tutkimukseen ja jo neljättä kertaa sijoituimme – aina vain parantaen. 

Kiitos erinomaisesta sijoituksestamme kuuluu jokaiselle alfamelaiselle, joka on rakentamassa kulttuuriamme ja luomassa luottamuksen ilmapiiriämme!  

Suomen parhaita työpaikkoja tutkittiin jo 17. kerran

Great Place To Work® tutki vuonna 2018 noin 150 organisaatiota, joista 50 palkittiin juhlallisin karkeloin. Tulokset perustuvat yli 30 vuoden tutkimustyöhön hyvän työpaikan elementeistä, ja määritelmä hyvästä tutkimustuloksesta kiteytyykin seuraavasti:

”Hyvä työpaikka on sellainen, jossa työntekijät luottavat organisaationsa johtoon, ovat ylpeitä siitä, mitä tekevät ja nauttivat työkavereidensa kanssa työskentelystä.”

Alfame sijoittui kategoriassa "pienet organisaatiot" (20-49 työntekijää).

Alfamella me innostamme kehittymään luottamalla jokaiseen työntekijäämme 

Olemme mainio esimerkki siitä, miten työkulttuurimme on rakennettu pitkäjänteisillä ponnistuksilla ja systemaattisella työllä yhdessä koko henkilöstön voimin! Arvomme – hakkeruus, sisukkuus ja yhteistyö – ovat pohjana kulttuurillemme, jossa jokaista työntekijäämme arvostetaan, kuunnellaan ja joihin luotetaan. 

Avoimuus, rehellisyys ja yhteistyön tekeminen ovat aina kuuluneet kulttuuriimme, ja näitä teemoja ylläpidämme jokapäiväisissä arjen askareissa. Yhteistyöhön olemme panostaneet tiimityöskentelyn malleilla, joissa ketään ei jätetä yksin ilman tiimin tukea. Eikä kenenkään tarvitse muuttaa itseään, vaan meillä työn mielekkyys pohjautuu jokaisen työntekijän vapauteen olla oma itsensä ja tätä vaalimme aina rekrytoinnista lähtien.

Näitä teemoja vaalimalla rakennamme kestävän luottamuksen ilmapiirin, jossa innostamme jokaista työntekijäämme kehittymään. Nyt juhlimme koko Alfamen voimin tätä saavutusta! 

Lue GPTW:ista lisää sekä tutustu tarkempiin tuloksiin täällä. 

Muita kirjoituksia aiheesta

Näytä kaikki uutiset

Ota yhteyttä

Voit lähettää meille yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella. Kerro viestissäsi, mitä asiasi koskee, jotta saamme sen tehokkaasti ohjattua oikealle ihmiselle.