<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=135298703709534&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

MILLAISIA ASIOITA ARVOSTAMME?

Arvomme näkyvät jokapäiväisessä toiminnassamme ja valitsimme ne yhdessä. Niitä ei kaivettu business-oppaista. Ne ovat meidän yhteiset pelisäännöt ja pelikirja, joka ohjaa toimintaamme. Siksi myös palkitsemme porukkaamme jatkuvasti arvojemme perusteella. Uskomme että arvomme ovat meidän tärkein yhdessä pitävä liima.

Alfamen pelikirja

Hakkeruus

Olemme innokkaita itsemme kehittäjiä. Harrastamme, tutkimme, protoamme ja rohkeasti kokeilemme käytännössä uusia opittuja asioita, jotta voimme ylittää niillä asiakkaan odotukset.

Yhteistyö

Istumme kollegojen, asiakkaiden ja kumppanien kanssa aina samalla puolella pöytää ja teemme jämptisti sen, minkä lupaamme. Autamme muita avun tarpeessa olevia saavuttamaan tavoitteensa. Yhteistyö onkin toinen arvoistamme, joiden nimeen vannomme.

Sisukkuus

Urhoollisilla alfamelaisilla ei mene sisu kaulaan arjen haasteissa. Tiedämme, ettei reitti huipulle ole aina se virtaviivaisin, mutta jatkuvalla parantamisella ja ahkeralla tekemisellä sinne kyllä päästään – ja sen tietävät niin asiakkaat kuin työkaveritkin.

Hakkeruus
Yhteistyö
Sisukkuus

tutustu mitä alfamelaiset ovat mieltä

Kuinka yhdistää perunanviljely ja ohjelmistokehittäminen? Millä tavoin pohjalainen mentaaliteetti koetaan muiden kuin pohjalaisten silmin ja voiko omaan työhön aidosti vaikuttaa?

risto-bw.jpg

Paikasta riippumaton työ

“Vuonna 2012 minulle tarjoutui mahdollisuus jatkaa perheeni perunanviljelystilan toimintaa ja samalla tuli tarpeen pohtia miten tämä sopii yhteen nykyisen työni kanssa ohjelmistosuunnittelija. Alfamella osa-aikaista perunanviljelyä ei nähty ongelmana, vaan päinvastoin! Työaika ja projektit järjestettiin niin, että keväisin ja syksyisin voin keskittyä maatilaani. Lisäksi Alfamen myönteinen suhtautuminen etätöihin ja oman työajan määrittämiseen mahdollistaa kahden työn yhteensovittamisen myös muinakin aikoina.”

– Risto Tilus, Integraatiokehittäjä, Alfame

Pohjalainen mentaliteetti toimii järvenpääläisellekin

Alfamelle hakiessani vakuutti asenne "Se tehdään mitä luvataan".
Kun osaaminen ja asenne on kohdallaan voidaan asiakkaalle antaa koviakin lupauksia, kuten 100 % tyytyväisyystakuun. Yrityksessä missä tällaisia lupauksia annetaan, ollaan tarvittaessa valmiita katsomaan peiliin, panostamaan kovemmin osaamiseen sekä kehittymään jatkuvasti parempaan suuntaan. ”

– Jukka Kohtala, Ratkaisukonsultti, Alfame

jukka.jpg
petja.jpg

Asiakkuudet/työn tekeminen

Alfamella tekeminen on mukavan vaihtelevaa ja tekemiseen voi myös itse vaikuttaa. Pitkän käyttöliittymäorientoituneen mobiilikehitystaustan omaavana olen saanut osallistua UI ja UX tekemiseen erityisesti web-kehityksen parissa. Tehtävät ovat käyttäjätarpeiden kartoituksesta konseptointiin ja toteutukseen. Front-end teknologioista mm. vuejs ja react/react-native ovat tulleet tutuiksi. Parhaillaan tässä koodailen react-native-pohjaista mobiilisovellusta, jossa olen päässyt kivasti yhdistämään mobiilikehityksen ja web teknologiat

– Petja Tillikka, Ohjelmistosuunnittelija, Alfame

Kuulostaako hyvältä? Ota yhteyttä rekrytointiimme!
Ota yhteyttä