<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=135298703709534&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Arvot läsnä kaikessa

Arvomme näkyvät jokapäiväisessä toiminnassamme ja valitsimme ne yhdessä. Niitä ei kaivettu business-oppaista. Ne ovat meidän yhteiset lakipykälämme, jotka ohjaavat toimintaamme. Siksi myös palkitsemme porukkaamme jatkuvasti arvojemme perusteella. Uskomme että arvomme - hakkeruus, yhteistyö ja sisukkuus - ovat meidän tärkein yhdessä pitävä liima.

Alfamen arvot

Hakkeruus

Olemme innokkaita itsemme ja oman työmme kehittäjiä. Harrastamme, opiskelemme, tutkimme ja protoamme sekä kokeilemme rohkeasti, jotta voimme ylittää asiakkaan odotukset.

Yhteistyö

Istumme kollegojen, asiakkaiden ja kumppanien kanssa aina samalla puolella pöytää ja teemme jämptisti sen, minkä lupaamme. Autamme muita avun tarpeessa olevia saavuttamaan tavoitteensa. Yhteistyö on arvomme, ja sen nimeen vannomme.

Sisukkuus

Urhoollisilla alfamelaisilla ei mene sisu kaulaan arjen haasteissa. Tiedämme, ettei reitti huipulle ole aina se virtaviivaisin, mutta jatkuvalla parantamisella ja ahkeralla tekemisellä sinne kyllä päästään – ja sen tietävät niin asiakkaat kuin työkaveritkin.

Hakkeruus
Yhteistyö
Sisukkuus

mitä sanovat itse alfamelaiset?

Kuinka yhdistää perunanviljely ja ohjelmistokehittäminen? Millä tavoin pohjalaisista juuristamme peräisin oleva rehti ja periksisiantamaton mentaliteetti meillä koetaan? Voiko omaan työhön aidosti vaikuttaa?

risto_hattu

Paikasta riippumaton työ

“Vuonna 2012 minulle tarjoutui mahdollisuus jatkaa perheeni perunanviljelystilan toimintaa ja samalla tuli tarpeen pohtia miten tämä sopii yhteen nykyisen työni kanssa ohjelmistosuunnittelija. Alfamella osa-aikaista perunanviljelyä ei nähty ongelmana, vaan päinvastoin! Työaika ja projektit järjestettiin niin, että keväisin ja syksyisin voin keskittyä maatilaani. Lisäksi Alfamen myönteinen suhtautuminen etätöihin ja oman työajan määrittämiseen mahdollistaa kahden työn yhteensovittamisen myös muinakin aikoina.”

– Risto Tilus, integraatiokehittäjä, Alfame

Pohjalainen mentaliteetti toimii järvenpääläisellekin

Alfamelle hakiessani vakuutti asenne 'se tehdään mitä luvataan'.
Kun osaaminen ja asenne on kohdallaan voidaan asiakkaalle antaa koviakin lupauksia, kuten 100 % tyytyväisyystakuun. Yrityksessä missä tällaisia lupauksia annetaan, ollaan tarvittaessa valmiita katsomaan peiliin, panostamaan kovemmin osaamiseen sekä kehittymään jatkuvasti parempaan suuntaan. ”

– Jukka Kohtala, ratkaisukonsultti, Alfame

jukka
Kuulostaako hyvältä? Ota yhteyttä rekrytointiimme!
Ota yhteyttä